En azindan 1.seviyeye niyet et istersenBi yanım baslamak istiyor ablada bir yanımda yapamazsam yine diye hıc bulasma diyor
Bugün dinlen de yarin halledersin işleriBen mercimek corbasıyla taze fasulye yaptım bugun yarın valizleri bosaltırım bugun bisey yapacak halim yok
Ocakta baslatacakmıs apa onumu beklesem diye dusunuyorumEn azindan 1.seviyeye niyet et istersen
Aynen abla birde yazlıkları kaldırıp kıslıkları cıkarmam lazımBugün dinlen de yarin halledersin işleri
Zaten camasir kac gün sürer :)
Bant hem cok yer kaplıyor. Hem daha pahali. Hem eliptikte kollar bacaklar randumanli calisiyor yani daha cok kas çalışıyorMenü yazmamadan belliydi zaten :)) bugünü hafif gecirmeye calis en azindan cnm yarina fazla arti olmasin
Masallah iyi hevesin var cnmbenim ruhumdami yorgunluk var anlamadim cok halsizim
Artik 11.ay geldi cnm soguklarin baslamasi normal
Aman sıkı giydir çocuğu
Banttan nasil eliptige döndünüz
Yapabilirsen tabiki cok iyi olur cnm
Az az başla, biktirma kendini
Bide kural koy kendine, haftada 3-4 gün yapicam diye
Yine yorum yapayim. Eliptik aldim 10 gün önce. Sali günü eve gelip kurdular. Yarim saat yapmaya calisiyorum günlük ve cok fena ter atiyorum30 dk leslie yaptim. Veeee eliptik almaya karar verdjkkkk
Yaaa heycanlandim simdi. 2.elmi aldinizYine yorum yapayim. Eliptik aldim 10 gün önce. Sali günü eve gelip kurdular. Yarim saat yapmaya calisiyorum günlük ve cok fena ter atiyorum
Sen istersen yilbasina kalmadan hedefine ulaşırsın cnm :))Ocakta baslatacakmıs apa onumu beklesem diye dusunuyorum
Aynen abla birde yazlıkları kaldırıp kıslıkları cıkarmam lazım
Bant hem cok yer kaplıyor. Hem daha pahali. Hem eliptikte kollar bacaklar randumanli calisiyor yani daha cok kas çalışıyor
Eliptik tabiki bütün vucudu calistiriyorYine yorum yapayim. Eliptik aldim 10 gün önce. Sali günü eve gelip kurdular. Yarim saat yapmaya calisiyorum günlük ve cok fena ter atiyorum
Abla ben birden cok cok yapamam zaten. Bazen Leslie bazen eliptik yaparim. 15 dk ile başlayıp 1 saate çıkarırım 1 aydaSen istersen yilbasina kalmadan hedefine ulaşırsın cnm :))
Eliptik tabiki bütün vucudu calistiriyor
Ama yüksek kiloda dizlere cok yük biniyor
Dikkat edin kizlar
Yaaa en guzel ilcelerden birisiInsan ne kadar uzulsede elden bisey gelmiyor cnm
Oysa ne gereksiz sacma seyler icin cabaliyor insanoglu
Misafire ragmen iyi idare etmişin cnm
Hosgeldin cnm
Senin puding de güzel görünüyor
Demekki karbon sana dokunuyor cnm
Pek cok seyin icinde şeker var
Aslinda yedigimiz karbonlarda vücutta sekere dönüşüyor
Gidince etliekmekden baska bisey yemem disarda :)) annemgilde selcukluda oturuyolar
Yulaf ezmesiyle yaptigimda oldu benim cnm
Bidaha verdigim tarife göre yapsana
Yok ben decathlondan aldim. Markasi domyos EL520 modeli.Yaaa heycanlandim simdi. 2.elmi aldiniz
Ben cok uzun yillar voitinkini kullanmistim. Esim tasinirken eve sigmadigi icin kiracilara birakti. Biraz ara vermis oldum. Ama kondisyonluyum kendime zarar vermeyecek ölcüde yapmaya calisiyorum.Sen istersen yilbasina kalmadan hedefine ulaşırsın cnm :))
Eliptik tabiki bütün vucudu calistiriyor
Ama yüksek kiloda dizlere cok yük biniyor
Dikkat edin kizlar
Gayer güzel tatlimBugünki menüm
Kahvalti(11:30)
5 dilim kaşarlı sucuklu omlet
2 parca peynir
2 tane çilek reçeli
3 fincan çay
2 dilim tb ekmek
Akşam (19:00)
4 kasik bulgur pilavı
3 kasik marine edilmiş tavuk kuşbaşı
Salata
Su 2 ye tamamlarım inşallah
Ben bantzedeyim hiç alma :) birincisi çocuklarla hiç yapılmıyo onlarda sen yaparken yürümek isteyecek ikincisi komşuya çok ses gidecek üçüncüsü hevesin geçince koyacak yer bulamayacaksın ama iyi tarafı güzel kurutmalık oluyoNiyeyse mesaj yazmam cok zor oldu anlamadim. Alintilarda eklenmiyor..
Mefkurem abla bende sebzeli tavuk sote var, yogurtlu corba var :) belki yanina bulgur yaparim biraz. Cunku yemegim az kalmış dünden.
Bir de eşim yurume bandi alalim dedi. Korkuyorum biraz yapabilir miyim acaba, zorlanir miyim, üşenir miyim? Çünkü aldirip kenara koyarsam cok kavga ederiz. Ama düşünüyorum evden cikmam görünen o ki cok zor. Hem pandemi hemde çocuklara bakacak insan bulmak zor. Zaten spor salonuna gidip gelmem 1 saat ekstradan vakit harcamam demek. Zaten evdeki işlere zor yetisiyorum... Yani eve yurume bandi aldirmak mantikli gibi
Hiç sorma abla tavuklar yandıGayer güzel tatlim
Sadece tavukla bulgurun ölçüleri degisebilirdi :))
Teşekkür ederim insallah bende bulabilirim istedigim gibi. 2. El bakiyorumYok ben decathlondan aldim. Markasi domyos EL520 modeli.
Banttan vazgectim eliptik bakiyorumBen bantzedeyim hiç alma :) birincisi çocuklarla hiç yapılmıyo onlarda sen yaparken yürümek isteyecek ikincisi komşuya çok ses gidecek üçüncüsü hevesin geçince koyacak yer bulamayacaksın ama iyi tarafı güzel kurutmalık oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?