• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abla baklava yapmışsındır diyecektim yapmışsın kolay gelsin Allah ağzınızın tadını bozmasın

3 haftadır pazara gitmiyorum dilek iyi gidiyorsun her hafta daha turşu yapacam geç kaldım
Akşam kırmızı odayımı izliyorsun

Çok iyi menü afiyet olsun rakibem
Ben daha yapamıyorum az destek verin bana
Yaso pazar tam sitenin önüne kurulmays basladi 1 aydır oyuzden çok iyi oldu çok kolay oluyor benim için

Kırmızı odayı izliyorum ama sıkılmaya başladım sanki🙄

Edibe12 Edibe12 canım hamileymişsin geçen okudum Allah tamamına erdirsin öpüyoruö seni kaç kilo ile hamile kaldın
Sağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum😂
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık

Kahvaltı: yok

Öğlen 12.00:
2 yk ciğer
4 yk bulgur pilavı
1 su bardağı ayran

Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 ufak tabak kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
Ev yapımı ayran

2.65 lt su, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi, 1 filtre kahve

Kayınvalide yemeği akşamın sürpriz yumurtası oldu, çok pilavlı oldu bugün o yüzden. Ama su miktarında 2 litreyi sonunda aşabildim, mutluyum.

Şimdi ev temizliği zamanı, ben kaçar güzeller🥰
Pilav hariç çok güzel canim .

oda ıyımıs abla kim bilir ne zaman tedarik edecekte gonderecek
şimdş nasılsın abla
ınsallah yoktur bisey canım ferah tut ıcını
abuuu 5 li rakamlar dursun sımdılık 6 ları bir goreyım 😂
o zaman covıd ihtimali yok cok. Sukur bıldıgım kadarıyla uzun sure geri gelmiyor tat ve koku😍
boyle lerı kaldı mı ya Masallah dilek 😂
gelmıs gecmıs olsun canım cok sukur atlatmıssınız kilo verilir yeterkı saglık yerinde olsun
teyzem soyledı bana da gece sene gelmişler onların koleje
spor cok guzel
hızlı bir gecıs olmus abla bir daha geri gelmesin ınsallah 😍
supersın canım
oyyy kıyamam ya ınsallah cabuk gecer 😔
hayırlı cumalar canım oglen alıntıladım ama anca cevap yazabıldım💗
😂😂😂
guzel baslangıç olmus 🌼
sende 76 yı pas gecmıssın
tebrikler canim 💜
bu sene oyle oldu benim adam hala eve donme niyeti yok sirkete gitmeyi Kasım 16 sına erteledıler 😂
7 ler az kalmış Masallah canım💗
supersın canım 💙
daha cok dikkat etsen demekki super olacak 💚
haftaya 7 ler gelecek ınsallah tebrik ederim 💙
hahaha yapar valla 😂😂
daha yeni basılıyor abla kosustırma😂
tamam abla yada bu günlükler arası yarismayi devamlı hale getirecez

Ne yaptin canım aksam yemek ısını
Yemedim mısır insanı doyuruyor bi de elmayla kelek çok tok tutar beni. Bugün 2 kilo kelek aldım :kk77:

Sağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum😂
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık
Çok sasirdim şu an
4 aylık hamilesin 9 kilo vermissin.
E doktor ne diyor.kilo vermek bebişi olumsuz etkiler mi.acikmiyir musun?
Benim iki gebelikte de vardı şeker :(
Allah yardımcın olsun canım.

Çok sasirdim şu an
4 aylık hamilesin 9 kilo vermissin.
E doktor ne diyor.kilo vermek bebişi olumsuz etkiler mi.acikmiyir musun?
Benim iki gebelikte de vardı şeker :(
Allah yardımcın olsun canım.
Kilo vermemi olumlu karşıladılar. Zaten yediklerime göre yeterli besini alıyormuşum, bir noktadan sonra kilo vermen duracak dediler, öyle de oldu.
Birçok bayan aşırı mide bulantısı yüzünden daha fazla bile veriyor. Sanırım 20. Haftaya kadar kilo vermek bebeğin gelişimi normalse önemli görülmüyor. Benim önceki iki hamileliğimde son ay da kilo vermiştim, iki farklı doktor önemsememişti.
Açlık hissetmiyorum çok, 3 ana 3 ara öğün yiyorum. Sıfır şeker ve sıfır un temelde. Ara öğünlerde meyve yiyorum.
Ama canımın istediği şeyleri yiyemek bunaltıyor tabi. Mesela tb ekmeği ile bir tost yesem, şekerim yüksek çıkıyor.
Kızımda 82 ile başlayıp 84 ile bitirmiştim, yine gebelik şekeri vardı.
Şimdi yaş ve kilo olunca sadece diyet yetmiyor şekeri kontrol için, yürüyüş de eklenince kilo vermiş oldum.
İnşallah bebeğim de ben de sağlıklı bir şekilde tamamlarız.

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Dikkat edersen kilo almazn. Ben zaten kilom fazla diye çok dikkat ettim gebelikte çok şükür sadecd 6 kilo farkkla gebelik bitti. Dr bile şaşrdı ne kadar az aldn diye

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Dikkat edersen kilo almazn. Ben zaten kilom fazla diye çok dikkat ettim gebelikte çok şükür sadecd 6 kilo farkkla gebelik bitti. Dr bile şaşrdı ne kadar az aldn diye
Amin, sağol. Ne güzel az almışsın. Ben de güzel bir eksi ile bitirebilirim inşallah

Yaso pazar tam sitenin önüne kurulmays basladi 1 aydır oyuzden çok iyi oldu çok kolay oluyor benim için

Kırmızı odayı izliyorum ama sıkılmaya başladım sanki🙄
Ben sıkıldım kırmızı odadan. Masumlar apartmanına bakıyorum, daha çok hoşuma gitti. İzleyip temizlik aşkı ve Şevki ile doluyorum😂

Amin, sağol. Ne güzel az almışsın. Ben de güzel bir eksi ile bitirebilirim inşallah
Ama ben senin kadar kilo da vermedim başlarda ilk bir iki ayda 2 kilo gaöan vermştm. Hamileliği öprenince abur cuburu kestim. Sonra da sağlıklı beslendim. Gereksiz besinleri hamurisini tüketmedm.

Ama ben senin kadar kilo da vermedim başlarda ilk bir iki ayda 2 kilo gaöan vermştm. Hamileliği öprenince abur cuburu kestim. Sonra da sağlıklı beslendim. Gereksiz besinleri hamurisini tüketmedm.
Benim gece gündüz süren bulantılarım olmasa bu kadar veremezdim, neyseki o günleri atlattım.

İyi akşamlar hanımlar ☺ Cuma günü pazarım olduğu için yoğun geçiyor .Haftalık pazara gitmek çok iyi oluyor.Yesilligim sebzem dolabımda olunca ne yiycem kaygım olmuyor bol bol yiyerek kilo veriyorum bu sayede 😁

Buzdolabıni temizleyip yerleştiricem ezme yapmak istiyorum ama yarına kalır büyük ihtimalle .Akşam ödülümü çay eşliğinde yerken dizimi izlemek istiyorum 😁
Ezme tarifini paylaşır mısın canım. İnternet’ten bir tarif denedim ama birşeye benzemedi.
Kıyafet almayı çok seven biri olarak kendime 70 kg olana kadar kıyafet almama cezası verdim :KK45:
Ay ben de 8’li rakamlara inersem istediğim bir çizme alacaktım. Gebelik şekeri diyeti, bulantılar filan derken ite kaka 89 oldum yarın hemen almaya gidiyorum💃🏻
Yemedim mısır insanı doyuruyor bi de elmayla kelek çok tok tutar beni. Bugün 2 kilo kelek aldım :kk77:
İyi afiyet olsun, kelek diyeti yapacaksın demek😊

Yani bu kadar olur 😅
Carsidan geldim baktim posta arabasi var
Benim paketler gelmis :))

Nasil olsa sandik goturmicem diye rahattim 😂
Tekrar ciktim aynasi tarağı vs. Eksikti
Bikac sey daha aldim geldim

Daha simdiden yoruldum 😬
oyyy kolay gelsin abla
Bugünün menüsü
KAHVALTI saat (7)
4 d. ekmekle kaşarlı tost
Domates
2 ceviz
ÖĞLEN saat 12
Yarım gözleme
Kabak yemeği
AKŞAM saat 5 te
Tavuklu salata
Su yaklaş 2 Litre
Spor en az 30 dk yürüyüş

İki öğünde karbonhidrat oldu. Bir velim gözleme yeri açmştı geçerkenbir uğradım. Akşam salata yiyerek dengelemeye çalştm.
bugün ödül günü olmuş ama ödülü tek ogunde kullan canım bir hafta emek verip bir günde harcamayalim
Selamm kızlar
Menüm
13.00
2 d ekmek
1 yumurtalı menemen
Salatalık domates
2 d peynir

15.00
1 avuç leblebi+üzüm

19.00
1 kelek
1 su bardağı kadar patlamış mısır

Su 1.5 şimdilik
Spor 2 saat orta tempo yürüyüş
kelek ? Direk kıtır kıtır yedin mi hiç denemedim
Çarşıya gitmem gerekti geç gelince yemek yemedim artık açım ama olsun :KK61:
yogurt ye baby bende çok açıktım kalktım yoğurt yedim
Kahvaltı: yok

Öğlen 12.00:
2 yk ciğer
4 yk bulgur pilavı
1 su bardağı ayran

Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 ufak tabak kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
Ev yapımı ayran

2.65 lt su, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi, 1 filtre kahve

Kayınvalide yemeği akşamın sürpriz yumurtası oldu, çok pilavlı oldu bugün o yüzden. Ama su miktarında 2 litreyi sonunda aşabildim, mutluyum.

Şimdi ev temizliği zamanı, ben kaçar güzeller🥰
olsun dengeli olmus sonuçta
Menüm

Sabah 09.00
2 kasik patatesli omlet.
4 çatal peynir
3zeytin
Domates

Ara 6 7 tane üzüm

Öğle
Kereviz yapragi kavurmasi
Yoğurt
2 dlm ekmek

Ara 1 kare bitter

Akşam 19.15
1 tabak taze fasulye
Cacik

Su 1.5lt
güzel.menj iyi başladın canım su iç suuuuu
Menü
sabah 12:30
1 yumurta peynirli
1 dl ekmek
1 dl kek
Ara 16 gibi 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi
Akşam 19
1 kase yoğurt çorbası
1 kase makarna yoğurtlu
2 kornişon turşu
20:30
1 avuç çekirdek
1 avuç fıstık
Su 2lt olacak1 soda içtim
Diyet menüsü mü hayır :kızgın:
Önce su içmeyi hatırlamam gerekiyor saat kurmaya başlayacağım yarın
yarın düzgün bir menü ile gel yoksa saçını başını yolarim :(

10dkdans+ 40dk yürüyüs

Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir

Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen

Bunun saati yok
Yarım mandalina

Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu

Su; 2 lt
Biraz önce 2 YK yoğurdu sulandırıp içtim çok acıktım

Nedense cok uykum var, simdi yatsam uuyurum
Disari cikacam birazdan
tepsi cukulata vs. Alicam
Aksamda baklavayi yaparim, şerbetini yarin dökerim
Erkek tarafı olarak bir çiçek bir çikolata götürülmüyor mu? Ben hiç anlamadım bu işi. Baklava filan. Pek şanslı kız tarafı. Senin kızını istemeye gelecekleri zaman neler yapacaksın merak ettim şimdi
Yani bu kadar olur 😅
Carsidan geldim baktim posta arabasi var
Benim paketler gelmis :))

Nasil olsa sandik goturmicem diye rahattim 😂
Tekrar ciktim aynasi tarağı vs. Eksikti
Bikac sey daha aldim geldim

Daha simdiden yoruldum 😬
Kolay gelsin. Çok çok iyi geçer inşallah. Mutlu, hayırlı bir yuvanın temellerini atarsınız inşallah. Darısı tez zamanda kızının başına.

Kilo vermemi olumlu karşıladılar. Zaten yediklerime göre yeterli besini alıyormuşum, bir noktadan sonra kilo vermen duracak dediler, öyle de oldu.
Birçok bayan aşırı mide bulantısı yüzünden daha fazla bile veriyor. Sanırım 20. Haftaya kadar kilo vermek bebeğin gelişimi normalse önemli görülmüyor. Benim önceki iki hamileliğimde son ay da kilo vermiştim, iki farklı doktor önemsememişti.
Açlık hissetmiyorum çok, 3 ana 3 ara öğün yiyorum. Sıfır şeker ve sıfır un temelde. Ara öğünlerde meyve yiyorum.
Ama canımın istediği şeyleri yiyemek bunaltıyor tabi. Mesela tb ekmeği ile bir tost yesem, şekerim yüksek çıkıyor.
Kızımda 82 ile başlayıp 84 ile bitirmiştim, yine gebelik şekeri vardı.
Şimdi yaş ve kilo olunca sadece diyet yetmiyor şekeri kontrol için, yürüyüş de eklenince kilo vermiş oldum.
İnşallah bebeğim de ben de sağlıklı bir şekilde tamamlarız.
Yürüyüş hormonları çok güzel de geliyormuş.insulun de dahil tabi.
oyyy kolay gelsin abla
bugün ödül günü olmuş ama ödülü tek ogunde kullan canım bir hafta emek verip bir günde harcamayalim
kelek ? Direk kıtır kıtır yedin mi hiç denemedim
yogurt ye baby bende çok açıktım kalktım yoğurt yedim
olsun dengeli olmus sonuçta
güzel.menj iyi başladın canım su iç suuuuu
yarın düzgün bir menü ile gel yoksa saçını başını yolarim :KK43:
Ok.:KK50:ictim biraz daha.
10dkdans+ 40dk yürüyüs

Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir

Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen

Bunun saati yok
Yarım mandalina

Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu

Su; 2 lt
Biraz önce 2 YK yoğurdu sulandırıp içtim çok acıktım
Menü çok güzel canim.
Nere ora kahvaltıda alabalık?

Ezme tarifini paylaşır mısın canım. İnternet’ten bir tarif denedim ama birşeye benzemedi.

Ay ben de 8’li rakamlara inersem istediğim bir çizme alacaktım. Gebelik şekeri diyeti, bulantılar filan derken ite kaka 89 oldum yarın hemen almaya gidiyorum💃🏻

İyi afiyet olsun, kelek diyeti yapacaksın demek😊
Balım ben gozkarari yapıyorum ama benim yaptığım tarzda olanı paylaşayım.
Bozulmadan kalması için menemen gibi pişirmek en doğrusu

Back