- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
Ben tavuklu salata ayran yapıcam evdekilere de tavuklu pilavBugün yemek planlariniz ney kizlar
Ben daha bisey düşünmedim, aklimada gelmiyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tavuklu salata ayran yapıcam evdekilere de tavuklu pilavBugün yemek planlariniz ney kizlar
Gunaydin abla gune boğaz agrisiyla uyandimGüüüünayyyyyyydinnnnnnnn
Hadi kalkinnnn sabah oldu
Bebisler yatiyormu daha![]()
Suan bi planim yok corba yaparim belki ablaBugün yemek planlariniz ney kizlar
Gunaydin tatlimGünaydın güzellikler![]()
Ay ne guzel iste kiz eski duzenine kavusursun aileni yine gorursunGunaydın bugun evime donuyorum hem mutluyum hem bir yanım buruk belki kardesımede ugrarız
Evdekiler için karnıyarık yapicam . Kendim için çocuklarda yer ızgara tavuk karnabahar haşlaması yapmayi duSUNuyorum ..Bugün yemek planlariniz ney kizlar
Güle güle kullansın lek şanslı gelininiz beni istemeye sadece basit bir çikolatayla geldiler. Çiçeğim bile yoktuTullerden ne oldugu belli olmasada götürdüğüm bazi seylerin resmini atayim :))
Eki Görüntüle 2706786
Karnıyarğı kendin de yiyebilirsin diyete uygun pişirsen. Patlıcana sadece azcık etrafını yağlayıp fırına at pişince sonraki işlemler aynı. Yanına bol domates ekle hem ocak batmaz hem daha az yağlı. Lezzet olarak çok fark olmuyorEvdekiler için karnıyarık yapicam . Kendim için çocuklarda yer ızgara tavuk karnabahar haşlaması yapmayi duSUNuyorum ..
Tabi öncesi kahvaltımı yapmam lazım![]()
Afiyet olsun canım etimegi erittiysen guzel menüSlm hatunlar 🖐🖐
Bugün gorumceme gittik..Ikizler 4 duvar içinde bunaldılar,bi değişiklik olsun dedik çok giremedim o yuzden
Gelelim menüye
Kahvalti(10:30)
2 yumurta ile kiymali yumurta
Yarim kk peynir
Yarim domates ve salatalik
2 dilim tb ekmeği
2 fincan şekersiz çay
Öğle (13:00)
1 dilim etimek tatlısı
14.00
4 minik altın çilek
Akşam(18:00)
3 tavuk pirzola ızgara
1 ızgara köfte
2 kasik köz patlıcan salatası
2 kasik salata
1.5 kepçe çorba
Avuç için kadar ekmek
Su 1 litre
Spor valla gorumcemin ev 2.5 katlı ve bahçeli
Bücürlerin pesinde yukarı in cik
Bahçeye in cik hiç durmadım
Elbisenin cebi yoktu tlf da yanima alamadım adım sayisi icinMefkurem
Dün tavuk göğsünü çıkarmıştım buzluktan menü değişince o kaldı oyuzden biran önce yapıyım bekletmeyr gelmez diye kendime onu yapicam cnmKarnıyarğı kendin de yiyebilirsin diyete uygun pişirsen. Patlıcana sadece azcık etrafını yağlayıp fırına at pişince sonraki işlemler aynı. Yanına bol domates ekle hem ocak batmaz hem daha az yağlı. Lezzet olarak çok fark olmuyor
Günaydın kaptancigimGüüüünayyyyyyydinnnnnnnn
Hadi kalkinnnn sabah oldu
Bebisler yatiyormu daha![]()
Evet abla haberim var dün çok yoğunum gelemedim
Hadi gözün aydın kaç ay oldu özlemiştin eviniGunaydın bugun evime donuyorum hem mutluyum hem bir yanım buruk belki kardesımede ugrarız
sorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebelerÇünkü baharın kızı o inat aksi olmiyacakta kim olucak
Et süt yapıyor gercekten akşam et yedim şimdi emiyor Asya dolu dolu maşallah diyim
Benimde yarın menüde hayaller beşamel soslu karnabahar ama gerçekler haşlanmış karnabahar gibi görünüyor![]()
horon tepilmez kız vurulur40 dk eliptik yaptım hemde Karadeniz şarkılarında horon tepercesine![]()
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :SBana mı dedin canim ya anlayamadim![]()
nasılsın rakibem :)Okey baby 🕶🕶
seni gidi seniiiKimi tutsamkiBalim ne diyosun alirmisin bu maça seni tutuyummu
![]()
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydinSlm hatunlar 🖐🖐
Bugün gorumceme gittik..Ikizler 4 duvar içinde bunaldılar,bi değişiklik olsun dedik çok giremedim o yuzden
Gelelim menüye
Kahvalti(10:30)
2 yumurta ile kiymali yumurta
Yarim kk peynir
Yarim domates ve salatalik
2 dilim tb ekmeği
2 fincan şekersiz çay
Öğle (13:00)
1 dilim etimek tatlısı
14.00
4 minik altın çilek
Akşam(18:00)
3 tavuk pirzola ızgara
1 ızgara köfte
2 kasik köz patlıcan salatası
2 kasik salata
1.5 kepçe çorba
Avuç için kadar ekmek
Su 1 litre
Spor valla gorumcemin ev 2.5 katlı ve bahçeli
Bücürlerin pesinde yukarı in cik
Bahçeye in cik hiç durmadım
Elbisenin cebi yoktu tlf da yanima alamadım adım sayisi icinMefkurem
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn muBu gece hayalim de 44 beden olup kirmizi uzerinde beyaz çiçekli uçuş uçuş bir etek giydiğimi hayal edip uyuyacagim. Her yasakli yiyecekte bu hayali dusunup hareket edicem.. iyi geceler![]()
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarakdogumdan sonra dikkat etmeye devam et cnm
Daha nice güzel ciciler alirsin
gayet güzel tatlim
Turşu yedigin icin suyu bol icseydin
burda çoğu arkadasin küçük cocugu var cnm
Duzenli gelirsen zaten bi süre sonra bağımlılık yapar :)
asıl cumaya şok olacaksin
aksam biraz kalorili oldugu icin erken kapatman iyi olmus cnm
göl kenari insani cok rahatlatir
siyah bi elbise, ustune yavru agzi tunik ceket
bugün icin güzel tatlim
aksami tek corbayla gecirince acikmiyormusun cnm
bugün için fena degil cnm
Ama yarin daha dikkat et
o saatte spor yapabildiysen cok guzel cnm
cok güzel olmus cnm
dedigin gibi pek olmamis cnm
yasemin @Sanguine boşta :)
olsun bebegim hele bi 74 ol da :)
simdilik iyi gibiler cnm
neyseki hareketli bi gün olmus yoksa menü ideal degil cnm :)
gün gelecek 44 bedeni begenmiyeceksin :))
Hafta ici zaten daha az yedigim icin kesin eksi gelirim heralde cnm![]()
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)Tullerden ne oldugu belli olmasada götürdüğüm bazi seylerin resmini atayim :))
Eki Görüntüle 2706786
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyorduEvleneli kac sene oldu tatlim
Her sene yeni bisey cikiyor
Mesela 5 sene önce diger geline kuruyemis tepsisi koymadiydim ben
Benim zamanimda cukulata cicek adeti vardi ama benimkiler elleri bomboş geldilerdi
Şimdi esime diyorum
Insan bu kadar görgüsüz olurmuydu diye![]()
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç suGünaydın kızlar
Dün annemlere geldik.pek giremedim.
Sabah
1 sahanda yumurta
2 dlm ekmek
Öğle
Peynirli salata
Birazcık üzüm
Ara
2kare bitter
1 ev pogacasi
Akşam 08.00
Tavuk
Salata
Kola(evet bu çok saçma oldu.ben kola sevmezdim bile.bu yaz alıştım.neyse bundan sonra hemen maden suyumu açıyorum.onu içiyorum.bu menülerinde ki son asitli içecek.once kendime sonra size söz.)
Su.. 3 4 bardak
Spor yok
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktugüzel menü baharcim.tadelle küçükmüş.spor da var.aksam da tam eksilik.salata eklersen daha iyiymiş
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksınGünaydın hatunlar
Mutlu pazarlar❤❤❤
aklım hala gezemediklerimde diyorsunGunaydın bugun evime donuyorum hem mutluyum hem bir yanım buruk belki kardesımede ugrarız
Mefkurem ablacım sayfan hayirli ugurlu olsun
İnsallah sana ve sevdiklerine bol eksiler fitlik saglik mutluluk getirsin hersey gönlünce olsun
Hediyemi şööyle birakayim ben kucukken annemler misafirlige ilk gittiklerinde borcam gotururlerdi
Eki Görüntüle 2706837
Yolumuz uzun motivasyonumuz yuksek 60 kiloda bulusalim seninle insallah![]()
Evet abla haberim var dün çok yoğunum gelemedim
Menüde hiç iyi değildi ama akşam yemek yemedim
Çok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallahAfiyet olsun canım etimegi erittiysen guzel menüİkizler kaç aylık arkadasim
Iyiyim tatlımsorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
horon tepilmez kız vurulur
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :S
nasılsın rakibem :)
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarakyatağa gidiyor
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktu
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksın
aklım hala gezemediklerimde diyorsun
hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
![]()
Benim kabak ve haş tavukBugün yemek planlariniz ney kizlar
Boyum cok uzun sayilmaz orta boyluyum 1.68sorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
horon tepilmez kız vurulur
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :S
nasılsın rakibem :)
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarakyatağa gidiyor
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktu
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksın
aklım hala gezemediklerimde diyorsun
hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
![]()
Benim buyukle ayni yastalar senin ikizler. Yine de bir tik daha iyiler mi gecmise gore. İlk dogduklarinda nasil zorlandin kimbilirÇok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim
Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti![]()