💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Uyku duzenin yokki gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak babana soyliycem alsın akşam tel elinden(Analık damarım kabarinca)

Rabbim bi daha o kotu günleri yasatmasin canim. Bende kizimi dogum yaptiktan bir hafta sonra enfeksiyon ve yuksek atesle 3 gun hastanede kaldim oglum 2 yasindaydi kizimi yanimda kalmasina izin verdiler bebek oldugu icin oglumu anneme biraktim

Mervem hoşgeldin
Hosbuldum dılegım
Rabbim bi daha o kotu günleri yasatmasin canim. Bende kizimi dogum yaptiktan bir hafta sonra enfeksiyon ve yuksek atesle 3 gun hastanede kaldim oglum 2 yasindaydi kizimi yanimda kalmasina izin verdiler bebek oldugu icin oglumu anneme biraktim
Ahh Ahh annelik iste dunyanın en zahmetli ısı ama insan. Hıc bır zaman bıkıp usanmıyor

Nasılsın cnaım gorusmeyelı baya uzun zaman oldu

Cok sagol kuzum.

İyiyim çok şükür döndük dolaştık geldik yine tilki gibi yan komşuyum yeni taşındım sen nasılsın
Sagol cnm
artik bende bu taraftan ev tuttum buranin havasi daha temizmis, komsularimda harika mutlu mesut yasariz burda :))

Fazla almamişindir insallah

Sagol cnm
artik bende bu taraftan ev tuttum buranin havasi daha temizmis, komsularimda harika mutlu mesut yasariz burda :))

Fazla almamişindir insallah
evet ya ben de beğendim baya konforlu
Yok ben 73-74 ün üzerine çıkmıyorum. 74 görünce diyete başlayıp 68-66 görünce bozuyorum sen 79 musun bi gittim geldim herkes bana yaklaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…