Ben görürüm valla bırdan çıkmıyomAynen öyleee
Ama siz onuda görüyonuz
Bidaha görünmeyen kalemle yazıcam sadece 6. Hissi kuvvetli olanlar görebilir
Göremediyseniz eksiklik sizde anacım benden günah gider
Eeee heralde cnm ayakkabı giyilmezmileslie yaparken spor ayakkabısı giyiyor musunuz ? bu gün giymedim ayaklarım ağrıdı sizlerde de öyle oluyor mu?
Abla yaşım daha 25 yaşıtlarım bekar geziyo valla bi çıtır olayımda gör bakalımAmannnn küçülde cebime gir taze çiçeğim
Artık tren kaçtı şekercik siz evli çocuklu kadın oldunuz
Kız abla bnm ayaklar falan kopuyo hiç giymiyodumEeee heralde cnm ayakkabı giyilmezmi
Mutlaka rahat bi spor Ayakkabısı giy yoksa sakatlarsın bi tarafını
Ne içebiliyosan onlardan iç tatlım ama her zaman aynısından içme arada değiştirAbla rezene falan içebiliyomuşum yeşilçay falan yasakdiyerleride yasak ada çayı kuş burnu ....
AferimmmmKız abla bnm ayaklar falan kopuyo hiç giymiyodum
Eeee senin derdin neydi erkenden evlendin biraz gençliğini yaşasaydın yaAbla yaşım daha 25 yaşıtlarım bekar geziyo valla bi çıtır olayımda gör bakalım
Aslında olur güzelimbitki çaylarının son kullanma tarihi oluyor mu acaba? geçen sene bir sürü bitki çayı almışım onları ziyan etmeyeyim diye hepsinden karışık içiyorum ama aklıma takıldı şimdi ...
paketini atmışım jelatinin içinde ...bir ara meşhurdu 5li 6lı 9 lu çaylar eczaneden almıştım ..Aslında olur güzelim
Paketteyse üstünde yazar aktardan aldıysan bi sorsan daha iyi olur
Poşet değil heralde onlarda 2 sene oluyorpaketini atmışım jelatinin içinde ...bir ara meşhurdu 5li 6lı 9 lu çaylar eczaneden almıştım ..
Olurmu güzelim sporuda dikkatli yapmak gerekiyorhaklısın ama üşendim 15 dk ne olacak diye işte şimdi tabanlarım ağrıyor :)
hemen göndereyim burada aktar çok :)Poşet değil heralde onlarda 2 sene oluyor
Ama seninkini bilemedim cnm
Eğer açılmadıysa bişey olmaz
Açtıysan git taze taze al güzelim
Benim gibi aktarmı Arıcan
Ne yazıkki bizim burda yok
Sorun sadece dokunup dokunmaması değil cnm süre geçince etkiside azalıyorhemen göndereyim burada aktar çok :)
poşetin içini açtım herhangi bir sıkıntı görünmüyor.çok para vermişim hangi akla hizmet içmediysem artık ..neyse bir kaç gün içeyim sıkıntı olursa bırakırım..ya ayakkabısız yürüyüş olur mu ayaklarım fena :)
erken evlenip çocuk sahibi olanlardan biride benim ama zuhalcim sen kadar değil :))
21de evlendm keşke 30u bekleseydmEeee senin derdin neydi erkenden evlendin biraz gençliğini yaşasaydın ya
Bu cümleyi kuran kişi 15 yaşında nişanlandı, 16 da evlendi, her sene bi çocuk yaparak 19 yaşında 3 çocuklu bi kadın oldu
O günden beridir kendinden haber alınamıyor
Zuhal abla biyere yetişmeye çalışmış ama o hızla nereye yetişecekti anlamadımhemen göndereyim burada aktar çok :)
poşetin içini açtım herhangi bir sıkıntı görünmüyor.çok para vermişim hangi akla hizmet içmediysem artık ..neyse bir kaç gün içeyim sıkıntı olursa bırakırım..ya ayakkabısız yürüyüş olur mu ayaklarım fena :)
erken evlenip çocuk sahibi olanlardan biride benim ama zuhalcim sen kadar değil :))
Dedim ya tren kaçtı bebek21de evlendm keşke 30u bekleseydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?