- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
yaş kaç senin cnm 15 falan mı aynı yaştamıyız yani ?canim ayni ben de senin gibi yurttan bi kiza taktim kafayi aslinda kendisi arkadasim zayiflarken de bana hep destek oldu ama bi gun ettigi laf bana cok koydu ama o farkinda bile degil tabi yalniz dedigim kiz da 168 boyunda 60 kilo benim durum cok vahim yani anliycaginiz
ben de 1 mil yaptım.2 mile cesaret edemedim oğlum uyabuyanır diye.nitekum esneme hareketleribde yyandı hemen.30 dk leslie 2 yaptım kızım tamamlamama izin vermedi
cok fark var mi ben yine giyemedim.Bir kızım bir oğlum var şimdilik. Allaha şükürler olsun ablacım. Küçük olan oğlan, amin duaların için, cümlemizinkine inşallah
Benimki de kaç kere uyanıyor saymıyorum artık, vardır bi sıkıntısı. Benim oğlum diş eti iltihabı oldu daha pek iyileşemedi
7.5 olduk sanırım biz de, 10 gün kalmış 7 nin bitmesine
İlk kilom 103 falandı sanırım.haziranın 12sinde buraya geldim. 100 kiloydum, şimdi 92.5 civarı
Yaran varsa leslie yi zorlamadan Yapabilirsin
İnşaAllah istediğin kiloya gelirsin canım
. Bende giymiyorum bugün giydim
Kızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
yok canim ben 19 yasindayim universite okuyorumyaş kaç senin cnm 15 falan mı aynı yaştamıyız yani ?
güzel ♥yok canim ben 19 yasindayim universite okuyorum
Yok canım zaten ilk üç ay ayda 2 kilo aldı bu ay almadı emiyo ama açsa diye mama veriyorum almıyo3 aylık 6 kilo çok iyi kız için ama 1 aydır hiç kilo almadığını yazmıştın sanki, eğer öyleyse bi sorun var. İlk 3 ay 1 kilo hatta 2 kilo alanlarda var. En azından 500 gram alması lazım. Sonra zamanla düşüyor aldığı kilolar ay ay. Süt emiyorsa en azından kilo vermez
Canım çok geçmiş olsunKızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
Evet cnm konyadalar oraya gidiyorumAilen hala ordamı gittikçe konyaya mı gidiyosun
Dedim ya güzelim benim gibi pis boğaz biri olabiliyorsa siz haydi haydi olursunuzAyy inşallaah ablacımSizin gibi azimli olabilirsek olcak
Eee tatlım 10 Kilo vermişin daha ne istiyonİlk kilom 103 falandı sanırım.haziranın 12sinde buraya geldim. 100 kiloydum, şimdi 92.5 civarı
Tatlım ben sana daha ne diyimmmmCanım bende 90 la 91 arasında takıldım kaldım napıcam bilmiom sinir oldm ya kızım 3 aylık emmese hiç yemiycem ama senin oğlan kaç kilo 3 aylık 6 kilo normal mi sence
Benim bu hafta artım olduğu için bugün Pro yapıyorumbayanlar bu öğlen ne yiyorsunuz ?
Geçmiş olsun defnem. Ne olduki acaba geçmezse bi dr falan gitKızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
Biliyorumda azcık sitem edeyim dedim ne var yani abla beni biraz nazlayın gazlayın yani ne biliimTatlım ben sana daha ne diyimmmm
Şu kafaya takmayı bıraksan herşey daha kolay olacak
Şu sözü başkası söylese hadi bilmiyodur belki dicem
Sende biliyosunki aç kalarak Kilo verilmez
Bütün dr.lar bangır bangır bunu söylüyor
Bu hafta veremezsen haftaya verirsin
Bak emelde de öyle oldu önceki hafta hiç veremedi geçen hafta daha güzel verdi
Kızlar yavaş yavaş dökülüyolarcanim ayni ben de senin gibi yurttan bi kiza taktim kafayi aslinda kendisi arkadasim zayiflarken de bana hep destek oldu ama bi gun ettigi laf bana cok koydu ama o farkinda bile degil tabi yalniz dedigim kiz da 168 boyunda 60 kilo benim durum cok vahim yani anliycaginiz
Eeee beni kim nazlasın şekercik taze çiçeğimBiliyorumda azcık sitem edeyim dedim ne var yani abla beni biraz nazlayın gazlayın yani ne biliim
Allahım, senin ne derdin var çitlembikah ah insanın hiç mi derdi bitmez anlatsam biraz yardımcı olurmusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?