- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Ne güzel heyecanlarDaha yeni duş alip yattim kizlar
Baklavayi yaptim Sandiga konulcaklari utuledim yerlestirdim
Cukulata lokum vs. Yi hazirlayip tülledim :))
Aksam benim kizda geldi
O da sacimi boyadi
Yarina bi işim kalmadi şükür
Tek yüzünden bi ev supururum o kadar
Karadeniz'de yok o zaman ya gerçi kardesimle ablamda da yaptılar ben istemedimErkek kardeşime kız istemeye giderken annemde su böreği baklava yaptı bizde de öyle Bahar İç Anadolu öyle adetlerinden vazgeçmiyor güzel şeyler bence mis gibi ev baklavası ne güzel olurdu sabah sabah bayılırım yemeye
Sagolsunlar hepimizi severler kv çok çekmiş ya hala piskolojik ilaçlar kullanıyor kp cok sinirliymis kadın hep sevgi istemis oysa ki birde köy hayatı hiç durmadan çalışmış malum Karadeniz zor bölge ,halada kv ye karşı hep sinirli bize birşey yok hatta ben baya laf sokuyorumAlem kadın kahveyle dertlendin sanmış ne ince düşünceli bir kayınvaliden var Bahar senide çok seviyorlar sanırım maşallah diyelim
Kızım 6 da uyandı sabah karşı uyanmak için o kadar uğraştı ki emmesinden göğüs uclarim aciyorkahve yapayım kendime kesin uyanır kokusuna ama herkes hedeflerini yazsın bence hafta sonu diye de salmak yok ödül işi dün bitti sabah tadelle yemiş olabilirim ama
Nişana kadar verebildigin kadar verirsin canim kilosu yuksek olanlar daha fazla veriyorGunaydin
Yakinda kuzenimin nisanlanabilecegini duydum. Normalde yaza diyolardi. Bu kg da o nişanda olamammmmm :'(
Hedefim 107. Bu cuma 108.9dum
Ben bizim memleketi seviyorum ordan yaptirsa ev bende giderimBenim ki yaptırsa bayılırım ondan çok ben geliyorumbu sene gerçi oda bir aydır burda bizimle
Hosgeldin tatlimMerhaba bende katılmak istiyorum uygun mudur
ayy ne tatli kadin2 sene önce güneşin doğuşunu izliyordum kahvemi almış kayınvalidem uyandı beni öyle görünce tüm gün peşimde dolandı bir derdin mi var derdin varda söylemiyorsan kırılırim diye sonunda eşim ikna etti o öyle şeyler yapar anne keyiften diye . Şimdi gelde güne kahveyle başla
kelek dedigin salataliga benzeyen seymi cnm bizim orda hirtlak deniyorAynen kıtır kıtır yedim çok severim özellikle kelek almak için gittim dün :)
yarisiyoruz heralde tatlim
Benim ilk olmadigi icin cok heyecanli degilimNe güzel heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?