- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Kendine göre biseyler hazirlisan salata tarzı olmazmiGünaydın bugün nasıl menüm olur bilemedim. Börek yapmam lazım arkadaşa. Az yemeye çalışacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine göre biseyler hazirlisan salata tarzı olmazmiGünaydın bugün nasıl menüm olur bilemedim. Börek yapmam lazım arkadaşa. Az yemeye çalışacam
Mefkusum bizim hirsimiz irademiz kimde var bu alemde biz istesek yüzde 3.leri bile götürürsuzKizlar malumunuz bu hafta ankanin topigine yenildik
1 arti, 3 sabitimiz vardi
Bikac kişide gr larda kalinca baya düşük yuzdemiz oldu
Bu hafta gerçek gücümüzü gösterelim
Ilk hedef pazartesiye eksilerle baslamak olsun
O yüzden hafif bi pazar gecirelim
Herkes min. Yüzde 1 yapabilir heralde :))
Yüz karasi şahsiyet yüzde 1.5 yapsin
Sabit lerde yüzde 1.2
Tabi bunlar min. oranlar![]()
Mecbur yapicam Artı 1 şuan kimse duymasınYapabilirsen yap tatlicim![]()
Sagol canim tarhana evde yok zencefil limon iciyorum az once zor kahvalti yaptim canim istemiyor paresetemol ictim biraz dinlenecemGeçmiş olsun canım dinlemeye çalış bol karabiberli tarhana çorbası da bana iyi gelirdi
Çok güzeldi ya, özellikle etim yumuşacık olduNasil gecti yemek cnm
Biz not almadan yaziyoruz![]()
Selam cnm nasılsınSlmlar hatunlar
Galiba misafirin vardı cnmÇok güzeldi ya, özellikle etim yumuşacık oldukahveleri de taşırmayaydım iyiydi cezvenin gazabına uğradım
Bu arada dünkü menüm:
Öğlen 14:00
2 dilim tb ekmek
Biraz domates salatalık
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
Az tereyağı
Akşam 20:30
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
1.5. lt su, 1 kupa filtre kahve, 2 bardak çay
Spor: yok
Firin torbasinda firina koysan nasil olurBütün piliç aldm sabah ne yapacağıma henüz karar veremedim
Bence hic agzini bulastirmaGünaydın bugün nasıl menüm olur bilemedim. Börek yapmam lazım arkadaşa. Az yemeye çalışacam
Ne kadar diyecektim, gördümGünaydın güzelliklerKacamaksiz bir haftasonu olsun inşallah
Ben bugün yumurta diyeti yapicam çünkü artiyimYarına onu eksiye çevirmem lazım
![]()
Kendi adima bu hafta şartlar ne olursa olsun elimden geleni yapicam canimcimMefkusum bizim hirsimiz irademiz kimde var bu alemde biz istesek yüzde 3.leri bile götürürsuzGeçen hafta şakaciktan yarıştik ama bu hafta gerçekten basliyalim
onlara kim oldugumuzu gösterme zamanı
![]()
Aslinda ibuprofen daha iyi cnmSagol canim tarhana evde yok zencefil limon iciyorum az once zor kahvalti yaptim canim istemiyor paresetemol ictim biraz dinlenecem
Eline saglik tatlim, basariyla atlatmişin :))Çok güzeldi ya, özellikle etim yumuşacık oldukahveleri de taşırmayaydım iyiydi cezvenin gazabına uğradım
Bu arada dünkü menüm:
Öğlen 14:00
2 dilim tb ekmek
Biraz domates salatalık
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
Az tereyağı
Akşam 20:30
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
1.5. lt su, 1 kupa filtre kahve, 2 bardak çay
Spor: yok
Geldim abla geldim eve gelince malum herseyi yikaa yerleştir ve bebekle perişanım şimdi çalıyor kafamda :)
Menü cumartesi
Sabah (8:00)
2 yumurta
2 kk peynir
1/4 simit
1 tk acuka
öğle(14:00)
1.5 adananin sadece eti
Salata
1 bardak ayran
Akşam (19:00)
10 tane kestane
Su: 3lt spor: tüm gün ev temizliği
Iyiyim kuzum koşturuyorum ne olsunSelam cnm nasılsın![]()
valla ben de yeni greyfurt molası verdim fistiklaHuuu ne yapiyonuz
Biz gorumcede bi kahve ictik
Simdi mutfagi toparlayip yemek yapicam
Bide camasirlari halletmem lazim