💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Insallah canim. Felaket gerginim
sakin ol canım Zuhal ablanın dedıgı gibi nanekekıkın esi daha yakında olmustu onun fikri vardır nasıl bir islem oldugundan
Selamm mapustan çıktım geldim
hosgeldin ponıcım
Bende yatak odasina giristim hazir evdeyken

Daha bitmedi, arada mola veriyom :)
kolay gelsin abla is olmayınca burda gunler de uzun oluyor eve gidince arayacağım bu fırsatları evı temizleyip bırakmıştım ama suan eminim cok fenadır
evet ya ben de beğendim baya konforlu
Yok ben 73-74 ün üzerine çıkmıyorum. 74 görünce diyete başlayıp 68-66 görünce bozuyorum sen 79 musun bi gittim geldim herkes bana yaklaşmış
Hosgeldin ankacım ufaklık buyudu mu en son hamileydın diye hatırlıyorum

Abla agizda kuruluk ve yeme krizi varsa şeker vardir seker hastasi olan kisilerde yeme krizi vevagizda kuruluk olurmus
Sigorta beslenme danismanini karsiliyorsa hic vakit kaybetme
Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama sigorta karsilamiyor sadece cocuklaron 18 yasina kadar karsiliyor
Parmaginda kisa zamanda duzelir inşallah

kontrol etseydin canım kuzeyin çok erken nokta gibi başladı ama 3 yaş öncesi mudehale etmediler
İnşallah sen uyuyuncaya kadar kiz uyanmaz
uyuduk abla birlikte miss
Sol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edin
korkma canım inslalah tek seferde kırılır lazerle kırılıyor öyle acılı bir işlem değilmiş inşallah kırılıp hemen düşer eşim daha dusuremedi gitti
Selamm mapustan çıktım geldim
hoşgeldin canım

neyseki o günler geride kaldi cnm
Artik kendine odaklan, sagligini geri kazan
dinlenmeler kuzum benimde kucuk kız huysuz dısım agrıyor dıyor
disimi cikiyor ki
Bi test yapilsin bakalim cnm ne cikacak
Kuruluk sigaradanda olabilir belki

Kac öğün aksam yemegi yiyorsunuz
normalde tek ablada babam ızgaralık almıs gelmıs oglen gec oldu bakalım ne olacak
disimi cikiyor ki
butun dısler cıktı abla curuk mu var diye baktım ama bisey goremedım oglen uykusundan uyandı basladı dısım diye cokta uyumadı ondan mı yaptı bilmiyorum takip ediyorum bakalım

Toz oluştur evde kimse yokken ne olucak kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…