• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sagol canim siz ilk basladiginda yakalanmissiniz cok sukur belirtisiz atlatmissiniz keske herkes belirtisiz atlatsa her seyi alt ust ettiler

Bende kahve iciyorum afiyet olsun canim :KK19:

Hoş geldin mervecim :KK36:
Bebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um

yilbasi hedefi uzun geliyor zaten :)) unutuyoruz bile 😂
Biz aylik yapıp, sık sik hatirlatalim kendimize
bu kiz 6 ay sizi surundurecek demekki kuzum 😬az daha sabret :))
iş için cnm, izin almak istemedim
bi 7 lerden uzaklaş artik 😂😂😂
hosgeldinnnn tatlicimmm 😍😍😍😍

Yasim icimizdeki motivasyon ortaya ciksin diye beklersek.... Daha cok bekleriz 😂😂😂
Kiloya degil sadece saglikli beslenmeye odaklan önce cnm
Zaten kendini daha iyi hissetmeye basliyacaksin
Sonra arkasi gelir :))

Cumaya kadar gider cnm, ödem oldugu belli

Bende 2 sefer kurulu tel 10 dk arayla
Demekki 2 sinide kapatmişim 😅hic hatirlamiyorum :))

Rapor iş icin lazim cnm
Uyudum kaldim diyemedim 😬karnim agriyordu dedim 😬
Yilbasi hedefim kg bazinda değilde kabana yada monta girecek kgya inmek. Ama sanirim zor biraz..

Bebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um
çok zor günler geçirmişsin canım Rabbim evlatlarımızin başından eksik etmesin bizede evlat acısı göstermesin. Ben doğuma gittiğimde aklım evdeki oglumdaydi herşeyi anladığı yaşta olmasına rağmen hastaydi aklım kaldı 48 saat duramadim ben çıkacağım diye tutturdum korona bahanesiyle imza verip çıktım sezeryanli olmama rağmen senin piskolojini düşünemiyorum bile boşver sağlık olsun kilolar gider

Sebzenin hazmı kolay çabuk acıkılıyor zaten direncin var öyle düşün sakin ol neden acıkıyorum diye bozma sinirini. Acıkacağını bilerek davran.
Ne yedin yanında başka? 2.5 saat olduysa ara öğün zamanın gelmiştir.
Saate bakmadim ki o an. Esleme yedirirken hizli bir sekilde bende yedim. Sonra cocuklari yikadim. Şimdi uyuttum. Bende uzanayim kalkinca kızlarla meyve yeriz

Yilbasi hedefim kg bazinda değilde kabana yada monta girecek kgya inmek. Ama sanirim zor biraz..
zor yok canım biz elimizden geleni yapalım giremezsek üreticinin suçu kalıbı darmis deriz
Aç degilim ama aclik hissediyorum :KK43:
sakın ol iki bardak su iç hala hissediyorsan sağlıklı birşeyler ye canım sütlü kahve yanında kuruyemiş gibi

çok zor günler geçirmişsin canım Rabbim evlatlarımızin başından eksik etmesin bizede evlat acısı göstermesin. Ben doğuma gittiğimde aklım evdeki oglumdaydi herşeyi anladığı yaşta olmasına rağmen hastaydi aklım kaldı 48 saat duramadim ben çıkacağım diye tutturdum korona bahanesiyle imza verip çıktım sezeryanli olmama rağmen senin piskolojini düşünemiyorum bile boşver sağlık olsun kilolar gider
Ustelik bende sezeryanli iki gece hastanede kaldim şubatta. 2.5 yasindaki cocuk onuda anlayamiyor zaten. Bebegim 8 gun kuvozde kalmisti. Sonra korona yaşadık. Velhasil cok zor bir yil herkes icin. Allah kimseyi saglikla evlatla sinamasin. Bebeğin kaç aylik

zor yok canım biz elimizden geleni yapalım giremezsek üreticinin suçu kalıbı darmis deriz
sakın ol iki bardak su iç hala hissediyorsan sağlıklı birşeyler ye canım sütlü kahve yanında kuruyemiş gibi
Su icip uzancam. İki cocugu ayni anda uyutmak cok zor bunu degerlendirmem lazim :D kalkinca meyve yeriz

Ustelik bende sezeryanli iki gece hastanede kaldim şubatta. 2.5 yasindaki cocuk onuda anlayamiyor zaten. Bebegim 8 gun kuvozde kalmisti. Sonra korona yaşadık. Velhasil cok zor bir yil herkes icin. Allah kimseyi saglikla evlatla sinamasin. Bebeğin kaç aylik
Gerçekten 2020 nasıl biryil oldu inşallah bu yılı aramayiz ömür boyunca. 3.5 aylık canim 4 olacak yakında

Saate bakmadim ki o an. Esleme yedirirken hizli bir sekilde bende yedim. Sonra cocuklari yikadim. Şimdi uyuttum. Bende uzanayim kalkinca kızlarla meyve yeriz

Ye mutlaka süt çayın falan varsa iç.
Bildiklerini yaptıklarını hatırla hepsi bi yerlerde gizli hafızanda tozlanmış olsalarda :confused:

Sana o yüzden dedim balığı akşam ye diye. Sebzeyi tahılla yoğurtla desteklemen lazım.

Gayet iyi gittin bugün akşamda öyle gidiceksin seni tutmaya çalışırken bu akşam bende kendimi tutucam bozmadan uyuycam inşallah

cok gecmıs olsun canım Rabbım bir daha yasatmasın o gunleri kilolarına veda etmek ıcın bir baslangıç yapmıs sın ne guzel en kısa surede ruhundaki ve bedenindeki agırlıklarınsan kurtalıcagına emınım💜
sımdıden kabullenmıssın basaramayacagını once kendine inanmalısın hep birlikte guzel kilolar vereceğimıze eminim
Kızım uyudu oğlumla eşim balığa gitti bende uzanayim fırsat bu fırsat :KK71: :uykucu:
iyi dinlenmeler kuzum benimde kucuk kız huysuz dısım agrıyor dıyor

Back
X