- 12 Temmuz 2006
- 56.694
- 217.582
- 1.223
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109umSagol canim siz ilk basladiginda yakalanmissiniz cok sukur belirtisiz atlatmissiniz keske herkes belirtisiz atlatsa her seyi alt ust ettiler
Bende kahve iciyorum afiyet olsun canim
Hoş geldin mervecim![]()
Yilbasi hedefim kg bazinda değilde kabana yada monta girecek kgya inmek. Ama sanirim zor biraz..yilbasi hedefi uzun geliyor zaten :)) unutuyoruz bile
Biz aylik yapıp, sık sik hatirlatalim kendimize
bu kiz 6 ay sizi surundurecek demekki kuzumaz daha sabret :))
iş için cnm, izin almak istemedim
bi 7 lerden uzaklaş artik
hosgeldinnnn tatlicimmm
Yasim icimizdeki motivasyon ortaya ciksin diye beklersek.... Daha cok bekleriz
Kiloya degil sadece saglikli beslenmeye odaklan önce cnm
Zaten kendini daha iyi hissetmeye basliyacaksin
Sonra arkasi gelir :))
Cumaya kadar gider cnm, ödem oldugu belli
Bende 2 sefer kurulu tel 10 dk arayla
Demekki 2 sinide kapatmişimhic hatirlamiyorum :))
Rapor iş icin lazim cnm
Uyudum kaldim diyemedimkarnim agriyordu dedim
![]()
Öğle yemeği yedin mi? Yazdınmı ben yeni bakıyorum dahaAç degilim ama aclik hissediyorum![]()
Karnabahar yedimÖğle yemeği yedin mi? Yazdınmı ben yeni bakıyorum daha
Sebzenin hazmı kolay çabuk acıkılıyor zaten direncin var öyle düşün sakin ol neden acıkıyorum diye bozma sinirini. Acıkacağını bilerek davran.Karnabahar yedim
çok zor günler geçirmişsin canım Rabbim evlatlarımızin başından eksik etmesin bizede evlat acısı göstermesin. Ben doğuma gittiğimde aklım evdeki oglumdaydi herşeyi anladığı yaşta olmasına rağmen hastaydi aklım kaldı 48 saat duramadim ben çıkacağım diye tutturdum korona bahanesiyle imza verip çıktım sezeryanli olmama rağmen senin piskolojini düşünemiyorum bile boşver sağlık olsun kilolar giderBebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um
Saate bakmadim ki o an. Esleme yedirirken hizli bir sekilde bende yedim. Sonra cocuklari yikadim. Şimdi uyuttum. Bende uzanayim kalkinca kızlarla meyve yerizSebzenin hazmı kolay çabuk acıkılıyor zaten direncin var öyle düşün sakin ol neden acıkıyorum diye bozma sinirini. Acıkacağını bilerek davran.
Ne yedin yanında başka? 2.5 saat olduysa ara öğün zamanın gelmiştir.
zor yok canım biz elimizden geleni yapalım giremezsek üreticinin suçu kalıbı darmis derizYilbasi hedefim kg bazinda değilde kabana yada monta girecek kgya inmek. Ama sanirim zor biraz..
sakın ol iki bardak su iç hala hissediyorsan sağlıklı birşeyler ye canım sütlü kahve yanında kuruyemiş gibiAç degilim ama aclik hissediyorum![]()
Ustelik bende sezeryanli iki gece hastanede kaldim şubatta. 2.5 yasindaki cocuk onuda anlayamiyor zaten. Bebegim 8 gun kuvozde kalmisti. Sonra korona yaşadık. Velhasil cok zor bir yil herkes icin. Allah kimseyi saglikla evlatla sinamasin. Bebeğin kaç aylikçok zor günler geçirmişsin canım Rabbim evlatlarımızin başından eksik etmesin bizede evlat acısı göstermesin. Ben doğuma gittiğimde aklım evdeki oglumdaydi herşeyi anladığı yaşta olmasına rağmen hastaydi aklım kaldı 48 saat duramadim ben çıkacağım diye tutturdum korona bahanesiyle imza verip çıktım sezeryanli olmama rağmen senin piskolojini düşünemiyorum bile boşver sağlık olsun kilolar gider
Su icip uzancam. İki cocugu ayni anda uyutmak cok zor bunu degerlendirmem lazimzor yok canım biz elimizden geleni yapalım giremezsek üreticinin suçu kalıbı darmis deriz
sakın ol iki bardak su iç hala hissediyorsan sağlıklı birşeyler ye canım sütlü kahve yanında kuruyemiş gibi
Gerçekten 2020 nasıl biryil oldu inşallah bu yılı aramayiz ömür boyunca. 3.5 aylık canim 4 olacak yakındaUstelik bende sezeryanli iki gece hastanede kaldim şubatta. 2.5 yasindaki cocuk onuda anlayamiyor zaten. Bebegim 8 gun kuvozde kalmisti. Sonra korona yaşadık. Velhasil cok zor bir yil herkes icin. Allah kimseyi saglikla evlatla sinamasin. Bebeğin kaç aylik
Kesinlikle hemen fırsata cevir ama kesin sen uzanincs birisi uyanır senin küçük ne kadarlikSu icip uzancam. İki cocugu ayni anda uyutmak cok zor bunu degerlendirmem lazimkalkinca meyve yeriz
Saate bakmadim ki o an. Esleme yedirirken hizli bir sekilde bende yedim. Sonra cocuklari yikadim. Şimdi uyuttum. Bende uzanayim kalkinca kızlarla meyve yeriz
cok gecmıs olsun canım Rabbım bir daha yasatmasın o gunleri kilolarına veda etmek ıcın bir baslangıç yapmıs sın ne guzel en kısa surede ruhundaki ve bedenindeki agırlıklarınsan kurtalıcagına emınımBebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um
sımdıden kabullenmıssın basaramayacagını once kendine inanmalısın hep birlikte guzel kilolar vereceğimıze eminimYilbasi hedefim kg bazinda değilde kabana yada monta girecek kgya inmek. Ama sanirim zor biraz..
iyi dinlenmeler kuzum benimde kucuk kız huysuz dısım agrıyor dıyorKızım uyudu oğlumla eşim balığa gitti bende uzanayim fırsat bu fırsat![]()
![]()
Karnin toksa ama biseyler yemek istiyorsanAç degilim ama aclik hissediyorum![]()
İnşallah sen uyuyuncaya kadar kiz uyanmazKızım uyudu oğlumla eşim balığa gitti bende uzanayim fırsat bu fırsat![]()
![]()