• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem Mefkurem ablacım sayfan hayirli ugurlu olsun 🥰
İnsallah sana ve sevdiklerine bol eksiler fitlik saglik mutluluk getirsin hersey gönlünce olsun 💞
Hediyemi şööyle birakayim ben kucukken annemler misafirlige ilk gittiklerinde borcam gotururlerdi 🤭😂

images (11).jpeg

Yolumuz uzun motivasyonumuz yuksek 60 kiloda bulusalim seninle insallah 😍🤸💞

Güüüünayyyyyyydinnnnnnnn

Hadi kalkinnnn sabah oldu 😂😂😂😂

Bebisler yatiyormu daha 😂😂😂
Gunaydin abla gune boğaz agrisiyla uyandim :işsiz:
Oksuruk gecti diye sevinirken bogaz agrisi basladi surada ne var merak ediyorum :işsiz:
Bugün yemek planlariniz ney kizlar

Ben daha bisey düşünmedim, aklimada gelmiyor :))
Suan bi planim yok corba yaparim belki abla
Günaydın güzellikler 😍😘
Gunaydin tatlim
Gunaydın bugun evime donuyorum hem mutluyum hem bir yanım buruk belki kardesımede ugrarız
Ay ne guzel iste kiz eski duzenine kavusursun aileni yine gorursun

Bugün yemek planlariniz ney kizlar

Ben daha bisey düşünmedim, aklimada gelmiyor :))
Evdekiler için karnıyarık yapicam . Kendim için çocuklarda yer ızgara tavuk karnabahar haşlaması yapmayi duSUNuyorum ..
Tabi öncesi kahvaltımı yapmam lazım 🙄

Tullerden ne oldugu belli olmasada götürdüğüm bazi seylerin resmini atayim :))

Eki Görüntüle 2706786
Güle güle kullansın lek şanslı gelininiz beni istemeye sadece basit bir çikolatayla geldiler. Çiçeğim bile yoktu:(eşim askerdeydi tanışmaya geldiler. Düşün damatsız isteme

Evdekiler için karnıyarık yapicam . Kendim için çocuklarda yer ızgara tavuk karnabahar haşlaması yapmayi duSUNuyorum ..
Tabi öncesi kahvaltımı yapmam lazım 🙄
Karnıyarğı kendin de yiyebilirsin diyete uygun pişirsen. Patlıcana sadece azcık etrafını yağlayıp fırına at pişince sonraki işlemler aynı. Yanına bol domates ekle hem ocak batmaz hem daha az yağlı. Lezzet olarak çok fark olmuyor

Slm hatunlar 🖐🖐
Bugün gorumceme gittik..Ikizler 4 duvar içinde bunaldılar,bi değişiklik olsun dedik çok giremedim o yuzden
Gelelim menüye
Kahvalti(10:30)
2 yumurta ile kiymali yumurta
Yarim kk peynir
Yarim domates ve salatalik
2 dilim tb ekmeği
2 fincan şekersiz çay

Öğle (13:00)
1 dilim etimek tatlısı

14.00
4 minik altın çilek

Akşam(18:00)
3 tavuk pirzola ızgara
1 ızgara köfte
2 kasik köz patlıcan salatası
2 kasik salata
1.5 kepçe çorba
Avuç için kadar ekmek

Su 1 litre
Spor valla gorumcemin ev 2.5 katlı ve bahçeli
Bücürlerin pesinde yukarı in cik
Bahçeye in cik hiç durmadım
Elbisenin cebi yoktu tlf da yanima alamadım adım sayisi icin Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun canım etimegi erittiysen guzel menü😊İkizler kaç aylık arkadasim

Karnıyarğı kendin de yiyebilirsin diyete uygun pişirsen. Patlıcana sadece azcık etrafını yağlayıp fırına at pişince sonraki işlemler aynı. Yanına bol domates ekle hem ocak batmaz hem daha az yağlı. Lezzet olarak çok fark olmuyor
Dün tavuk göğsünü çıkarmıştım buzluktan menü değişince o kaldı oyuzden biran önce yapıyım bekletmeyr gelmez diye kendime onu yapicam cnm
Fırında yapıyorum b genelde başını beklrmek zorunda kalmıyorsun hemde 🙃

Çünkü baharın kızı o inat aksi olmiyacakta kim olucak🤣
Et süt yapıyor gercekten akşam et yedim şimdi emiyor Asya dolu dolu maşallah diyim 🙃
Benimde yarın menüde hayaller beşamel soslu karnabahar ama gerçekler haşlanmış karnabahar gibi görünüyor 😁
sorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
40 dk eliptik yaptım hemde Karadeniz şarkılarında horon tepercesine😁
horon tepilmez kız vurulur :D
Bana mı dedin canim ya anlayamadim :KK70:
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :S
Okey baby 🕶🕶
nasılsın rakibem :)
Kimi tutsamki 😁Balim ne diyosun alirmisin bu maça seni tutuyummu🤔
seni gidi seniii
Slm hatunlar 🖐🖐
Bugün gorumceme gittik..Ikizler 4 duvar içinde bunaldılar,bi değişiklik olsun dedik çok giremedim o yuzden
Gelelim menüye
Kahvalti(10:30)
2 yumurta ile kiymali yumurta
Yarim kk peynir
Yarim domates ve salatalik
2 dilim tb ekmeği
2 fincan şekersiz çay

Öğle (13:00)
1 dilim etimek tatlısı

14.00
4 minik altın çilek

Akşam(18:00)
3 tavuk pirzola ızgara
1 ızgara köfte
2 kasik köz patlıcan salatası
2 kasik salata
1.5 kepçe çorba
Avuç için kadar ekmek

Su 1 litre
Spor valla gorumcemin ev 2.5 katlı ve bahçeli
Bücürlerin pesinde yukarı in cik
Bahçeye in cik hiç durmadım
Elbisenin cebi yoktu tlf da yanima alamadım adım sayisi icin Mefkurem Mefkurem
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin :D
Bu gece hayalim de 44 beden olup kirmizi uzerinde beyaz çiçekli uçuş uçuş bir etek giydiğimi hayal edip uyuyacagim. Her yasakli yiyecekte bu hayali dusunup hareket edicem.. iyi geceler 😍
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
dogumdan sonra dikkat etmeye devam et cnm
Daha nice güzel ciciler alirsin 😁
gayet güzel tatlim
Turşu yedigin icin suyu bol icseydin
burda çoğu arkadasin küçük cocugu var cnm
Duzenli gelirsen zaten bi süre sonra bağımlılık yapar :)
asıl cumaya şok olacaksin 🤣🤣🤣
aksam biraz kalorili oldugu icin erken kapatman iyi olmus cnm
göl kenari insani cok rahatlatir😍
siyah bi elbise, ustune yavru agzi tunik ceket
bugün icin güzel tatlim
aksami tek corbayla gecirince acikmiyormusun cnm
bugün için fena degil cnm
Ama yarin daha dikkat et
o saatte spor yapabildiysen cok guzel cnm 😍
cok güzel olmus cnm 😍
dedigin gibi pek olmamis cnm
yasemin @Sanguine boşta :)
olsun bebegim hele bi 74 ol da :)
simdilik iyi gibiler cnm
neyseki hareketli bi gün olmus yoksa menü ideal degil cnm :)
gün gelecek 44 bedeni begenmiyeceksin :))

Hafta ici zaten daha az yedigim icin kesin eksi gelirim heralde cnm 😁
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarak :D yatağa gidiyor
Tullerden ne oldugu belli olmasada götürdüğüm bazi seylerin resmini atayim :))

Eki Görüntüle 2706786
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
Evleneli kac sene oldu tatlim

Her sene yeni bisey cikiyor
Mesela 5 sene önce diger geline kuruyemis tepsisi koymadiydim ben 😂😂😂

Benim zamanimda cukulata cicek adeti vardi ama benimkiler elleri bomboş geldilerdi 😅
Şimdi esime diyorum
Insan bu kadar görgüsüz olurmuydu diye 😂😂😂
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu :D
Günaydın kızlar
Dün annemlere geldik.pek giremedim.

Sabah
1 sahanda yumurta
2 dlm ekmek

Öğle
Peynirli salata
Birazcık üzüm

Ara
2kare bitter
1 ev pogacasi

Akşam 08.00
Tavuk
Salata
Kola(evet bu çok saçma oldu.ben kola sevmezdim bile.bu yaz alıştım.neyse bundan sonra hemen maden suyumu açıyorum.onu içiyorum.bu menülerinde ki son asitli içecek.once kendime sonra size söz.)
Su.. 3 4 bardak
Spor yok
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
güzel menü baharcim.tadelle küçükmüş.spor da var.aksam da tam eksilik :KK9: .salata eklersen daha iyiymiş
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktu
Günaydın hatunlar
Mutlu pazarlar 🥰🥰🥰❤❤❤
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksın
Gunaydın bugun evime donuyorum hem mutluyum hem bir yanım buruk belki kardesımede ugrarız
aklım hala gezemediklerimde diyorsun :D
Mefkurem Mefkurem ablacım sayfan hayirli ugurlu olsun 🥰
İnsallah sana ve sevdiklerine bol eksiler fitlik saglik mutluluk getirsin hersey gönlünce olsun 💞
Hediyemi şööyle birakayim ben kucukken annemler misafirlige ilk gittiklerinde borcam gotururlerdi 🤭😂

Eki Görüntüle 2706837

Yolumuz uzun motivasyonumuz yuksek 60 kiloda bulusalim seninle insallah 😍🤸💞
:D hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
Evet abla haberim var dün çok yoğunum gelemedim
Menüde hiç iyi değildi ama akşam yemek yemedim
:(

Afiyet olsun canım etimegi erittiysen guzel menü😊İkizler kaç aylık arkadasim
Çok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim
sorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
horon tepilmez kız vurulur :KK70:
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin :KK70:
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarak :KK70: yatağa gidiyor
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu :KK70:
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
aklım hala gezemediklerimde diyorsun :KK70:
:KK70: hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
:KK43:
Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti 😂😂😂

horon tepilmez kız vurulur :KK70:
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin :KK70:
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarak :KK70: yatağa gidiyor
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu :KK70:
aklım hala gezemediklerimde diyorsun :KK70:
:KK70: hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
:KK43:
Boyum cok uzun sayilmaz orta boyluyum 1.68

Çok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim

Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti 😂😂😂
Benim buyukle ayni yastalar senin ikizler. Yine de bir tik daha iyiler mi gecmise gore. İlk dogduklarinda nasil zorlandin kimbilir

Back