• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canikom zaten sabah ekmek yemiyon bal Yemen kötü değil zaten fazla değildir
Öğlende tek elma az olmuş yanında ayran falan içseydin keşke
Akşamda çorbanın yanında bol salata iyi olurdu

Yeni cicinide güle güle giy
Ben pastel renkleri çok severim

aynen bal az bıseydı.. acıkmadım valla dun acıksam bende dayanamazdım sanırm bu kadar az menuyee.. :KK51:

tesekkur ederm.. bordo yesıl tam benım tonlarım.. bakalım beyaza yakın pudrayı da sevebılcekmıym.. :confused:gercı M beden nasıl sevmemm.. :KK53::KK37:

Aynı durum bende de var o yarışı biz kazanalım ilk öncr :KK68: sonrada onlar ay bencilce oldu azıcık :cool: bende okula farklı olarak gitmek istiyorum:KK73:
Hadi bakalım
Zaten biraz dikkat ederseniz ilk ay güzel verirsiniz ama okul açılıncada bırakmayınki kızları çatlatmaya sebebiniz olsun
Sonra sizi görenler tanıyamıcak, Aaaaaa sen nasıl zayıfladın ne güzel olmuşun deyip peşinizde koşarlar

aynen bal az bıseydı.. acıkmadım valla dun acıksam bende dayanamazdım sanırm bu kadar az menuyee.. :KK51:

tesekkur ederm.. bordo yesıl tam benım tonlarım.. bakalım beyaza yakın pudrayı da sevebılcekmıym.. :confused:gercı M beden nasıl sevmemm.. :KK53::KK37:
Gençsiniz güzelim giyin rengarenk cicileri
Valla bu yaşta bende giyom pembe oranç yeşil mavi pantolonlarım var

Yanlış hatırlamıyorsam Akşehir il oldu heralde
Yok cnm benim babamlar beyşehirin köyünden ben Konya'da doğmuşum
Babam astsubay olduğu için bi süre Doğubeyazıt ta kaldık sonra Karamana geldik benim okul hayatım orda geçti
Emekli olunca Konya'ya yerleştik 2 sene sonrada ben evlendim
Yani konyalıyım ama pek bilmiyorum Konya'yı
İşte izinden izine biraz görüyom
Ailen hala ordamı gittikçe konyaya mı gidiyosun

Hadi bakalım
Zaten biraz dikkat ederseniz ilk ay güzel verirsiniz ama okul açılıncada bırakmayınki kızları çatlatmaya sebebiniz olsun
Sonra sizi görenler tanıyamıcak, Aaaaaa sen nasıl zayıfladın ne güzel olmuşun deyip peşinizde koşarlar
Ayy inşallaah ablacım :KK39: :KK200: Sizin gibi azimli olabilirsek olcak :oops:

Ohh ohhh bebişime maşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
Senin 1 tanemi cnm
Bir kızım bir oğlum var şimdilik. Allaha şükürler olsun ablacım. Küçük olan oğlan, amin duaların için, cümlemizinkine inşallah
Gunaydinnnnnn guzellerrrrrrr

Ya benim bebisim niye uyumuyooo valla cildirtti yine beni :KK43:

Uyumayica bende cok sinirli vebhantal oloyorum.yine.boyle bi gune basladim.napsam ki acaba yaaaa
Benimki de kaç kere uyanıyor saymıyorum artık, vardır bi sıkıntısı. Benim oğlum diş eti iltihabı oldu daha pek iyileşemedi
Uzum 328 benimkide dun 7 yi bitirdi aman uyumuyooo ya napsam kiii

Yeni gelen.arkadaslar hosgeldinizzzz
7.5 olduk sanırım biz de, 10 gün kalmış 7 nin bitmesine
Ne demek muhteşem şeyler yapamıyorum
Tatlım diyete başladığında kaçtın şimdi kaçsın
Benim balık hafıza unuttu ama en azından eksilerdesin
Vee verdikçe hem daha mutlu olacaksın hemde kendine güvenin artacak
Aslında dışardan kimsenin bişey demesine gerek kalmıyodu biz kendimizden görüntümüzden memnun olmadığımız için herşeyi ona bağlıyoduk
İnan tatlım rakamlar düştükçe öyle mutlu olacaksınki en çok sevdiğin bi yemek bile sana aynı hazzı veremez
Düşünsene bir gün tartıya çıktın ve hedeflediğin rakamı gösteriyor
Ben o An nasıl hissederim tahmin bile edemiyorum
İlk kilom 103 falandı sanırım.haziranın 12sinde buraya geldim. 100 kiloydum, şimdi 92.5 civarı
ablam yara kapanmadı daha onun 2 ayı var kapanması için spordan kastım işte yürüyüş ve pilatesw yapabilirsen yani bi 8 kilo versem bu ay tmm dı r aslında çok sıkıldım artık kilolu olmaktan
Yaran varsa leslie yi zorlamadan Yapabilirsin
İnşallah bu sefer hayalimi gerçekleştiricem şuana kararlı davranıyorum devam ettirebilirsem başarabilirim dediğiniz gibi.. Şuan yaptıklarım ekmeği kahvaltıda çok az tüketiyorum sebze yeşillik bol tüketiyorum kahvaltıda 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağıda baya azalttım diğer yediklerim sizlerin yaptığı gibi..
Biraz kendimden bahsedeyim:oops: 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim boyumu sormuştunuz kısacık bi boyum var 1.56yın :KK70:ve son olarak bekarım hayatımda kimse yok :KK28: :KK15:
İnşaAllah istediğin kiloya gelirsin canım
Leslie yaparken ben de giymiyodum ayakkabı.giyeyim bari...
. Bende giymiyorum bugün giydim;)

Bir kızım bir oğlum var şimdilik. Allaha şükürler olsun ablacım. Küçük olan oğlan, amin duaların için, cümlemizinkine inşallah

Benimki de kaç kere uyanıyor saymıyorum artık, vardır bi sıkıntısı. Benim oğlum diş eti iltihabı oldu daha pek iyileşemedi

7.5 olduk sanırım biz de, 10 gün kalmış 7 nin bitmesine

İlk kilom 103 falandı sanırım.haziranın 12sinde buraya geldim. 100 kiloydum, şimdi 92.5 civarı

Yaran varsa leslie yi zorlamadan Yapabilirsin

İnşaAllah istediğin kiloya gelirsin canım
. Bende giymiyorum bugün giydim:KK66:
Canım bende 90 la 91 arasında takıldım kaldım napıcam bilmiom sinir oldm ya kızım 3 aylık emmese hiç yemiycem ama senin oğlan kaç kilo 3 aylık 6 kilo normal mi sence

Valla hepiniz Ayşeme teşekkür edin konu açılmasa siz daha ayakkabısız yapıp biyerinizi sakatlıcaktınız
Evet ya t :anneadayı: Teşekkürler
2.5 yaşında benim ki bu leslie tam olarak ne oluyor ben bilmiyorum... Spor şart tabi hemde insan kendini daha iyi hissediyor
leslie mi tatlım o aileden biri artık bizim evd3:KK70:

Kızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.

Canım bende 90 la 91 arasında takıldım kaldım napıcam bilmiom sinir oldm ya kızım 3 aylık emmese hiç yemiycem ama senin oğlan kaç kilo 3 aylık 6 kilo normal mi sence
3 aylık 6 kilo çok iyi kız için ama 1 aydır hiç kilo almadığını yazmıştın sanki, eğer öyleyse bi sorun var. İlk 3 ay 1 kilo hatta 2 kilo alanlarda var. En azından 500 gram alması lazım. Sonra zamanla düşüyor aldığı kilolar ay ay. Süt emiyorsa en azından kilo vermez

bayanlar bu öğlen ne yiyorsunuz ?
Az yağlı salata ve yoğurtlu patlıcan
Kızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
Geçmiş olsun, ne oldu ki eline? Şişlik değil heralde

ablam ben dobiğide geçtim ama o kızıda çatlatıcam ben liseye geçmeden önce o kız benim 36 beden halimi mutlsks görücek ablam sabredicem artık ablam sabredicem yani bunu öğrenmenin vakti geldi artık ♥
canim ayni ben de senin gibi yurttan bi kiza taktim kafayi aslinda kendisi arkadasim zayiflarken de bana hep destek oldu ama bi gun ettigi laf bana cok koydu ama o farkinda bile degil tabi yalniz dedigim kiz da 168 boyunda 60 kilo benim durum cok vahim yani anliycaginiz

Back