Her erkeğin gönlünde bir köy hwyati yatıyor galibaBenimki köy oldu mu evi tanımıyormus canım bu yaz onu gordum Allah tan ogretmen olarak atanamamış her yaz solugu koyde alırdık
Bukadar kilo vermek bebeğin gelişimi için zararlı olmaZmi ?Bu uşak nasıl kilo alacakSağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
O kadar depo var ki bebeği de beslerim evelallah.Bukadar kilo vermek bebeğin gelişimi için zararlı olmaZmi ?Bu uşak nasıl kilo alacak
Ben de bugün akşam 5 saat temizlik yaptım, her yerim ağrıyorİyi aksamlar kızlar bugun yorucu gectı temizlik yaptık dip köşe
dar gelen kiyafetlerin yokmu :))Kıyafet almayı çok seven biri olarak kendime 70 kg olana kadar kıyafet almama cezası verdim
sagol cnmKolay gelsin abla, hayırlı olsun şimdiden
sagol cnm aminRabbim hayırlı yazılar yazsın kaptanım ❤
amin cnm sagolasinAbla baklava yapmışsındır diyecektim yapmışsın kolay gelsin Allah ağzınızın tadını bozmasın
sagol cnmTelaşlı işler .
Hayırlı olsun inşallah.
yorgunnnşimdş nasılsın abla
amin cnm insallahhızlı bir gecıs olmus abla bir daha geri gelmesin ınsallah
edibeee helal olsun cnm yaaaSağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
sagol cnmoyyy kolay gelsin abla
Tr de nasil bilmiyorum cnmErkek tarafı olarak bir çiçek bir çikolata götürülmüyor mu? Ben hiç anlamadım bu işi. Baklava filan. Pek şanslı kız tarafı. Senin kızını istemeye gelecekleri zaman neler yapacaksın merak ettim şimdi
Kolay gelsin. Çok çok iyi geçer inşallah. Mutlu, hayırlı bir yuvanın temellerini atarsınız inşallah. Darısı tez zamanda
Sen nerdesin bahar geziyon sanırım10dkdans+ 40dk yürüyüs
Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir
Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen
Bunun saati yok
Yarım mandalina
Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu
Su; 2 lt
Biraz önce 2 YK yoğurdu sulandırıp içtim çok acıktım
2 sene önce güneşin doğuşunu izliyordum kahvemi almış kayınvalidem uyandı beni öyle görünce tüm gün peşimde dolandı bir derdin mi var derdin varda söylemiyorsan kırılırim diye sonunda eşim ikna etti o öyle şeyler yapar anne keyiften diye . Şimdi gelde güne kahveyle başlaSen nerdesin bahar geziyon sanırım
Elalem kahve içerek güne başlar bizde kimi sabah ciğer yer kimi balık değişik milletiz
Bende de gebelik şekeri vardı insülin iğne kullanıyordum 86 kiloya çıkınca doktor bebek çok kilo alıyor 6 kilo olacak doğuma kadar dedi hemen diyete başlattı günlük 1800 kalorilik diyet yaptım güzelde kilo verdim canım oğlumda 4 kilo doğdu 78 kilo ile doğuma girmiştim sanırım tabi doğumdan sonra 82 lere çıktım geri çok dikkat etmelisin doğumdan sonra geri alınabilirSağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum
Hep boşa masraf ya siz bizden daha baglisiniz galiba abla eski adetlere burda artık çiçek çikolata . Alış veriste netten alıyor kızlar beğendiğini oğlan ödüyor kartıyladar gelen kiyafetlerin yokmu :))
sagol cnm
sagol cnm amin
amin cnm sagolasin
Şu baklava yapmayi öğrendiğime cok pismanim
sagol cnm
yorgunnn
amin cnm insallah
edibeee helal olsun cnm yaaaşu hamile halinle süper vermişsin
Ve benden zayifsin
sagol cnm
Tr de nasil bilmiyorum cnm
Burda oglan evi tatliyi götürür
Yaninda cicegi, acik madlen cujukata, kapalı cuko,, lokum, kuruyemisker
Hepsine ayri tepsi yapip susleniyor
Alem kadın kahveyle dertlendin sanmış ne ince düşünceli bir kayınvaliden var Bahar senide çok seviyorlar sanırım maşallah diyelim2 sene önce güneşin doğuşunu izliyordum kahvemi almış kayınvalidem uyandı beni öyle görünce tüm gün peşimde dolandı bir derdin mi var derdin varda söylemiyorsan kırılırim diye sonunda eşim ikna etti o öyle şeyler yapar anne keyiften diye . Şimdi gelde güne kahveyle başla
Erkek kardeşime kız istemeye giderken annemde su böreği baklava yaptı bizde de öyle Bahar İç Anadolu öyle adetlerinden vazgeçmiyor güzel şeyler bence mis gibi ev baklavası ne güzel olurdu sabah sabah bayılırım yemeyeHep boşa masraf ya siz bizden daha baglisiniz galiba abla eski adetlere burda artık çiçek çikolata . Alış veriste netten alıyor kızlar beğendiğini oğlan ödüyor kartıyla
Nick | başlangıç | 16.10.20 | 23.10.20 | 30.10.20 | t.fark |
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
@Sweetyy83 | |||||
| |||||
|
Benim ki yaptırsa bayılırım ondan çok ben geliyorumHer erkeğin gönlünde bir köy hwyati yatıyor galibaBizimkide ilerde köyüne ev yaptiracakmis bende he he diyip geçiyorum
Nick | başlangıç | 16.10.20 | 23.10.20 | 30.10.20 | t.fark |
| 100.1 | 98.3 | |||
| 82.8 | 81.5 | |||
| 81 | 80.2 | |||
| 77.2 | 75.7 | |||
| |||||
| 77.1 | 77.1 | |||
@Sweetyy83 | 70.1 | 68.9 | |||
| 110.4 | 108.9 | |||
| 90.9 | 90.4 |
Daha da vereceksin büyük gelir sonraEzme tarifini paylaşır mısın canım. İnternet’ten bir tarif denedim ama birşeye benzemedi.
Ay ben de 8’li rakamlara inersem istediğim bir çizme alacaktım. Gebelik şekeri diyeti, bulantılar filan derken ite kaka 89 oldum yarın hemen almaya gidiyorum
İyi afiyet olsun, kelek diyeti yapacaksın demek
Aynen kıtır kıtır yedim çok severim özellikle kelek almak için gittim dün :)oyyy kolay gelsin abla
bugün ödül günü olmuş ama ödülü tek ogunde kullan canım bir hafta emek verip bir günde harcamayalim
kelek ? Direk kıtır kıtır yedin mi hiç denemedim
yogurt ye baby bende çok açıktım kalktım yoğurt yedim
olsun dengeli olmus sonuçta
güzel.menj iyi başladın canım su iç suuuuu
yarın düzgün bir menü ile gel yoksa saçını başını yolarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?