• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hüma da 2 onu degıstırdı canım bakayım her fırsatta canım fırçalamayı seviyor aslında sık sıkta fırcalıyoruz İstanbula gidince bı gostereyım bakalım
aynen ca km
wowww👍bana uyar tabi kızlarda kabul ederse tabi yarıs bizim kanımızda var sanırom😂😂
Ben bizim kızlara da sormadım bi soralım :D

Devlette takılacaksa biz 1. sınıfta sıraya girdik 3. sınıfta sıra geldi damaklık taktılar 2 sene onu kullandı çıkardı şimdi bütün dişlerinin değişmesini bekliyorlar 12 yaşında şimdi boyum kadar oldu 😆
Masallah
Hic degismemişsin ankaa 😂😂😂

Kimi görse yarisalim diyor 😂😂😂
yarıs bizi kamcılıyor abla 😂😂
Ben bizim kızlara da sormadım bi soralım :D
Biz birden gaza geldik 😂😂sor bakalım ne diyecekler

Tabloyu burdan yapiyorsunuz canim

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-12-23-05-49-1.webp
    Screenshot_2020-10-12-23-05-49-1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 22
Ay ne bilim abla bide o çıktı eskiden yaramaz tembel şımarık diye adlandırılan çocuklar meğerse öğrenme bozukluğu olan çocuklarmış zekası yüksek sosyal çocuklar ama beyindeki loblar tersmi ne çalışıyor b d harflerini karıştırıyor heceleme hatası yapıyor satır sürdüremiyor zorlandığı içinde hepten bırakıyor haylazlığa vuruyorlar işte kısaca bu
Disleksi olmasa bile öğrenme güçlüğü olabilir canm 3.sınıf için yaptığı hatalar basit değil ;)

Amine Busra Amine Busra sen mutfagi kapatmadinmi tatlicim
Menun nirde 😁
Cocuklar tepemdeyken kafam karisir dediydim :D

Sabah kahvaltım resimdeki gibi
Sonra turk kahvesi

13.30
Bir tabak karnabahar yemegi

16.00
Sehriyeli corba bir kucuk kase

19.40
Sehriyeli çorba
1 dilim ekmek
Ton balikli salata
Az karnabahar
2 yk makarna

Yatmadan sut içerim

Eklentiler

• IMG_20201012_112928.webp
    IMG_20201012_112928.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20201012_090813_N.webp
    IMG_20201012_090813_N.webp
    37 KB · Görüntüleme: 11
Devlette takılacaksa biz 1. sınıfta sıraya girdik 3. sınıfta sıra geldi damaklık taktılar 2 sene onu kullandı çıkardı şimdi bütün dişlerinin değişmesini bekliyorlar 12 yaşında şimdi boyum kadar oldu 😆
Aa bide siraya girme varmis Merve sen seneye sıraya gir su koronada bitmiş olur

Back