Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene tursuyla kafayi bozdun40 dk eliptigimi yaptım dusumu aldim baktım boş zamanım var iki kavonozda pancar turşusu yaptımBı yarimm saatlik boslugum var eşim gelene kadar bu arada da çayımı içip burda takiliyim diyecektim ama erken gelecegi tuttu
Neyse yatağa geçince bakarım artık galiba sanirsam inşallah
![]()
Tuzda tavuk duydum da tenekede hic duymadimMisafir gelmesi derken annemler gelicek yarın Söylemesi ayıp tenekede tavuk yapıp getirecekler bana zahmet olmaSin diye bende pilav çorba yapicam
Budemekki kaçamak yapmam .. Perşembe günüde kaynimlarin haftalık ziyaret günü o günde yumurta diyeti dusunuyorum.. zaten bişey yapmam kurupasta söylerim pastaneden..
Ama cuma ev görmeyi gidicez bak ona söz veremem helede hedefledigim kiloyu görürsem yerim arkadaş ozaman işte![]()
Böyle sacmalikmi olur cnm yaaPert yatıyorm valla
Kızlarım çok enerjik ya pilim bitti. Bi de regl oldm ağrımda var bnim bi de öğrencimin annesi pozitifmiş diye duydm başka bir veliden, aile yok diyor canım sıkıldı ya
Tam olarak sonucun belli olsun da ona göre tebrik edelim :))arın gidiyorum Zuhal abla.![]()
Pilav bulgur pilavıydı. Kavurması 2 çatal kalmıştı içinde dünden kalan.Misir yerine saglikli bi ara öğün yapabilirdin cnm
Haftasonu abartili olunca baya artiydim cnm-1 olursa sevinecem
Calismak neysede evde işler yapilmis, yemek hazirlanmis olsa ne güzel olurdu
Spor olduguna göre menu guzel canimcim
Ben 3 cocuguda isteyerek yapmadim
Nefes almadan calistik cnmcok fazla iş vardi
Aksami baya erken kapatmisin cnm
Pilac pirincdi heralde
Kavurma olunca tavuk olmasada olurmuş :))
Sabah baya hafif olmus
Cornfleks yerine yulaf ezmesi, musli falan tercih etsen daha iyi cnm
Aksam miktarlar az olsa da malesef sagliksiz![]()
Burada çok duyuyoruz saklayanı. Damgalanmamak için söylemiyorlar ilginç şekilde. Özellikle komşulardan gizliyorlarBöyle sacmalikmi olur cnm yaa
Sakliyamazlar heralde![]()
iyi bir avatar bulamadim canim yarin bir bakiyim@Sweetyy83 @askrhpozitif
Kızlar ikizinde twitili avatar koymuşunuz demek ki ondan karıştırdım bugün aha bi zahmet biriniz değiştiriverin :)
Ateşin üzerine tepside tüm tavuk koyuyorsun üstün Zeytin tenekeleri varya onla kapatiyorsun çok güzel oluyor yumuşacık lezetliTuzda tavuk duydum da tenekede hic duymadim![]()
Sorma sormaBu sene tursuyla kafayi bozdun![]()
Nasıl durdun aç bilaç akşama kadar20.10.sali Menüm
9.00 ve 12.00
İş yerinde 2 sade kahve
19.00
3 tavuk incik
Salata, icinde yarim avakado
Su 2 ltyi gecmistir
14 bin 400 adım
Su nekadar içtin cnm ? Afiyet olsun gayet iyi akşamıda erkenden yemişsinSelam kızlar bugün az yedim çok şükür
Kah 7 de
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
Ara10 gibi
Avuç. İçi kadar pestil
Akşam 4.30
6.7 kaşık Kavurmalı pilav
Haş tavuk
Domates
2 ceviz
Su 2 lt ye yakın içtim.Su nekadar içtin cnm ? Afiyet olsun gayet iyi akşamıda erkenden yemişsin![]()
Yersin o potansiyel var sende bilirimBir tencere lahana sarması yemiştim hiçte bişey yapmamıştı![]()
İyi bari cumaya bol eksilerEvet ödemmiş, erken regl oldum sadeceneyse cuma tartıya iner ödem iyi oldu
![]()
Kayınvalide aha gene bunalıma girdi diyecek :)Eki Görüntüle 2707873 bi kahve :)
Terapiyle çözülecek işmi bilemiyorum poni barış muslu var Instagram da takip ediyor musun oda çözüyormuş ama inanamıyorum bi türlüCanm normalde pedagog kızımla ilgili bi mevzuda yardım almıştım. Normalde pek yetişkin danışmanlığı yapmıyor ama ikna ettim. Hollanda da okumuş kendini çok iyi yetiştirmiş bunun ötesinde gerçektn insanı etkiliyor. Problemli bi ailede büyüdüm malum hala sıkıntılarını çekiyorum. Bunları kafamda halledip duygusal yeme sorunumu çözmek istiyorum artık yoksa hayatım kısır döngüden ibaret olacak kilo konusunda. Yaşlanmadan zayıflamak istiyorum :)
Yok abla suyu çok içiyorum ama akşam ton balıklı salata yedim dün pazara gittim yıllar sonra kabak aldım :) olacak bu iş