• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

meraba bayanlar benim boy 1.68 kilo 100 yaş 14 malesef bende aranıza katılıyoorumm herkese mutlu zayıflamalar ♥♥♥
Hoşgeldin fıstık
Birazdaha kendinden bahsetsene
Ne yapıyon ne ediyon nasıl Kilo aldın, diyetisyene gittinmi bi rahatsızlığın varmı

Sorgu hakimi göreve başladı :KK70:

Ayy kizlar yaa daha aksam yemegi yemedik yoldayiz napaam ki ben simdi.soyle menumu yazayım dusuneyim

Sabah 07.45 3 kuru kayısı

sabah 9.30 2 yumurta haslama domates peynir4 zeytin

öğlen 3 tatlu kaşığı bulgurdan kisirimsi yaptim yani yagsiz.1 domates 1 biber bol yogurt

19.15 gibi 2 incir ve 2 avuc da leblebi

Simdi yoldayiz aksama yemesem de yogurt mu kasiklasam acaba:KK35:.dayanabilir miyim.
sonra kapiyi pencereyi kemirir miyim.emziriyom da :KK64:

Kizlarrrr iyi aksamlar iste menummm

SAAT 11.10 ac karnina 1 nektari

SAAT 11.40 6-7 P.kizartmasi 2 kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi domates ceviz buyuklugunde erik cay

SAAT 14.30 2 sb ayran

SAAT 16.00 3 ceviz buyuklugunde erik

SAAT 18.30 2 k.hurma birtutam yaban mersini cay

SAAT 20.00 2 Tavuk baget (haslanmis) salata 1 sb ayran (hazirliyorum)

3 lt su
Kız emel kahvaltıda haticeyle berabermiydiniz ikinizde pattisleri götürmüşünüz

Tatlım sabah 11.30 civarı akşam 8 gibi
Saat 15.30 gibi öğlen yemeyi yiyebilirsin
Arada bişeyler atıştırıyon ama doymuyosun
Tabi herkesin bünyesi farklı mesela ben ara öğün yaptığımda veremiyom her 2 saate bişey yemek bana yaramıyor
2 ana öğün arası 4 saat falan olması gerekiyor
Sende kendini test edebilirsin
Acaba 3 ana öğünmü yoksa 2 öğün 2 aramı daha iyi gelir sana

Hoşgeldin fıstık
Birazdaha kendinden bahsetsene
Ne yapıyon ne ediyon nasıl Kilo aldın, diyetisyene gittinmi bi rahatsızlığın varmı

Sorgu hakimi göreve başladı :KK70:

hoş buldum birtanem ben demet geçen sene doktora gittiğimizde 85 kiloydum tahliler yapıldı neyseki hiçbirşeyim çıkmadı işte ben başladım maratona 1 ayda 4 kilo verdim hem yüzdüm hem pilates hem yürüyüş çok az birde diyet özel bir diyet yoktu ama herşeyden az yiyordum neysem ben 80 kilo :KK28: olmuştum ağustosun başı gibi mutluydum okkullar açılınca diyeti bıraktım tabiiki sporuda işte kantinden her gün abur cubur yiyordum okkullar kapandı ben yine veririm diye düşünürken bir 7 kilo daha aldım ve 100 oldumm hatta 103 :mad: geçende kızamık çıkardığım için boğazım çok acıyordu yemek yemiuordum yaklaşık 5 günde 4 kilo falan verdim ee tabii onuda geri aldımm kıl dönmesi amelitaı sonrası tabbiki fazla spor yapamadımm aslında haylada öylee o kıl dönmesi ameliyatımın dikişleri bile tutmadı kilolarımdan işte böyle bayanlar :cry:♥♥

Ayy kizlar yaa daha aksam yemegi yemedik yoldayiz napaam ki ben simdi.soyle menumu yazayım dusuneyim

Sabah 07.45 3 kuru kayısı

sabah 9.30 2 yumurta haslama domates peynir4 zeytin

öğlen 3 tatlu kaşığı bulgurdan kisirimsi yaptim yani yagsiz.1 domates 1 biber bol yogurt

19.15 gibi 2 incir ve 2 avuc da leblebi

Simdi yoldayiz aksama yemesem de yogurt mu kasiklasam acaba:KK35:.dayanabilir miyim.
sonra kapiyi pencereyi kemirir miyim.emziriyom da :KK64:
Anammmmm sendemi emziriyodun Kızzz valla hiç aklımda kalmamış tamamen unutmuşum

İçinizde başka emziren varsa ya şimdi itiraf etsin yada ebediyete kadar sussun :KK70:

Allah zuhal abla emzirme muhabbetinw gul gul catladim :)

Ablacim ogun cok da tok tutan bisey yok :(
Sabah saati gec olunca ogun olmuyo 10 gun kaldi evimdeyimmm o zaman 3 ana 2 ara yapicam

hoş buldum birtanem ben demet geçen sene doktora gittiğimizde 85 kiloydum tahliler yapıldı neyseki hiçbirşeyim çıkmadı işte ben başladım maratona 1 ayda 4 kilo verdim hem yüzdüm hem pilates hem yürüyüş çok az birde diyet özel bir diyet yoktu ama herşeyden az yiyordum neysem ben 80 kilo :KK28: olmuştum ağustosun başı gibi mutluydum okkullar açılınca diyeti bıraktım tabiiki sporuda işte kantinden her gün abur cubur yiyordum okkullar kapandı ben yine veririm diye düşünürken bir 7 kilo daha aldım ve 100 oldumm hatta 103 :mad: geçende kızamık çıkardığım için boğazım çok acıyordu yemek yemiuordum yaklaşık 5 günde 4 kilo falan verdim ee tabii onuda geri aldımm kıl dönmesi amelitaı sonrası tabbiki fazla spor yapamadımm aslında haylada öylee o kıl dönmesi ameliyatımın dikişleri bile tutmadı kilolarımdan işte böyle bayanlar :cry:♥♥
Tatlıcım yanlış yazmadın demi yaşın 14
Adın neydi

Öncelikle senin diyete değil sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var, senin gelişimin için çok önemli
Yağlı tatlı hamurişlerini çıkarılan hayatından tabi biz bunları yasak olduğu için değil sağlıksız olduğu için ve hedefimize ulaşmak için yemiyoruz
Ara ara istisnalar olabilir ama abartmadan
Mesela verdiğin her 5 kiloda sevdiğin bişeyi biraz yiyebilirsin
Önce sen yeme düzenini oturt spora iyileşince başlarsın
Zaten yaşın genç senin metobolizman bizimkine 10 basar
Hadi bakalım kolay gelsin

Bide 2.3 gündür 7 den önce bitiyo ywme işi ama midafirim var akşamları 3ü bi arada içiyorm dün bi tane içtm bugnde içerim
Tatlım onu içeceğine bitki çayı içsene
Tabi önce bak hangilerini içebilirsin

Tatlıcım yanlış yazmadın demi yaşın 14
Adın neydi

Öncelikle senin diyete değil sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var, senin gelişimin için çok önemli
Yağlı tatlı hamurişlerini çıkarılan hayatından tabi biz bunları yasak olduğu için değil sağlıksız olduğu için ve hedefimize ulaşmak için yemiyoruz
Ara ara istisnalar olabilir ama abartmadan
Mesela verdiğin her 5 kiloda sevdiğin bişeyi biraz yiyebilirsin
Önce sen yeme düzenini oturt spora iyileşince başlarsın
Zaten yaşın genç senin metobolizman bizimkine 10 basar
Hadi bakalım kolay gelsin
saol ablam bu arada yaşım gerçekten 14 :KK53:

:KK70::KK70:itiraf ediyom 1 bebegim var ve onu leylekler getirmedi:KK39:

Allah zuhal abla emzirme muhabbetinw gul gul catladim :)

Ablacim ogun cok da tok tutan bisey yok :KK43:
Sabah saati gec olunca ogun olmuyo 10 gun kaldi evimdeyimmm o zaman 3 ana 2 ara yapicam
Ne biliyim yaa her köşeden bi emziren çıkıyo
Ama ben emzirmiyom onu biliyorum

saol ablam bu arada yaşım gerçekten 14 :KK53:
Kızz daha bebeksin ya sennn
Koca kadınların içinde napcan

Tatlım biraz dikkat edersen çok kolay verebilirsin
Burda paylaşıma devam et menünü suyunu yaz
Bakalım ne yiyon ne içiyon
Eğer düzenli bildirim yaparsan 2 hafta sonra senide ilk sayfaya eklerim

Back