• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

aa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorum :KK70:
Sensiz yapamıyor Bence seni çok seviyor ama öğrenmemis nasıl ifade edilir sevgi😍😍

Hoşgeldin arkadaşım ben dilek 😍
Hoşbuldum dilek çok memnun oldum :KK9:
Sen neler yapiyorsun cnm, calismiyorsun heralde
7 kediyi nasil idare ediyon 😅

Günlük menumuzu saatleri ve miktarlariyla yaziyoruz
Zaten aşırı bi kilon yok
Biraz sabirli olur, azmedersen bikac ay icinde incecik olursun 😁
insallah daha iyi olur cnm
Ben bilgisayar mühendisiyim, özel bir firmada çalışıyorum. 7 kediyi idare etmeye çalışmaktan çok uzun süre önce vazgeçtim aslında ama şimdi eşim alışkın olmadığı için zorlanıyor biraz tabi :D teraslı geniş bir eve geçtik, kedilerin alanını normal yaşam alanımızdan ayırdık biraz, o kısımları düzenli temizliyoruz. mama su ve sevgi haricinde de başka bir şeye ihtiyaç duymuyorlar çok şükür, sadece yaramazlar biraz o kadar :KK48:

Evet günlük menü yazma olayına diyet gruplarından aşinayım, ben de akşam vakitlerinde yemek bittikten sonra yazmayı planlıyorum. aslında eşimle spor salonuna da yazılmıştık birkaç ay önce ama korona patladı malesef gidemedik :( Leslie yaptım birkaç gün, sonra eşim kendi sporunu salınca ben de bıraktım. ama devam edeceğim, spor diyetten daha önemli bence.

Yeni evlenmişsiniz Rabbim yuvanuzdan aşkı huzuru eksik etmesin 😍.Aynı kilodayiz bakalım kim kimi gecicek😁
Annemin bahceli bir evi var önce bir kedi geldi öyle sevdirdiki kendini annemler sahiplendi .Daha sonra doğurdu 3 tane onlarida torunu kabul edip bağrına bastılar .Daha sonrada kedilerin babası olduğunu düşündukleri erkek kedi geldi 😁 Ona okadar sıcak değiller pek sorumsuz lakin gelince Bişey demiyorlar 🙄
Diycem oki birkere kalbinizi açınca hayvanlara bağımlılık yapıyor galiba oyuzden 7 kediniz olmasına şaşırmadım😊
Çok teşekkür ederim amin inşallah :KK200: Ben de 1 kediyle başlamıştım, 2 3 derken o doğurdu bunu sahiplendiremedim vs diye diye 7 kedi oldu. Hepsi tekir, ikisi torun kalanların hepsi sokaktan geldi. Pişman mıyım? Değilim. Yine olsa yine sahiplenirdim :KK53:

Bugun firinda tavuk yapacam abla dolapta pirinc pilav patates yemegi var bide cacik yaparim
Ben tavuk cacik yerim :)
Sende aksam ne menusu var
Çok sevdiğim bir menü😋 helede fırın poşetinde yaparsan icinede arpacık soğan sarımsak at yemede yanında yat sonrada😁

Gece zirve yaptık ama şuan iyi canım ..Lakin kaç gündür memede uyuyor derin uykuys geçip memeyi birakmiyor☹Gecicidir diye düşünüyorum yoksa büyük sıkıntı benim için
Allah sifa sabir versin canim
Benim kizda gecen hafta grip oldu ateside vardi 3 gun uyuyamadik kalkip agliyordu cok sukur atesi dustu biraz burun tikanikligi var
Cocuklar hasta okunca insan bisey gormuyor gozu

Çok sevdiğim bir menü😋 helede fırın poşetinde yaparsan icinede arpacık soğan sarımsak at yemede yanında yat sonrada😁
Baharat ve sarimsak koydum tepside pismeyi bekliyor canim arpacik sogani olsaydi katardim :)

Hoşbuldum dilek çok memnun oldum :KK9:

Ben bilgisayar mühendisiyim, özel bir firmada çalışıyorum. 7 kediyi idare etmeye çalışmaktan çok uzun süre önce vazgeçtim aslında ama şimdi eşim alışkın olmadığı için zorlanıyor biraz tabi :KK70: teraslı geniş bir eve geçtik, kedilerin alanını normal yaşam alanımızdan ayırdık biraz, o kısımları düzenli temizliyoruz. mama su ve sevgi haricinde de başka bir şeye ihtiyaç duymuyorlar çok şükür, sadece yaramazlar biraz o kadar :KK48:

Evet günlük menü yazma olayına diyet gruplarından aşinayım, ben de akşam vakitlerinde yemek bittikten sonra yazmayı planlıyorum. aslında eşimle spor salonuna da yazılmıştık birkaç ay önce ama korona patladı malesef gidemedik :KK43: Leslie yaptım birkaç gün, sonra eşim kendi sporunu salınca ben de bıraktım. ama devam edeceğim, spor diyetten daha önemli bence.

Çok teşekkür ederim amin inşallah :KK200: Ben de 1 kediyle başlamıştım, 2 3 derken o doğurdu bunu sahiplendiremedim vs diye diye 7 kedi oldu. Hepsi tekir, ikisi torun kalanların hepsi sokaktan geldi. Pişman mıyım? Değilim. Yine olsa yine sahiplenirdim :KK53:
Ben annemden çok iyi anlıyorum seni 😊Tel konuşurken ben kızımın yaptiklarini anlatıyorum 1,5 yaşında kızım var ablası 🤗annemde Yavru kedilerin yaptıklarını aşkla anlatır 😁Geçen annem bize geldi babam görüntülu aradı torunlarin özledi sesini duysunlar diye🤣
Böyle bir ananın hayvanlardan korkan bir kızı var ama☹️Çok ama çok korkuyorum ben 🙄
Benim çocuklarda bayılıyor onlar bana çekmemiş Allahtan🙄

Onları da tanıştırayım sizinle :KK5:
kedilerim.webp

Ben annemden çok iyi anlıyorum seni 😊Tel konuşurken ben kızımın yaptiklarini anlatıyorum 1,5 yaşında kızım var ablası 🤗annemde Yavru kedilerin yaptıklarını aşkla anlatır 😁Geçen annem bize geldi babam görüntülu aradı torunlarin özledi sesini duysunlar diye🤣
Böyle bir ananın hayvanlardan korkan bir kızı var ama☹Çok ama çok korkuyorum ben 🙄
Benim çocuklarda bayılıyor onlar bana çekmemiş Allahtan🙄
Benimkilerle tanışsan korkunu yenebilirdin muhtemelen, acayip sevgi gösterirler ne tırnak atarlar ne bişey yaparlar saf sevgi direkt. Çocuk hissi nasıldır bilemiyorum ama gerçekten bazen diyorum heralde çocuğum olsa onu da anca bu kadar sevebilirim diye.

Bu arada daha önce spor+diyet azmedip 57 kilo görmüşlüğüm var ama kalıcı olmadı maalesef, şimdi o fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum sadece :KK43: O yüzden bu defa inanıyorum, geri döneceğim 50lere inşallah :KK55:
Ozaman daha kolay hedefe ulasman çünkü nasil zayiflaman gerekiyor biliyorsun💃💃
Arkadaşım bende iki kere hedefim olan 65 gördüm ama tekrar aldım korumak vermekten daha zor ...
Burda hep birlikte onuda ogrenicez inşallah ❤️❤️😘

Benimkilerle tanışsan korkunu yenebilirdin muhtemelen, acayip sevgi gösterirler ne tırnak atarlar ne bişey yaparlar saf sevgi direkt. Çocuk hissi nasıldır bilemiyorum ama gerçekten bazen diyorum heralde çocuğum olsa onu da anca bu kadar sevebilirim diye.
Okadar birbirlerine benziyor ki masumluklari hayvanlarla çocukların Rabbim aynı mizacta yaratmış diye düşünüyorum ...Tabi hayvanlar her zaman masum kalmayı becerirken insanoğlun hırsı kibri nefsi onun içindeki masumlugu öldürmesini sebeb oluyor ☹️

Ozaman daha kolay hedefe ulasman çünkü nasil zayiflaman gerekiyor biliyorsun💃💃
Arkadaşım bende iki kere hedefim olan 65 gördüm ama tekrar aldım korumak vermekten daha zor ...
Burda hep birlikte onuda ogrenicez inşallah ❤❤😘
Amin inşallah :sampiyon::KK15:
Nazar değmesin diye yüzlerinimi sakladın annesi😁
Yok hepsi bir araya ya yatakta geliyor, ya yemek yerken. Tamamının yer aldığı foto bir bu vardı ondan bunu yolladım :KK45: Tek tek yüzleri görünen isterim dersen sabaha kadar yollayabilirim :halay:

Okadar birbirlerine benziyor ki masumluklari hayvanlarla çocukların Rabbim aynı mizacta yaratmış diye düşünüyorum ...Tabi hayvanlar her zaman masum kalmayı becerirken insanoğlun hırsı kibri nefsi onun içindeki masumlugu öldürmesini sebeb oluyor ☹
Evet gerçekten, keşke hepimiz çocukken olduğumuz kadar masum kalabilseydik. Ama hayvanların dilleri de yok, dertlerini sıkıntılarını söyleyemiyorlar o yüzden özellikle onlara daha fazla sevgi vermeye çalışıyorum. Sadece evdekilere de değil, sokak hayvanlarına da.

He bide bu kadar boş vaktinmi var yazmış biri sen maşallah çok dolusun ki bana cvp verebiliyon :KK48:
😂😂
Abla bi sürü sayfa açık kalmış bende anlamadım anaaaa kendimi çukurda hissettim birden :KK48:
aman dikkat et bir daha dusme😂😂
Daha yoldayım sabah 6 da büyüğü havaalanına bıraktım eve geldim kızı okula eşimi işe bıraktım geri eve geldim hastaneye gittik küçükle şimdi kuzeni işe bırakıyorum
Senmisin kocadan araba alan daha eve gidecem
araba kullanmayı ozledım ya ben 😅😅

Selam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttum :kızgın: ne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya

Back