💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm hatunlar önce menüyü yazayım

Kahvalti(11:00)
Kumpirimsi(1orta boy has.patates,1 tatlı kaşığı tereyağ,1kk kadar peynirle)
2fincan çay

Ikındı(16 civari)
Yarim greyfurt
10 kabuklu çiğ fıstık
10 sari leblebi

Akşam(19:10)
4 kasik menemen
4 kasik yoğurt
2 dilim tb ekmek

1.5 litre su Mefkurem Mefkurem
Bence süper menü😊

Menüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay

16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus

Aksam hafif geciririm düşünüyordum. Ama kayinvalidem yemege cagirinca isler değişti cok üzgünüm kendi irademe sahip cikamadigim icin

19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Canım akşam hem şehriye hem pilav hem fanta çok karbon olmuş.biri yerine salata biri yerine ayran olaymış keşke.
Hergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum :KK43:
Haftada 4 gün git.2 gün annem 2 gün kaynanan baksın 1 gün de kocan 5 gün git daha iyi :))) pazarlık payı bırakmış olursun.kayserililer gibi :) daha az olsa da haftada 3 gün yine harika olur.annen ve kayınvalidenşe aynı yerde mi yaşıyorsun?
25 ekim pazar

11.30
1.5 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
1 tb sandwich ekm.

18.30
2 sk bamya
2 sk mantarli tavuk sote
1 kase yogurt

Su 2 lt
Afiyet olsun abla güzel menü :)
Kahvaltı 10
3 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Tere

14.30
2 haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir 5 çiğ fındık

Akşam 19.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Küçük kase salata
3 kaşık kurufasulye (yememem lazımdı ama dayanamadım pek güzel olmuştu 😁)

3 lt su 1 bardak bitki çayı 3 fincan kahve
45 dk eliptik
Yumurta diyeti mi bu? AAma tam diyet menusu bol proteinli salatalı 🤩

Sagol canim tarhana evde yok zencefil limon iciyorum az once zor kahvalti yaptim canim istemiyor paresetemol ictim biraz dinlenecem
Geçmiş olsun canım.
Çok güzeldi ya, özellikle etim yumuşacık oldu 😁 kahveleri de taşırmayaydım iyiydi cezvenin gazabına uğradım 😆

Bu arada dünkü menüm:
Öğlen 14:00

2 dilim tb ekmek
Biraz domates salatalık
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
Az tereyağı

Akşam 20:30

1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
3 yk et sote

1.5. lt su, 1 kupa filtre kahve, 2 bardak çay

Spor: yok
Misafir varken nile dikkat etmişsin bravo canım.

North River North River Menünü unuttum .afiyet olsun artık bahar
Bugünün menüsü
Kah 11.30
Köz biber
2d ekmek
Çökelek
1 tatlı k. petekli bal
5 zeytin
Dom sal.
Öğlen 2 gibi
2 d. börek
Yarm mısır
Akşam 4. 30
Fırında tavuk şiş
Salata(çok az çökelek ekledim)
Su 2L tamamlarm

Bıgün biraz serbest gün gibi oldu. Yarın akşamı karbonsuz geçiririm dengelemek için
Eklemeler 'le birlikte bayağı kabarık olmuş canım.çok karbon.

Cık cık cık :duduk:
Tost yemiş yaaa😝
Olmasa iyiymiş ;)
Canim gripten dolayi canim bisey istemiyor diyet yemeklerini hic yiyemiyorum bugun kahvaltida yumurtayi bile zor yedim
Normalde aksamlari sade brokoli yogurtlar yerdim ama yiyemiyorum
insallah kisa zamanda beslenmem normale döner

Canim gripten dolayi canim bisey istemiyor diyet yemeklerini hic yiyemiyorum bugun kahvaltida yumurtayi bile zor yedim
Normalde aksamlari sade brokoli yogurtlar yerdim ama yiyemiyorum
insallah kisa zamanda beslenmem normale döner

Sağlık olsun :)
Yine yersin brokolini ;)

iyi aksamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 tereyagda kizarmis yumurta 1kk peynir 1k fistik ezmedi salatalik 1b kahve

oglen 13.30
1 kase sehriye corbasi

Aksam 17.30
2d ekmekten 1 tost 1b sut
2lt su
Afiyet olsun canım
Madem hastasın öğlene bi meyve sıkıştır için açılır
Ben yürüyüşe gidince yemeği ev işlerini yapabilse evede girmem😁
Kv yaşlı 83 yaşında zararı ziyanı yoktur helede ağzına layık yemek yaparsam benim için ölür 😂

Senin espiride fena değildi gülümsetti beni ama daha iyisini yapabilirsin 😂
😁😁😁 vazgeçtim sen leslie yap
Kadın uyur kalır mazallah bebeler firar 🙈🙈
Espriye gelince daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:D

Canım akşam hem şehriye hem pilav hem fanta çok karbon olmuş.biri yerine salata biri yerine ayran olaymış keşke.

Haftada 4 gün git.2 gün annem 2 gün kaynanan baksın 1 gün de kocan 5 gün git daha iyi :))) pazarlık payı bırakmış olursun.kayserililer gibi :) daha az olsa da haftada 3 gün yine harika olur.annen ve kayınvalidenşe aynı yerde mi yaşıyorsun?

Ayni mahalledeyiz evet. Bakalim hala karar veremedik. Once annemli bir konusup sonra tekrar dusunucez

iyi aksamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 tereyagda kizarmis yumurta 1kk peynir 1k fistik ezmedi salatalik 1b kahve

oglen 13.30
1 kase sehriye corbasi

Aksam 17.30
2d ekmekten 1 tost 1b sut
2lt su
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Madem hastasın öğlene bi meyve sıkıştır için açılır

😁😁😁 vazgeçtim sen leslie yap
Kadın uyur kalır mazallah bebeler firar 🙈🙈
Espriye gelince daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:D
Leslie ablamla çok kilo verdim zamanında 😏ama simdi eliptikim var cikiyorum üstüne olduğum yerde çevir dur tam tembel isi tam benlik 😁

İyi geceler herkese kızlar migrenim tuttu akşam üstü eşim uyuttu gezdirdi ama emziremwdigi için dinlemedim bir türlü :( şimdi uyudu inşallah yani uyanmaz bende uyuyacağım hemen
İnşallah ağrısız bir şekilde uyanirsin canım çok geçmiş olsun

Evet cnm ..Bence yapabilinir bir diyet helede sizler daha kolay yaparsınız benim kadar iştahlı olmadığınız için🙄

Günaydın hepinize :KK25::cool:
Hafta sonu telefonu elime bile alamadımok yoğundum
Dün ceviz toplamaya gittik vertigo var bende atak geldi yukarı bakmaktan hala midem bulanıyo ilacımı götürmemişim tartı ne durumda hiç bilmiyorum hafta sonu hiç dikkat edemedim
North River North River bahar migren tutmuş bi seni gördüm geçmiş olsun
@Sweetyy83 Sevilay sanada geçmiş olsun
Mefkurem Mefkurem Abla tablo hazırlamışsın teşekkür ederim 2. Olmuşum burun farkıyla :KK52:
S Sanguine adaşım geçmiş beni tebrik ederim Yasemin :nazar:
Menü yazmaya başlarım bugün araba almaya gideceğiz Kırşehire akşama gelirim aklımdasınız seviliyorsunuz :KK200:

Evet cnm ..Bence yapabilinir bir diyet helede sizler daha kolay yaparsınız benim kadar iştahlı olmadığınız için
Evet canım.çok iştahsız çok mıymıyım şu ara.canım hiç istemiyor yemek falan.sevmiyorum zaten öyle yağlı şekerli şeyler :kusmuk:

(Yok iştah miştah ."beyin çok aptaldır
Ne dersen inanır " ona göre. Yaz10 kere ödevin olsun :D sevmiyorum falan diye.malum yazınca daha iyi anlıyoruz.ya da kendi kendine bugün canım bişe istemiyo de.al sayacı eline 100...biraz da böyle deneyelim:D )evet beni de kaydettiniz :KK53::KK53::KK53:

Günaydın güzeller. Kayın aileyle dolu bir cumartesi pazar geçirdikten sonra anca bugün başlığın tamamını okuyabildim. Haftasonu nasıl geçti anlamadım, kendime de zaman ayıramadım, ööyle pazartesi geldi gene :(

💓HAFTANIN YILDIZLARI 💓

1. S Sanguine %1.70 💎💎💎

2. Habinar Habinar %1.69💎💎

3. Hepfitim Hepfitim %1.59💎

😬HAFTANIN TEMBELLERI 😬

North River North River
@Sweetyy83
Amine Busra Amine Busra

😡HAFTANIN YÜZ KARASI 😡

Mefkurem Mefkurem ☹️
Anammm haftanın yıldızı olmuşum, inanamıyorum :halay: Bu hafta iddiam yok ama, zaten cuma da bildirim yapamayacağım.
Ben yarıştan kaçtım, zorla yaristiriyosunuz insani 😂😂😂

Kiz, gıcık anka bu hafta rövanşa varmisiniz 😅😅😅
@Anka
Abla beni bu hafta liste dışı bırak istersen, malum perşembe sabah şehir dışına çıkacağım tatil için.
Galiba misafirin vardı cnm 🤔Ona rağmen çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım :-)Bu haftasonu eşimin ailesi ve annem ilk büyük davet için bize geldiler (Geçen hafta da misafirlerim vardı ama onlar kendi arkadaşlarımızdı stres yapmamıştım hiç) Eşimin annesi de, kendi annem de süper yemek yapar, öyle olunca beklenti biraz fazla oluyor tabi. Yine de annemin ufak katkılarıyla altından başarıyla kalktım, mutluyum :KK71:Tabi haftasonum heba oldu temizliktir yemektir derken ama napalım.

Bu arada geçen haftanın birincisi oldum ama bu haftaya pek iyi başlamadım maalesef :(

Cuma: 75
Bugün: 76.1
Fark +1.1

Bunun sebepleri var tabi. İlki reglimin hala bol ödemli bir şekilde devam ediyor olması. İkincisi dün akşam geç yemek yemiş ve gece aşırı susayıp uykulu halimle suya saldırmış olmam. Üçüncüsü de pazar akşamı eşimle tüm haftasonunda kendimize ayırabildiğimiz ilk ufak zaman diliminde adını vermek istemediğim, ödem yaratan bir kaçamağımın olması.

Hemmenn silkelenip kendime geliyorum ve kendime yarın sabah için bu fazlalıktan kurtulma görevini veriyorum.

Günaydın kızlar 😍😍
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım😁

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan

Günaydın kızlar 😍😍
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım😁

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Evet ya aynı sorun bende de var. Ama bir yandan da aslında kötü değil çünkü 7 gün diyet yapınca da insan daha çabuk sıkılıyor orası kesin. Ne güzel bir günde toparlamışsın canım 😊

Back