Çocuk mu uyutmadi canim.Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi![]()
Ben 9 da yaptım kahvaltımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk mu uyutmadi canim.Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi![]()
El ütüsü derken şu tarz bir aleti mi kast ediyorsun yoksa elle düzeltmeyi mi?Kesinlikle.. el ütüsü en güzeli![]()
Eşim yapacak gibi duruyor, genel olarak kilolarına savaş açmış durumdaBana gonder tatlim
1 ayda fit kedi yaparim![]()
ay agzından bal damlıyor 6 ları goremedım bir turlu ınsallah bu sefer hızlıca 6 lara gecıp fınısh cızgı sını gorucemOlmamisdindir belki, yeme düzeni bozulunca göbek çıkıyor, bir an önce toparlarsin olur biter, zaten ideal kilona yakınsın biraz dikkat biraz spor oldu bitti bile![]()
Önce benim kizla oglan evlensinde![]()
valla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yokKendisi profosyenel kilo alip - vermecidir![]()
haklısın abla gazlı ıcecekleri cogalttım sanırım onunda etkisi varkendine eziyet etmesene tatlim
gunaydın ❤yapıldı yapıldıGunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi![]()
gecmıs olsun canım kozalak pekmezı cok iyi geliyormuş diye duydum ama hıc denemedimAksam cocuklar uyuyunca uyumusum abla iki gundur oksurukten uyuyamiyorum gece daha cok siddetleniyor uykusuzdum aksam erken yatiyim dedim uyuyamadim
gunaydınGunaydin kizlar mutlu sabahlar![]()
gunaydınGünaydın can kızlar![]()
gunaydınGünaydın kızlarrr![]()
gunaydın canım hosgeldin ben MerveGünaydın kızlar![]()
Gunaydın ablamİş yerinden gunaydinn
Eve gidince görüşürüz
Bu daha iyiymiş ama ben anam usulü elle duzeltemiyi kast etmiştimEl ütüsü derken şu tarz bir aleti mi kast ediyorsun yoksa elle düzeltmeyi mi?
Eki Görüntüle 2704616
Yeni gelinim vurmayın cahilim
Eşim yapacak gibi duruyor, genel olarak kilolarına savaş açmış durumda![]()
Yarısını yaptım ancaGunaydin hos geldin canim
Gunaydin tatlim
Kolay gelsin tatlim
Gunaydin canim daha yapmadim
Bana gonder tatlim
1 ayda fit kedi yaparim![]()
Bu daha iyiymiş ama ben anam usulü elle duzeltemiyi kast etmiştim
Yeni gelin ilerde anlayıp güleceğin ne anılar bitiktireceksin bakalım
Misal ben yeni gelinken eşimin arkadaslari gelmişti tavuk bud pilav yapıyım demiştim .Gidip marketten en büyük budlari seçtim zengin göstersin diyeşaka tabi
Ve ben onu ocakta kızartmaya çalıştım cokda güzel kızardı dışı
Sofram gayet güzel sıra ana yemeğe geldi görüntü harika amma ici kıpkırmızı pişmemişVe ben öncesinde tatmayi bile akıl edimiycek kadar bilinçsizim yani
Çok utanmıştım
İlk yaptığım tatlida ve her gelene yapmaya çalıştığım tatli rulo pastaydi onu katlayana kadar soğuk terler dokerdim cokturda kırılıp olmayıp yeniden yapmaya çalıştığımamma kolay bir kalıp, tepsi keki yapıyım diye niye düşünmüyormusum diye şuan düşünüyorum
![]()
2 tane de sonradan attım ağzıma onu mu gördün naptınsenin adina sevindim cnmhangi takima girdin
Buraya duzenli gelecekmisin, listeye ekleyelimmi seni
bana biraz yetersiz geldi sanki cnm
Sabah cesit yok diyemi acaba
Aksami erken kapatman iyi olmus
hatan ogleyi atlamak olmus cnm onun icin tatliya saldirmissin
ben soymuyorum cnm, onunla ugrasamam
Limonlu suyla yikayorum
kendine eziyet etmesene tatlim
tabiki cnm spor yapinca oldugumuz kikodan daha az gösteriyoruz
Bide kas kutlesi artarsa meto da hizlaniyor
kalorileri, kaliteli kalori alirsak daha iyi sonuc aliriz cnm
Eminim yarin daha güzel menun olacaktir
Bide rica etsem menunu normal sekilde yazarmisingr lardan miktari bilemedim
aksam pek az olmus cnm
aksam cok guzel cnm
Sporu yaptinmi :))
Takimda beyaz ekmege bisey demiyolarmi
tekrar hisgeldin o zaman cnm
Günlük miktarlariyla ve saatiyle menunu yazmayi unutma
Bide diger menuleride yorumluyoruz
Firsat buldukca sohbet muhabbete de gel
Kaynaşmazsak basarili olamayiz
Daha iyi olmana sevindim cnminsallah insilun almana gerek kalmaz
Evde olduguna göre daha cok gel, senide ekledim ilk sayfaya![]()
hoşgeldin canım hepimiz için durum aynıDaha iyiyim ablacım yaa.
Ben nasil görmemişim burayı hayret.
Çok fena kilo durumları.bu pandemi iyi olmadı .
Sağlık olsun yapalım.
78 leri gördüm ki hamileliklerimi78 ile bitirmiştim.
Sen nasılsın?
bugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğizYarin insallah işe gidecem kizlar
Cok şükür ütü bitti gibi :) bi yorgan yuzleri kaldi, onlar kolay olur
15-16 şar pantolon, gomlek utuledim
Iyi geceler
Zayif halinizi düşünüp oyle uyuyun :)
North River tatlim yürüyüşün cok guzelmis, unuttum yazmayi
![]()
günaydın canımGunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi![]()
günaydın canımGunaydin kizlar mutlu sabahlar![]()
kek bitti mi pekiDunki menum
Sabah 10.30
1 sandvic ekmeginden tost 1kk peynir 1tk fistik ezmesi 1tk recel 1b kbahve
Ara
Mandalin
Aksam 17.30
4 parca tavuk 1 kasr cacik 1d Kek (dunden kalan )
2lt su
günaydın canımGünaydın can kızlar![]()
günaydın canımGünaydın kızlar![]()
günaydın ablaİş yerinden gunaydinn
Eve gidince görüşürüz
Ben senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemezBu daha iyiymiş ama ben anam usulü elle duzeltemiyi kast etmiştim
Yeni gelin ilerde anlayıp güleceğin ne anılar bitiktireceksin bakalım
Misal ben yeni gelinken eşimin arkadaslari gelmişti tavuk bud pilav yapıyım demiştim .Gidip marketten en büyük budlari seçtim zengin göstersin diyeşaka tabi
Ve ben onu ocakta kızartmaya çalıştım cokda güzel kızardı dışı
Sofram gayet güzel sıra ana yemeğe geldi görüntü harika amma ici kıpkırmızı pişmemişVe ben öncesinde tatmayi bile akıl edimiycek kadar bilinçsizim yani
Çok utanmıştım
İlk yaptığım tatlida ve her gelene yapmaya çalıştığım tatli rulo pastaydi onu katlayana kadar soğuk terler dokerdim cokturda kırılıp olmayıp yeniden yapmaya çalıştığımamma kolay bir kalıp, tepsi keki yapıyım diye niye düşünmüyormusum diye şuan düşünüyorum
![]()
İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamışSen bunu anlatınca benimde aklıma geldi 2 haftalık falan evliyim esimin arkadaslar ini iftara cagırdık tatlı olarak sutlac yapayım dedim neyse yaptım sutlacı sonra guzel gorunsun diye fırına koymak aklıma geldi ustunu kızartayım birde toprak kaplarda daha guzel durur diye kızarttım goruntu guzel neyse yediler ıctıler Esimler sofrayı topluyor arkadasım sutlac kasesını yere dusurdu ters sekılde adam nasıl mahcup oldu ev battı diye
tabi benimde İcim gidiyor neyse kaseyı bir kaldırdık ki sutlac hala tabakta duruyor nasıl utandım varya
![]()
Ben senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemezYemek de anca makarnadır fırında pişen basit şeylet falan pişiriyordum hep. Eşim beni tanıdı çalışıyorum zaten çok şey beklemiyor ama ağır misafirler gelmeye başlayınca heralde benim de böyle olaylarım çok olur
Ütü konusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diyekendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm
İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamış![]()
Evet 2side 6da uyanmistiÇocuk mu uyutmadi canim.
Ben 9 da yaptım kahvaltımı![]()
Hoşbuldum mervecim.ay agzından bal damlıyor 6 ları goremedım bir turlu ınsallah bu sefer hızlıca 6 lara gecıp fınısh cızgı sını gorucem
bizimkilere sıra gelene kadar de
valla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yok
haklısın abla gazlı ıcecekleri cogalttım sanırım onunda etkisi var
gunaydın ❤yapıldı yapıldı
gecmıs olsun canım kozalak pekmezı cok iyi geliyormuş diye duydum ama hıc denemedim
gunaydın
gunaydın
gunaydın
gunaydın canım hosgeldin ben Merve
Gunaydın ablam![]()
Hoşbuldum baharcim.2 tane de sonradan attım ağzıma onu mu gördün naptın
hoşgeldin canım hepimiz için durum aynı
bugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğiz
günaydın canım
günaydın canım
kek bitti mi peki
günaydın canım
günaydın canım
günaydın abla
İkiz mi yoksaEvet 2side 6da uyanmisti![]()
6 sene bitti canım sımdı hamur bile acıyorum
memnun oldum canancımHoşbuldum mervecim.
Ben canan![]()
Ben de korona döneminde hamur yoğurup pizza yapmıştım, ama mantı börek falan açabilir miyim ilerde onu allah gösterir6 sene bitti canım sımdı hamur bile acıyorumzamanla gelısıyor
Yaparsın canım niye yapamayasınBen de korona döneminde hamur yoğurup pizza yapmıştım, ama mantı börek falan açabilir miyim ilerde onu allah gösterirmaşallah nice güzel 6 seneler olsun, darısı başıma
![]()
Yok biri 3 yasinda digeri 8 aylik :)Hoşbuldum mervecim.
Ben canan
Hoşbuldum baharcim.
İkiz mi yoksa![]()
Ne oldu cnm okul harici başka yeremi gittinPert Poniden selamlar![]()
Her firinin pişirme suresi farkli oluyorBende 6 senelik evliyim. 6 aylik evliyken arkadasimi yemeğe cagirdim. Firini kapatayim derken sonsuz süreye ayarlamişim. Biz arkadaşımla muhabbet ederken yemek kömür oldugenelde yemeklerim cok oluyodu, ailem kalabalik oldugundan az yapamiyodum bir turlu.. birde en çok firindan cektim zor alistik birbirimize. Cok hizli pisiriyor. Tariflerdeki derecede asla pisiremiyorum yaniyor mutlaka :)