💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi geceler hanımlar ❤️ ❤️
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara kahve
1 kare çikolata

Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu

20.00
Yarım kase sütlaç

2 lt su ,Spor yok

YULAFLI PUDİNG :KK200:

1 bar.süt
2 kş yulaf kepeği
Istenilen kuru meyve (ben 2 incir kullandım)
1 tk.kakao

Ocakta sürekli kaynatılarak karıştırılır.kaynayıca vanilya istenirse tarçın eklenir

Süslemek sizin fantazinize kalmış
Ben hindistan cevizi ve ceviz koydum

Tatlı isteği için bence süper bi tad umarım sizde seversiniz. Afiyet olsun

Eki Görüntüle 1922897

Ben böyle yapiyordum cnm IMG-20201001-WA0019.jpeg
Bende bu sekilde yapiyorum. Cok güzel oluyor bence. Bi göz atayim topiginize dedim bunu görüncede deneyimimi paylasmak istedim.

İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum :( Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen :( çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi :(
İzleyemiyorum dayanmıyor yüreğim.Her çocukta kendi çocuklarımi koyuyorum yerlerine Aklım gidiyor 😔 Kimsizlerin kimsesi Rabbim yardımcıları olsun evlatları analarına anaları evlatlarına bağışlasın

Gayet güzel cnm daha ne olsun

Nasilsin, daha iyimisin
Keşke iyiyim diyebilseydim. Dün iyiyimdim, bugün başağrısı ile yine tarifisiz bir perişanlıktayım. Öğlen kötüyüm diye burger ekmeği tarzı bir tam buğday ekmeği arası beyaz peynir yedim şekerim 172 çıktı ( en fazla 130 olabilir). Moralim de bozuldu. Baktım ekmeğin içinde şeker varmış😠
Şüphelenmeye başladım bu gebelik şekeri diyeti de başağrılarına neden oluyor

İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum :KK43: Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen :KK43: çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi :KK43:
Bende cok uzuluyorum arada bakip kapatıyorum :'( enkazda mi kalmistiniz

Gayet güzel tatlim
Spor yaptığın icin incelmen daha fazla oluyordur

Evine dönünce kendi duzenini kurarsin cnm

Sen haftaya bu artinin acısını cikartirsin tatlim :))

Cok güzel canancim
Cok abartmadigin zaman gayet güzel verilebiliyorsun 😁

7 lerden iyice uzaklasiyorsun cnm :) eksi de cok güzel

En gec 2 haftaya 9 lara veda edeceksin insallah tatlim :) istikrarla ilerlemeye devam et, masallahhhh

Kendini aşırı sikmadan cok guzel eksi gelmiş cnm 😁

Bugün nasilsin cnm

Firsat bu firsat iyice dinlen :)))

Eksinin de maşallahı var 😁
74lere dusuyum cokda bişey istemem bu hafta mefkusum

6 sarmadan bisey olmaz :))

Kiz sendemi konyaliydin, unutmuşum ben :) ordami oturuyosunuz

Bence daha iyisini yapabilirsin sen 😁
Konya liyim abla
Hem de merkez 😂😂
Etliekmegi,topalagi,sarması,dolması,eriştesi,pilavı,bamyası,yufkası,arabasisi
Daha neleeeerrr neler 😂😂

Abla 3.3 eksi iyidir gaza getirme beni :D

İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum :KK43: Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen :KK43: çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi :KK43:
Insan ne kadar uzulsede elden bisey gelmiyor cnm 😔
Oysa ne gereksiz sacma seyler icin cabaliyor insanoglu
İyi geceler hanımlar ❤️ ❤️
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara kahve
1 kare çikolata

Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu

20.00
Yarım kase sütlaç

2 lt su ,Spor yok
Misafire ragmen iyi idare etmişin cnm
Bende bu sekilde yapiyorum. Cok güzel oluyor bence. Bi göz atayim topiginize dedim bunu görüncede deneyimimi paylasmak istedim.
Hosgeldin cnm
Senin puding de güzel görünüyor 😁
Keşke iyiyim diyebilseydim. Dün iyiyimdim, bugün başağrısı ile yine tarifisiz bir perişanlıktayım. Öğlen kötüyüm diye burger ekmeği tarzı bir tam buğday ekmeği arası beyaz peynir yedim şekerim 172 çıktı ( en fazla 130 olabilir). Moralim de bozuldu. Baktım ekmeğin içinde şeker varmış😠
Şüphelenmeye başladım bu gebelik şekeri diyeti de başağrılarına neden oluyor
Demekki karbon sana dokunuyor cnm
Pek cok seyin icinde şeker var

Aslinda yedigimiz karbonlarda vücutta sekere dönüşüyor
Konya liyim abla
Hem de merkez 😂😂
Etliekmegi,topalagi,sarması,dolması,eriştesi,pilavı,bamyası,yufkası,arabasisi
Daha neleeeerrr neler 😂😂

Abla 3.3 eksi iyidir gaza getirme beni :KK70:
Gidince etliekmekden baska bisey yemem disarda :)) annemgilde selcukluda oturuyolar
Ben yulaf kullandim direkttt :KK70:
Yulaf ezmesiyle yaptigimda oldu benim cnm

Bidaha verdigim tarife göre yapsana

Back