• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benimki köy oldu mu evi tanımıyormus canım bu yaz onu gordum Allah tan ogretmen olarak atanamamış her yaz solugu koyde alırdık
Her erkeğin gönlünde bir köy hwyati yatıyor galiba 😁 Bizimkide ilerde köyüne ev yaptiracakmis bende he he diyip geçiyorum🙄

Sağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum😂
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
Bukadar kilo vermek bebeğin gelişimi için zararlı olmaZmi ?Bu uşak nasıl kilo alacak 🤔😁

Bukadar kilo vermek bebeğin gelişimi için zararlı olmaZmi ?Bu uşak nasıl kilo alacak 🤔😁
O kadar depo var ki bebeği de beslerim evelallah.
Şaka bir yana bir günde yediklerim zayıf bir hamilenin yediklerinden hala daha fazladır. Benim abartı yemeye alışkın bünyem şaşırdı sadece😊 Sanırım o yüzden merak etme bir noktada kilo vermen duracak dediler.

Daha yeni duş alip yattim kizlar
Baklavayi yaptim Sandiga konulcaklari utuledim yerlestirdim
Cukulata lokum vs. Yi hazirlayip tülledim :))
Aksam benim kizda geldi
O da sacimi boyadi
Yarina bi işim kalmadi şükür
Tek yüzünden bi ev supururum o kadar

Kıyafet almayı çok seven biri olarak kendime 70 kg olana kadar kıyafet almama cezası verdim :KK45:
dar gelen kiyafetlerin yokmu :))
Kolay gelsin abla, hayırlı olsun şimdiden 🤩
sagol cnm 💓
Rabbim hayırlı yazılar yazsın kaptanım ❤
sagol cnm amin 💓
Abla baklava yapmışsındır diyecektim yapmışsın kolay gelsin Allah ağzınızın tadını bozmasın
amin cnm sagolasin
Şu baklava yapmayi öğrendiğime cok pismanim 😂😂😂
Telaşlı işler .
Hayırlı olsun inşallah.
sagol cnm 💓
şimdş nasılsın abla
yorgunnn 😅😅😅
hızlı bir gecıs olmus abla bir daha geri gelmesin ınsallah
amin cnm insallah 🤗
Sağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum😂
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
edibeee helal olsun cnm yaaa 😍😍😍şu hamile halinle süper vermişsin
Ve benden zayifsin 😂😂😂
oyyy kolay gelsin abla
sagol cnm 💓
Erkek tarafı olarak bir çiçek bir çikolata götürülmüyor mu? Ben hiç anlamadım bu işi. Baklava filan. Pek şanslı kız tarafı. Senin kızını istemeye gelecekleri zaman neler yapacaksın merak ettim şimdi

Kolay gelsin. Çok çok iyi geçer inşallah. Mutlu, hayırlı bir yuvanın temellerini atarsınız inşallah. Darısı tez zamanda
Tr de nasil bilmiyorum cnm
Burda oglan evi tatliyi götürür
Yaninda cicegi, acik madlen cujukata, kapalı cuko,, lokum, kuruyemisker
Hepsine ayri tepsi yapip susleniyor

10dkdans+ 40dk yürüyüs

Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir

Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen

Bunun saati yok
Yarım mandalina

Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu

Su; 2 lt
Biraz önce 2 YK yoğurdu sulandırıp içtim çok acıktım
Sen nerdesin bahar geziyon sanırım
Elalem kahve içerek güne başlar bizde kimi sabah ciğer yer kimi balık değişik milletiz :KK48:

Sen nerdesin bahar geziyon sanırım
Elalem kahve içerek güne başlar bizde kimi sabah ciğer yer kimi balık değişik milletiz :KK48:
2 sene önce güneşin doğuşunu izliyordum kahvemi almış kayınvalidem uyandı beni öyle görünce tüm gün peşimde dolandı bir derdin mi var derdin varda söylemiyorsan kırılırim diye sonunda eşim ikna etti o öyle şeyler yapar anne keyiften diye . Şimdi gelde güne kahveyle başla :D

Bende de gebelik şekeri vardı insülin iğne kullanıyordum 86 kiloya çıkınca doktor bebek çok kilo alıyor 6 kilo olacak doğuma kadar dedi hemen diyete başlattı günlük 1800 kalorilik diyet yaptım güzelde kilo verdim canım oğlumda 4 kilo doğdu 78 kilo ile doğuma girmiştim sanırım tabi doğumdan sonra 82 lere çıktım geri çok dikkat etmelisin doğumdan sonra geri alınabilir

dar gelen kiyafetlerin yokmu :))
sagol cnm 💓
sagol cnm amin 💓
amin cnm sagolasin
Şu baklava yapmayi öğrendiğime cok pismanim 😂😂😂
sagol cnm 💓
yorgunnn 😅😅😅
amin cnm insallah 🤗
edibeee helal olsun cnm yaaa 😍😍😍şu hamile halinle süper vermişsin
Ve benden zayifsin 😂😂😂
sagol cnm 💓

Tr de nasil bilmiyorum cnm
Burda oglan evi tatliyi götürür
Yaninda cicegi, acik madlen cujukata, kapalı cuko,, lokum, kuruyemisker
Hepsine ayri tepsi yapip susleniyor
Hep boşa masraf ya siz bizden daha baglisiniz galiba abla eski adetlere burda artık çiçek çikolata . Alış veriste netten alıyor kızlar beğendiğini oğlan ödüyor kartıyla :D

2 sene önce güneşin doğuşunu izliyordum kahvemi almış kayınvalidem uyandı beni öyle görünce tüm gün peşimde dolandı bir derdin mi var derdin varda söylemiyorsan kırılırim diye sonunda eşim ikna etti o öyle şeyler yapar anne keyiften diye . Şimdi gelde güne kahveyle başla :KK70:
Alem kadın kahveyle dertlendin sanmış ne ince düşünceli bir kayınvaliden var Bahar senide çok seviyorlar sanırım maşallah diyelim

Hep boşa masraf ya siz bizden daha baglisiniz galiba abla eski adetlere burda artık çiçek çikolata . Alış veriste netten alıyor kızlar beğendiğini oğlan ödüyor kartıyla :KK70:
Erkek kardeşime kız istemeye giderken annemde su böreği baklava yaptı bizde de öyle Bahar İç Anadolu öyle adetlerinden vazgeçmiyor güzel şeyler bence mis gibi ev baklavası ne güzel olurdu sabah sabah bayılırım yemeye
:KK70:

Son düzenleme:
Ezme tarifini paylaşır mısın canım. İnternet’ten bir tarif denedim ama birşeye benzemedi.

Ay ben de 8’li rakamlara inersem istediğim bir çizme alacaktım. Gebelik şekeri diyeti, bulantılar filan derken ite kaka 89 oldum yarın hemen almaya gidiyorum💃🏻

İyi afiyet olsun, kelek diyeti yapacaksın demek😊
Daha da vereceksin büyük gelir sonra 😊

oyyy kolay gelsin abla
bugün ödül günü olmuş ama ödülü tek ogunde kullan canım bir hafta emek verip bir günde harcamayalim
kelek ? Direk kıtır kıtır yedin mi hiç denemedim
yogurt ye baby bende çok açıktım kalktım yoğurt yedim
olsun dengeli olmus sonuçta
güzel.menj iyi başladın canım su iç suuuuu
yarın düzgün bir menü ile gel yoksa saçını başını yolarim :KK43:
Aynen kıtır kıtır yedim çok severim özellikle kelek almak için gittim dün :)

Back