💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün icin ne yemek planiniz var kizlar

Benim baya hafif gecirmem lazim 😐

Sagol cnm fena degilim :)

Sabah erken kalkmistim, pazarı degerlendireyim deyip geri yattim :))

Sen ne yaptin
Ben kahvaltıdan sonra mutfağa el attım iş yapmayacağım demiştim ama duramadim geçen gün camları silip perdeleri yikamistim eşim evdeyken mutfak dolaplarında sildim kış temizliği tamam bitti şükür

Tunaydin arkadaşlar 😘❤️ Ankara çok soğuk bugün .Merkezi sistem ısıtmada sitenin .Acmadilar arıza varmis buz gibi evin için bebegim hasta olmasa bari

Yarın oğlanın okulu açılıyor eksikleri var belki AVM ye gideriz eşim evde belki ben gitmem çamaşırlari hallederim duruma göre bakicam artık🙄

Niyeyse mesaj yazmam cok zor oldu anlamadim. Alintilarda eklenmiyor..

Mefkurem Mefkurem abla bende sebzeli tavuk sote var, yogurtlu corba var :) belki yanina bulgur yaparim biraz. Cunku yemegim az kalmış dünden.

Bir de eşim yurume bandi alalim dedi. Korkuyorum biraz yapabilir miyim acaba, zorlanir miyim, üşenir miyim? Çünkü aldirip kenara koyarsam cok kavga ederiz. Ama düşünüyorum evden cikmam görünen o ki cok zor. Hem pandemi hemde çocuklara bakacak insan bulmak zor. Zaten spor salonuna gidip gelmem 1 saat ekstradan vakit harcamam demek. Zaten evdeki işlere zor yetisiyorum... Yani eve yurume bandi aldirmak mantikli gibi

Kızlar ben 2 gündür fena bozdum. Bugün tekrar dikkat etmeye çalışacam.iyi tarafı dün yürüyüşe çıktım. Ve geç saatte yemedim.
Menü yazmamadan belliydi zaten :)) bugünü hafif gecirmeye calis en azindan cnm yarina fazla arti olmasin
Ben kahvaltıdan sonra mutfağa el attım iş yapmayacağım demiştim ama duramadim geçen gün camları silip perdeleri yikamistim eşim evdeyken mutfak dolaplarında sildim kış temizliği tamam bitti şükür
Masallah iyi hevesin var cnm 😅benim ruhumdami yorgunluk var anlamadim cok halsizim
Tunaydin arkadaşlar 😘❤️ Ankara çok soğuk bugün .Merkezi sistem ısıtmada sitenin .Acmadilar arıza varmis buz gibi evin için bebegim hasta olmasa bari

Yarın oğlanın okulu açılıyor eksikleri var belki AVM ye gideriz eşim evde belki ben gitmem çamaşırlari hallederim duruma göre bakicam artık🙄
Artik 11.ay geldi cnm soguklarin baslamasi normal
Aman sıkı giydir çocuğu
Niyeyse mesaj yazmam cok zor oldu anlamadim. Alintilarda eklenmiyor..

Mefkurem Mefkurem abla bende sebzeli tavuk sote var, yogurtlu corba var :) belki yanina bulgur yaparim biraz. Cunku yemegim az kalmış dünden.

Bir de eşim yurume bandi alalim dedi. Korkuyorum biraz yapabilir miyim acaba, zorlanir miyim, üşenir miyim? Çünkü aldirip kenara koyarsam cok kavga ederiz. Ama düşünüyorum evden cikmam görünen o ki cok zor. Hem pandemi hemde çocuklara bakacak insan bulmak zor. Zaten spor salonuna gidip gelmem 1 saat ekstradan vakit harcamam demek. Zaten evdeki işlere zor yetisiyorum... Yani eve yurume bandi aldirmak mantikli gibi
Banttan nasil eliptige döndünüz 😂
Yapabilirsen tabiki cok iyi olur cnm
Az az başla, biktirma kendini
Bide kural koy kendine, haftada 3-4 gün yapicam diye

Bizede cocuklar ugradi, biraz önce gittiler
camasir yikandi
Simdi yine asıp yenisini koyacam
Toplanmislar var, onlar yerlesecek
Et cikardim onu kavuracam
Bide yanina sebze türü yapayim diyorum

Bizede cocuklar ugradi, biraz önce gittiler
camasir yikandi
Simdi yine asıp yenisini koyacam
Toplanmislar var, onlar yerlesecek
Et cikardim onu kavuracam
Bide yanina sebze türü yapayim diyorum
Ben mercimek corbasıyla taze fasulye yaptım bugun yarın valizleri bosaltırım bugun bisey yapacak halim yok

Back