• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kesinlikle.. el ütüsü en güzeli 😁
El ütüsü derken şu tarz bir aleti mi kast ediyorsun yoksa elle düzeltmeyi mi?
1602660937723.webp

Yeni gelinim vurmayın cahilim :KK53:
Bana gonder tatlim
1 ayda fit kedi yaparim 🤭
Eşim yapacak gibi duruyor, genel olarak kilolarına savaş açmış durumda :rolleyes:

Olmamisdindir belki, yeme düzeni bozulunca göbek çıkıyor, bir an önce toparlarsin olur biter, zaten ideal kilona yakınsın biraz dikkat biraz spor oldu bitti bile :rolleyes:
ay agzından bal damlıyor 6 ları goremedım bir turlu ınsallah bu sefer hızlıca 6 lara gecıp fınısh cızgı sını gorucem 😂😂
Önce benim kizla oglan evlensinde 😅😅😅
😅😅bizimkilere sıra gelene kadar de
Kendisi profosyenel kilo alip - vermecidir 😂😂😂😂
valla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yok 😂😂
kendine eziyet etmesene tatlim
haklısın abla gazlı ıcecekleri cogalttım sanırım onunda etkisi var
Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi 🤪
gunaydın ❤yapıldı yapıldı
Aksam cocuklar uyuyunca uyumusum abla iki gundur oksurukten uyuyamiyorum gece daha cok siddetleniyor uykusuzdum aksam erken yatiyim dedim uyuyamadim
gecmıs olsun canım kozalak pekmezı cok iyi geliyormuş diye duydum ama hıc denemedim
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar:KK200:
gunaydın 💜
Günaydın can kızlar😍😍😘😘
gunaydın 💙
Günaydın kızlarrr :KK68:
gunaydın 💚
Günaydın kızlar :KK200:
gunaydın canım hosgeldin ben Merve 💙
İş yerinden gunaydinn 😁

Eve gidince görüşürüz
Gunaydın ablam💚

El ütüsü derken şu tarz bir aleti mi kast ediyorsun yoksa elle düzeltmeyi mi?
Eki Görüntüle 2704616
Yeni gelinim vurmayın cahilim :KK53:

Eşim yapacak gibi duruyor, genel olarak kilolarına savaş açmış durumda :rolleyes:
Bu daha iyiymiş ama ben anam usulü elle duzeltemiyi kast etmiştim 😁
Yeni gelin ilerde anlayıp güleceğin ne anılar bitiktireceksin bakalım🙈😁

Misal ben yeni gelinken eşimin arkadaslari gelmişti tavuk bud pilav yapıyım demiştim .Gidip marketten en büyük budlari seçtim zengin göstersin diye🤣şaka tabi😁
Ve ben onu ocakta kızartmaya çalıştım cokda güzel kızardı dışı 🙄
Sofram gayet güzel sıra ana yemeğe geldi görüntü harika amma ici kıpkırmızı pişmemiş 😲😲Ve ben öncesinde tatmayi bile akıl edimiycek kadar bilinçsizim yani😁Çok utanmıştım🤦🏻‍♀️
İlk yaptığım tatlida ve her gelene yapmaya çalıştığım tatli rulo pastaydi onu katlayana kadar soğuk terler dokerdim cokturda kırılıp olmayıp yeniden yapmaya çalıştığım 😁 amma kolay bir kalıp, tepsi keki yapıyım diye niye düşünmüyormusum diye şuan düşünüyorum🤣

Gunaydin hos geldin canim

Gunaydin tatlim

Kolay gelsin tatlim

Gunaydin canim daha yapmadim

Bana gonder tatlim
1 ayda fit kedi yaparim 🤭
Yarısını yaptım anca ☹️şöyle bir işe başlayıp bitirmeyi kız kaç yaşına gelince görürüm acaba😁

Misal ben yeni gelinken eşimin arkadaslari gelmişti tavuk bud pilav yapıyım demiştim .Gidip marketten en büyük budlari seçtim zengin göstersin diye🤣şaka tabi😁
Sofram gayet güzel sıra ana yemeğe geldi görüntü harika amma ici kıpkırmızı pişmemiş 😲😲Ve ben öncesinde tatmayi bile akıl edimiycek kadar bilinçsizim yani😁Çok utanmıştım🤦🏻‍♀️
İlk yaptığım tatlida ve her gelene yapmaya çalıştığım tatli rulo pastaydi onu katlayana kadar soğuk terler dokerdim cokturda kırılıp olmayıp yeniden yapmaya çalıştığım 😁 amma kolay bir kalıp, tepsi keki yapıyım diye niye düşünmüyormusum diye şuan düşünüyorum🤣
😂😂Sen bunu anlatınca benimde aklıma geldi 2 haftalık falan evliyim esimin arkadaslar ini iftara cagırdık tatlı olarak sutlac yapayım dedim neyse yaptım sutlacı sonra guzel gorunsun diye fırına koymak aklıma geldi ustunu kızartayım birde toprak kaplarda daha guzel durur diye kızarttım goruntu guzel neyse yediler ıctıler Esimler sofrayı topluyor arkadasım sutlac kasesını yere dusurdu ters sekılde adam nasıl mahcup oldu ev battı diye 😂😂tabi benimde İcim gidiyor neyse kaseyı bir kaldırdık ki sutlac hala tabakta duruyor nasıl utandım varya 😂😂

senin adina sevindim cnm 😍hangi takima girdin

Buraya duzenli gelecekmisin, listeye ekleyelimmi seni
bana biraz yetersiz geldi sanki cnm
Sabah cesit yok diyemi acaba 😅
Aksami erken kapatman iyi olmus
hatan ogleyi atlamak olmus cnm onun icin tatliya saldirmissin
ben soymuyorum cnm, onunla ugrasamam
Limonlu suyla yikayorum
kendine eziyet etmesene tatlim
tabiki cnm spor yapinca oldugumuz kikodan daha az gösteriyoruz
Bide kas kutlesi artarsa meto da hizlaniyor
kalorileri, kaliteli kalori alirsak daha iyi sonuc aliriz cnm
Eminim yarin daha güzel menun olacaktir

Bide rica etsem menunu normal sekilde yazarmisin 😅gr lardan miktari bilemedim 😅
aksam pek az olmus cnm
aksam cok guzel cnm
Sporu yaptinmi :))

Takimda beyaz ekmege bisey demiyolarmi 😆
tekrar hisgeldin o zaman cnm
Günlük miktarlariyla ve saatiyle menunu yazmayi unutma
Bide diger menuleride yorumluyoruz
Firsat buldukca sohbet muhabbete de gel
Kaynaşmazsak basarili olamayiz 😁

Daha iyi olmana sevindim cnm 😁insallah insilun almana gerek kalmaz

Evde olduguna göre daha cok gel, senide ekledim ilk sayfaya 😁
2 tane de sonradan attım ağzıma onu mu gördün naptın :D
Daha iyiyim ablacım yaa.
Ben nasil görmemişim burayı hayret.
Çok fena kilo durumları.bu pandemi iyi olmadı .
Sağlık olsun yapalım.
78 leri gördüm ki hamileliklerimi78 ile bitirmiştim. :KK43:
Sen nasılsın?
hoşgeldin canım hepimiz için durum aynı
Yarin insallah işe gidecem kizlar 😅

Cok şükür ütü bitti gibi :) bi yorgan yuzleri kaldi, onlar kolay olur
15-16 şar pantolon, gomlek utuledim 😬

Iyi geceler
Zayif halinizi düşünüp oyle uyuyun :)

North River North River tatlim yürüyüşün cok guzelmis, unuttum yazmayi 😁
bugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğiz :(
Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi 🤪
günaydın canım
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar:KK200:
günaydın canım
Dunki menum
Sabah 10.30
1 sandvic ekmeginden tost 1kk peynir 1tk fistik ezmesi 1tk recel 1b kbahve

Ara
Mandalin

Aksam 17.30
4 parca tavuk 1 kasr cacik 1d Kek (dunden kalan )
2lt su
kek bitti mi peki
Günaydın can kızlar😍😍😘😘
günaydın canım
Günaydın kızlar :KK200:
günaydın canım
İş yerinden gunaydinn 😁

Eve gidince görüşürüz
günaydın abla

Ben senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemez 😂 Yemek de anca makarnadır fırında pişen basit şeylet falan pişiriyordum hep. Eşim beni tanıdı çalışıyorum zaten çok şey beklemiyor ama ağır misafirler gelmeye başlayınca heralde benim de böyle olaylarım çok olur 😂
Ütü konusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diye 😂 kendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm 😂
😂😂Sen bunu anlatınca benimde aklıma geldi 2 haftalık falan evliyim esimin arkadaslar ini iftara cagırdık tatlı olarak sutlac yapayım dedim neyse yaptım sutlacı sonra guzel gorunsun diye fırına koymak aklıma geldi ustunu kızartayım birde toprak kaplarda daha guzel durur diye kızarttım goruntu guzel neyse yediler ıctıler Esimler sofrayı topluyor arkadasım sutlac kasesını yere dusurdu ters sekılde adam nasıl mahcup oldu ev battı diye 😂😂tabi benimde İcim gidiyor neyse kaseyı bir kaldırdık ki sutlac hala tabakta duruyor nasıl utandım varya 😂😂
İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamış 😂😂😂😂

Ben senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemez 😂 Yemek de anca makarnadır fırında pişen basit şeylet falan pişiriyordum hep. Eşim beni tanıdı çalışıyorum zaten çok şey beklemiyor ama ağır misafirler gelmeye başlayınca heralde benim de böyle olaylarım çok olur 😂
Ütü konusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diye 😂 kendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm 😂

İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamış 😂😂😂😂
😂😂Ordan yırttım en azından birde onu temizlemek ıcın ugrasacaktım evlenene kadar mutfaga gırmezsem olacagı oydu😂😂

ay agzından bal damlıyor 6 ları goremedım bir turlu ınsallah bu sefer hızlıca 6 lara gecıp fınısh cızgı sını gorucem 😂😂
😅😅bizimkilere sıra gelene kadar de
valla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yok 😂😂
haklısın abla gazlı ıcecekleri cogalttım sanırım onunda etkisi var
gunaydın ❤yapıldı yapıldı
gecmıs olsun canım kozalak pekmezı cok iyi geliyormuş diye duydum ama hıc denemedim
gunaydın 💜
gunaydın 💙
gunaydın 💚
gunaydın canım hosgeldin ben Merve 💙

Gunaydın ablam💚
Hoşbuldum mervecim.
Ben canan 🥰
2 tane de sonradan attım ağzıma onu mu gördün naptın :KK70:
hoşgeldin canım hepimiz için durum aynı
bugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğiz :KK43:
günaydın canım
günaydın canım
kek bitti mi peki
günaydın canım
günaydın canım
günaydın abla
Hoşbuldum baharcim.

Evet 2side 6da uyanmisti :KK70:
İkiz mi yoksa😳

Bende 6 senelik evliyim. 6 aylik evliyken arkadasimi yemeğe cagirdim. Firini kapatayim derken sonsuz süreye ayarlamişim. Biz arkadaşımla muhabbet ederken yemek kömür oldu :D genelde yemeklerim cok oluyodu, ailem kalabalik oldugundan az yapamiyodum bir turlu.. birde en çok firindan cektim zor alistik birbirimize. Cok hizli pisiriyor. Tariflerdeki derecede asla pisiremiyorum yaniyor mutlaka :)

Bende 6 senelik evliyim. 6 aylik evliyken arkadasimi yemeğe cagirdim. Firini kapatayim derken sonsuz süreye ayarlamişim. Biz arkadaşımla muhabbet ederken yemek kömür oldu :KK70: genelde yemeklerim cok oluyodu, ailem kalabalik oldugundan az yapamiyodum bir turlu.. birde en çok firindan cektim zor alistik birbirimize. Cok hizli pisiriyor. Tariflerdeki derecede asla pisiremiyorum yaniyor mutlaka :)
Her firinin pişirme suresi farkli oluyor
Insan alisincaya kadar bikac seyin yanmasi normal :))

Back