- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfini çıkar boşver versende gene alacaktin öyle düşün hem daha az alınıyor kilolu başlayınca bak ben varım Merve var Poni var örnek Edibe aynı şekilde boşuna strese sokma bebişiBen encok kiloya takiyom .
Hayırlısı...
Adamcim günde 5 kez soruyor zayiflayacak misin diye
Aman ufaklık 4 yaşında.simdiye kadar niye vermedim.cok kızıyorum kendime cok![]()
Etmiş etmiş, pek artı yoktu sabahNekadar güzel giderken akşam nazara gelmişsin
Dur bakalım yarın tartı ne diyecek dans telafi etmismi görelim![]()
İş yerinde eskiden kalan vardı da, öğle yemeği tutmayınca yoğurtla karıştırıp yiyeyim dedim ablacım.Cornfleks yerine yulaf ezmesi, musli falan tercih etsen daha iyi cnm
Aksam miktarlar az olsa da malesef sagliksiz![]()
Pazartesi demiştim onu evet. Aslında akşama kadar süperdim de akşam arkadaşların gazına geldim azcık
Hadi gene iyisin onun bir kismida odemdir yolculuk vsGunaydın kızlar ilk kilo bildirimımı yapıp evdeki islere donucem buzdolabı koku yapmıs neden yaptı anlamadım erzakları yerlestırıp valiz kısmına gecıcem cocukların sonbaharlıklarını da cıkarmam lazım bı ara
İlk kilo bildirimim
75.9
Hayır şimdi Poni yapınca inat olsun diye eltiside yapar :)Kadina ölene kadar cocuk baktiracaklar![]()
Nasıl oldunuz Sevilay daha iyisinizdir insalahAfiyet olsun abla isten gelip yemek hazirlamakta zor bende calisirken eve gelir gelmez yemekle ugrasiyordum
Salatani gonderim yakiniz![]()
Biz de yaparız. Genelde erkekler uğraşıyor .yemek hazır oluyor:))Ateşin üzerine tepside tüm tavuk koyuyorsun üstün Zeytin tenekeleri varya onla kapatiyorsun çok güzel oluyor yumuşacık lezetli![]()
Geciktirici etkiliyor bir iki ay regli salaksacma birşey oluyorEtmiş etmiş, pek artı yoktu sabah
İş yerinde eskiden kalan vardı da, öğle yemeği tutmayınca yoğurtla karıştırıp yiyeyim dedim ablacım.
Pazartesi demiştim onu evet. Aslında akşama kadar süperdim de akşam arkadaşların gazına geldim azcıkBugün telafi edicem, cuma o tartı eksi gelecek inşallah
Reglim de bir acayip oldu bu ay, pazartesi geldi salı tertemizdi. Geçen ayki regl geciktirici ilaç yüzünden düzen bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum, umarım öyledir.
Hamileyken bende kilo vermıstım baya canim doktorum bebegın senin depolarında beslendiğini soylemıstı banada biz yiyerek sadece depoları dolduruyoruz son aylarda yıyebılmıstım sadecdSağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
Hışır deriz bizde cok guzel olur tursusuda baya iyi oluyorYemedim mısır insanı doyuruyor bi de elmayla kelek çok tok tutar beni. Bugün 2 kilo kelek aldım![]()
Benimki sureklı durmam diyor ama donmekte bılmedıHer erkeğin gönlünde bir köy hwyati yatıyor galibaBizimkide ilerde köyüne ev yaptiracakmis bende he he diyip geçiyorum
![]()
"Allahim yaaa
Ne burukluğu kizzz
Allahtan belanimi istiyon![]()
Valla buraya alısana kadar baya zaman gececek sanırımAy ne guzel iste kiz eski duzenine kavusursun aileni yine gorursun
4 ay oldu cnaımHadi gözün aydın kaç ay oldu özlemiştin evini
aklım hala gezemediklerimde diyorsun![]()
SuperGünaydın kızlar beklediğimden güzel sonuç gördüm tartıda
Cuma 90.4
Bugün 89.20
Fark 1.1
Insallah canımHosgeldin canim bundan sonra duzenin yerine oturur daha rahat kilo verirsin
Masallah
Dilek istikrarlı bir sekılde ilerliyorduGünaydın kızlar kilo bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim eşimin acelesi var sonra ugruycam
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Cumaya hedef
74.5
Cok degil attın bir wclkkGünaydın kızlar
77.4
+100
Agustosta 71.7 idim canimTatilden önce kaçtın
Kilolarımız bu sefer yakınBildirim yapayım
Cuma 77.1
Pazartesi 76.5
Sebep su içmeye başladım sadece
Kolay gelsin cankmSlm kızlar benim yol hazırlıkları başladı malum çamasir vs herkeste gitmeden bunu yeyin durumundakv baklava açıyor siz düşünün
Cuma:81.5
Ptesi:82.2
Hedef:80.5
Aaldın kız da eskisi gibi cok almamısımHelal olsun Merve bu kadar aydır kilo almamissinHedefe ulassan bundan sonra kesin korursun 3.dogurmazsan tabi
![]()
Benimde bu hafta gelecekSelam kızlar işim vardı eve yeni geldim.
Bildirimim
Cuma 80.2
Bugün 80.3
+100 gr
Regl olucam karnım şişti baya
Yerlesme kanaması olabilir canımKızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-
Ama sabah da normal adet gibi kanama geldi.
Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
4 ayda 4 kilo almışsın kilomu oda ben 1haftada alırım o kiloyuHamileyken bende kilo vermıstım baya canim doktorum bebegın senin depolarında beslendiğini soylemıstı banada biz yiyerek sadece depoları dolduruyoruz son aylarda yıyebılmıstım sadecd
Hışır deriz bizde cok guzel olur tursusuda baya iyi oluyor
Benimki sureklı durmam diyor ama donmekte bılmedı
"napım abla ya
Valla buraya alısana kadar baya zaman gececek sanırım
4 ay oldu cnaım
İnsan oglu iste yetinmiyor
Super
Insallah canım
Masallah
Dilek istikrarlı bir sekılde ilerliyordu
Cok degil attın bir wclkk
Agustosta 71.7 idim canim
Kilolarımız bu sefer yakın
Kolay gelsin cankm
Aaldın kız da eskisi gibi cok almamısım
Benimde bu hafta gelecek
Yerlesme kanaması olabilir canım
OlabilirHadi gene iyisin onun bir kismida odemdir yolculuk vs
Hayır şimdi Poni yapınca inat olsun diye eltiside yapar :)
Nasıl oldunuz Sevilay daha iyisinizdir insalah
iyiyim cok sukur tatlim arada hafif oksuruk var oda gecer insallahNasıl oldunuz Sevilay daha iyisinizdir insalah
Çok nefis olur o da kaptanımTuzda tavuk duydum da tenekede hic duymadim![]()
Keşke - 1 deseydinSabaha eksi 500le uyanın inşaallah can arkadaslarim iyi geceler![]()
Kiz sen çocukmusun biskerem yiyorsun :))Günaydınlar efendim dünki menüm
Sabah
2 yumurta peynir zeytin 2 dl ekmek
16 da
3 kaşık kısır
5,6 tane biskrem
Akşam 20 gibi
Ton balıklı salata
Su 2 lt olmuştur
Evini hic ozlemedinmi cnmGünaydın canım dostlarim nasılsınız ben yorgunumeve gidince yapılacaklarida düşününce hiç gidesim yok ama valiz hazırlamak yerine gezmeye gideceğim öğleden sonra
hemde bu deli bebeyle
yarın sabahtan yola çıkacağız gece valiz hazirlarim artık
Kimsenin gazına gelmeyip hedefe odaklanıyoruz tatlimEtmiş etmiş, pek artı yoktu sabah
İş yerinde eskiden kalan vardı da, öğle yemeği tutmayınca yoğurtla karıştırıp yiyeyim dedim ablacım.
Pazartesi demiştim onu evet. Aslında akşama kadar süperdim de akşam arkadaşların gazına geldim azcıkBugün telafi edicem, cuma o tartı eksi gelecek inşallah
Reglim de bir acayip oldu bu ay, pazartesi geldi salı tertemizdi. Geçen ayki regl geciktirici ilaç yüzünden düzen bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum, umarım öyledir.
Su birazdaha olabilirdi cnm, onun harici güzelKahvalti(9:00)
2 tavada yumurta
1 kk ya yakın peynir
Yarim domates ve salatalık
2 dilim tb ekmek
1 fincan çay
13:35
1 tane Zuber
16:00
Duble türk kahvesi(1ck hin.cev.yagi koydum)
18:00
15 tane sarı leblebi ve 1 mandalina
Akşam (19:15)
1 karnıyarık
5 kasik karabuğday(grecka)pilavı
1 küçük mandalina
Su 1.5 litreMefkurem
Bir cocuk daha var burda :)))Sabah 09.30
Ispanaklı yumurta
1 kknpeynır
1 tk reçel
Öğlen