• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

insalah hayirlisiyla ameliyati ol da sonra kendine dikkat edersin cnm
ben yaşlı ve hasta bi gadinim 🤣🤣🤣unutmuşum 😅😅😅
yohhhhh 😂😂😂
insanin iş yerinde huzurlu mutlu olmasi cok onemli cnm

Problemlemli bi cocuk vardi ne oldu

Yedigimiz ictigimiz hormon zaten cnm
Roka alip yikiyorum sanki yagli yagli
Bide buzluktan getiriyolar, onun icinde cabuk bozuluyor
Abla nasıl bi hafızan var 😲
O çocuk yaştan dolayı 1.sınıfa başladı baya problemli özel eğitime gitmesi gerek aile yanaşmıyor.

Menüm :cool:
10.30
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
3 yeşil zeytin

17.00
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
Salata
Kelek

Su 2
Spor yok maalesef taban düzleşmesi sorunm var son günlerde çok uzun süre ayakta kaldm banka işimin olduğu günlerde, ağrı var biraz ara verdim spora.

Bi de pazartesi bildirimim 81 kg

Sabah kahvalti yaninda nescafe

Arada 14.00 te ve 17.30 da toplamda 3 halley. 2 bardak meyve suyu, 1 nescafe

Aksam yemegimde boyle pirasa salata yoğurt.

Arada kuru kayisi yerim. En son 11 gibi sut icerim

Eklentiler

• IMG_20201013_183556.webp
    IMG_20201013_183556.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20201013_111659.webp
    IMG_20201013_111659.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttum :kızgın: ne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya
yuksek zekalı olabilir canım okullara gelip test ediyorlarmıs cocukları aslında
Selamm sabah erken kalk ordan kızları kaldır hazırla, beslenmeleri hazırla, babaanneye miniği bırak okula yetiş okuldan çık, miniği al kırtasiyeye uğra petrole uğra eve geldm bu kez dişten huysuz miniğim şöyle devrilecek yer arıyorum 😣
ahh ınsallah cabuk cıkartır canım dısını
Oluyor abla ameliyat olacaksin eger bu yöntemle olmazsa demişti zaten :KK43:
Suyu iciyorum. Suan kanimda enfeksiyon oldugu icin asiri mide bulantim var yemek gormek istemiyorum :KK43: Ama bobrek tasi varken ani kilo kayiplarindan da kacinmak lazimmis. Iyice elimi kolumu bagladi.
kilo vermenin zararı olmaz gibi geliyor banada ama tabi doktorun daha iyi bilir
Henuz belli degil canim. Yarin regl gunum. Sanirim onun bitimine ayarlariz.
anladım canım ınsallah sorunsuz halolur
Hoşbulduk Merve, teşekkür ederim. Umarım hepimiz uğraştığımız kilolarımızdan tez vakitte sonsuza dek kurtuluruz :rapci:

Ceza almadılar da, mamaya saldırdılar orda. Günde 2 kez veriyorum da, ilk verdiğimde hepsi başına üşüşüyor mamanın anca bu şekilde toplu foto yakalayabiliyorum :KK53:
ınsallah canım birlikte basaracagımıza inanıyorum cok tatlı kedilerin ❤

Evet gerçekten, keşke hepimiz çocukken olduğumuz kadar masum kalabilseydik. Ama hayvanların dilleri de yok, dertlerini sıkıntılarını söyleyemiyorlar o yüzden özellikle onlara daha fazla sevgi vermeye çalışıyorum. Sadece evdekilere de değil, sokak hayvanlarına da.
Sizin guzel kalbinizden öpüyorum 👏👏❤️❤️
Eniştenin suçu ne anasının oğlu olması mı 😂
Yetmezmi 😁

Bikac sey alip geleyim diye yakindaki markete gittim
Onuda bunuda derken yine kocaman çanta doldu
Mantar indirimdeydi
Yarinda onu yaparim heralde

Birazdan kendime kocaman bi salata hazirlayim 😁
Afiyet olsun canım ablam ❤️❤️
Usendigim yemeklerden biride mantardir.Cunku tek tek soyuyorum ıspanak gibi baya el oyalıyor🙄

Back