💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Karadeniz'de yok o zaman ya gerçi kardesimle ablamda da yaptılar ben istemedim bazı şeyler boşuna mesela o sandığı napiyim ben sonra tmm şimdiki sandıklar küçük ama ben kalabalık sevmiyorum . Annemin dediği gibi erkek olacakmışsin da olmamışsinn der :)

Alem kadın kahveyle dertlendin sanmış ne ince düşünceli bir kayınvaliden var Bahar senide çok seviyorlar sanırım maşallah diyelim
Sagolsunlar hepimizi severler kv çok çekmiş ya hala piskolojik ilaçlar kullanıyor kp cok sinirliymis kadın hep sevgi istemis oysa ki birde köy hayatı hiç durmadan çalışmış malum Karadeniz zor bölge ,halada kv ye karşı hep sinirli bize birşey yok hatta ben baya laf sokuyorum geçen diyor ki annem bal armudu yermiş sütu tatlı olsun diye beni emzirirken çok yemiş biciyim sende ye diyor
Baba bu kadar tatlı sütle büyüyüp nasıl bu kadar acı olmuşsun herkes gülünce ben acı değilim diyor acısın bize değil ama anneme ve kendine acısın hayatı yasamiyorsun resmen koşuyor gün içinde hemde boş şeylere bir kerede yapılacak şeyi acelden 3 kerede yapıyor

Kızım 6 da uyandı sabah karşı uyanmak için o kadar uğraştı ki emmesinden göğüs uclarim aciyor kahve yapayım kendime kesin uyanır kokusuna ama herkes hedeflerini yazsın bence hafta sonu diye de salmak yok ödül işi dün bitti sabah tadelle yemiş olabilirim ama

Gunaydin
Yakinda kuzenimin nisanlanabilecegini duydum. Normalde yaza diyolardi. Bu kg da o nişanda olamammmmm :'(

Hedefim 107. Bu cuma 108.9dum

Gunaydin
Yakinda kuzenimin nisanlanabilecegini duydum. Normalde yaza diyolardi. Bu kg da o nişanda olamammmmm :'(

Hedefim 107. Bu cuma 108.9dum
Nişana kadar verebildigin kadar verirsin canim kilosu yuksek olanlar daha fazla veriyor

Benim ki yaptırsa bayılırım ondan çok ben geliyorum bu sene gerçi oda bir aydır burda bizimle
Ben bizim memleketi seviyorum ordan yaptirsa ev bende giderim Eşim Ayaşlı tarladan başka bişey yokki öyle köymü olur

ayy ne tatli kadin
Sen eşinle okuldami tanismistin tatlim
Aynen kıtır kıtır yedim çok severim özellikle kelek almak için gittim dün :)
kelek dedigin salataliga benzeyen seymi cnm bizim orda hirtlak deniyor
Mefkurem yarışıyor muyuz anka ile ?
Takım içinde de esleselim mesela Hepfitim benim olsun
yarisiyoruz heralde tatlim

Grub içi rakip listeside yapsak güzel olur
Ne güzel heyecanlar
Benim ilk olmadigi icin cok heyecanli degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…