- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür döndük dolaştık geldik yine tilki gibiOyyy kimleri görüyorumnasilsin kuzum
Uyku duzenin yokki gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak babana soyliycem alsın akşam tel elindenyilbasi hedefi uzun geliyor zaten :)) unutuyoruz bile
Biz aylik yapıp, sık sik hatirlatalim kendimize
bu kiz 6 ay sizi surundurecek demekki kuzumaz daha sabret :))
iş için cnm, izin almak istemedim
bi 7 lerden uzaklaş artik
hosgeldinnnn tatlicimmm
Yasim icimizdeki motivasyon ortaya ciksin diye beklersek.... Daha cok bekleriz
Kiloya degil sadece saglikli beslenmeye odaklan önce cnm
Zaten kendini daha iyi hissetmeye basliyacaksin
Sonra arkasi gelir :))
Cumaya kadar gider cnm, ödem oldugu belli
Bende 2 sefer kurulu tel 10 dk arayla
Demekki 2 sinide kapatmişimhic hatirlamiyorum :))
Rapor iş icin lazim cnm
Uyudum kaldim diyemedimkarnim agriyordu dedim
![]()
Mervem hoşgeldinbana kalsa bende donerdim abla ama esim iste bir daha evden calısma fırsatım olmaz boyle kalamayız dedi deyıs o deyiş işte
Rabbim bi daha o kotu günleri yasatmasin canim. Bende kizimi dogum yaptiktan bir hafta sonra enfeksiyon ve yuksek atesle 3 gun hastanede kaldim oglum 2 yasindaydi kizimi yanimda kalmasina izin verdiler bebek oldugu icin oglumu anneme biraktimBebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um
Hosbuldum dılegımMervem hoşgeldin![]()
Ahh Ahh annelik iste dunyanın en zahmetli ısı ama insan. Hıc bır zaman bıkıp usanmıyorRabbim bi daha o kotu günleri yasatmasin canim. Bende kizimi dogum yaptiktan bir hafta sonra enfeksiyon ve yuksek atesle 3 gun hastanede kaldim oglum 2 yasindaydi kizimi yanimda kalmasina izin verdiler bebek oldugu icin oglumu anneme biraktim
Sol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edinAminnn cnm insallahhh
Hayirdir kuzum neler oldu
Cok cok gecmis olsun, gelismelerden haberdar et![]()
Cok sagol kuzum.ahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsunÇünkü hic tutmadı
hoşgeldin canım ben Bahar
inandık mi peki hayirrr
super olur canım
ben ben mi benim ikinci bebe aklımı aldi hafızayı sıfırladı :S
kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecek
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben Bahar
geçmiş olsun abla niçin rapor iş için mi
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız
günaydın canım önerin için teşekkürler
haydi bismillah
çok yeyince WC de düzene giriyor belki ondandır .
Sagol cnmİyiyim çok şükür döndük dolaştık geldik yine tilki gibiyan komşuyum yeni taşındım
sen nasılsın
![]()
![]()
Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah kolay bir sekılde atlatırsınSol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edin![]()
Bende de pirasa vardiAcıktım yemek yok galiba akşam evdekilere makarna yapicamBende kabak soteliyim bari
Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah kolay bir sekılde atlatırsın![]()
Yok kizz sabah 7 de kalktimUyku duzenin yokki gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak babana soyliycem alsın akşam tel elinden(Analık damarım kabarinca
)
Allah yardimcin olsun kuzumSol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edin![]()
Hosgeldinnnn ponimmmmSelamm mapustan çıktım geldim![]()
Orası kesin iftira hak yeme basit şeyler değil malumHosgeldinnnn ponimmmm
Tazminat davasini öteki tarafta acarsin![]()
evet ya ben de beğendim baya konforluSagol cnm
artik bende bu taraftan ev tuttumburanin havasi daha temizmis, komsularimda harika
mutlu mesut yasariz burda :))
Fazla almamişindir insallah![]()