sakin ol canım Zuhal ablanın dedıgı gibi nanekekıkın esi daha yakında olmustu onun fikri vardır nasıl bir islem oldugundanInsallah canim. Felaket gerginim
hosgeldin ponıcımSelamm mapustan çıktım geldim
kolay gelsin abla is olmayınca burda gunler de uzun oluyorBende yatak odasina giristim hazir evdeyken
Daha bitmedi, arada mola veriyom :)
Hosgeldin ankacım ufaklık buyudu mu en son hamileydın diye hatırlıyorumevet ya ben de beğendim baya konforlu
Yok ben 73-74 ün üzerine çıkmıyorum. 74 görünce diyete başlayıp 68-66 görünce bozuyorumsen 79 musun bi gittim geldim herkes bana yaklaşmış
Kimsenin ahı kimsede kalmaz canım bosverOrası kesin iftira hak yeme basit şeyler değil malum
Abla agizda kuruluk ve yeme krizi varsa şeker vardir seker hastasi olan kisilerde yeme krizi vevagizda kuruluk olurmusBenim ne zamandir ayak baş parmaklarimda uyusukluk vardi
Bugün soyledim dr a
Hem agzimda surekli kuruluk var
Bide kilo vermek istiyorum, aclik krizlerine engel olamiyorum dedim vs.
Once Kan testi yapilacak
Troide b 12 d vit de bakilacak
Sonra şekere
Nörologdan da randevu aldim
Dizim icinde baska ortepediden randevu aldim
Kilo vermek icin dr beslenme danismanligini önerdi
Orasini heralde sigorta oduyormus
Aradim ama cikmadilar. Nr a biraktim
Yani hertarafim isyanlarda
Yok kizzz nerdeeeevet ya ben de beğendim baya konforlu
Yok ben 73-74 ün üzerine çıkmıyorum. 74 görünce diyete başlayıp 68-66 görünce bozuyorumsen 79 musun bi gittim geldim herkes bana yaklaşmış
Dogru soyleyeni 9 köyden kovarlarmisOrası kesin iftira hak yeme basit şeyler değil malum
kontrol etseydin canım kuzeyin çok erken nokta gibi başladı ama 3 yaş öncesi mudehale etmedilercok gecmıs olsun canım Rabbım bir daha yasatmasın o gunleri kilolarına veda etmek ıcın bir baslangıç yapmıs sın ne guzel en kısa surede ruhundaki ve bedenindeki agırlıklarınsan kurtalıcagına emınım
sımdıden kabullenmıssın basaramayacagını once kendine inanmalısın hep birlikte guzel kilolar vereceğimıze eminim
iyi dinlenmeler kuzum benimde kucuk kız huysuz dısım agrıyor dıyor
uyuduk abla birlikte missİnşallah sen uyuyuncaya kadar kiz uyanmaz
korkma canım inslalah tek seferde kırılır lazerle kırılıyor öyle acılı bir işlem değilmiş inşallah kırılıp hemen düşer eşim daha dusuremedi gittiSol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edin
hoşgeldin canımSelamm mapustan çıktım geldim
Baktım canımda bisey goremdım olmadı dondugumde bir doktora gotururım humanın da cıkan dısı yamuk geliyor sanırım onuda gostermem lazım birde sut dıslerı erken cıkmaya basladıkontrol etseydin canım kuzeyin çok erken nokta gibi başladı ama 3 yaş öncesi mudehale etmediler
Saglam avukat bulman lazimOrası kesin iftira hak yeme basit şeyler değil malum
Arkan salgam olursa haksızda olsan aklanırsın diyorsun yanıSaglam avukat bulman lazim
Hoş geldin canim
Aynen oyle canim ama bizim icin gecerli degilArkan salgam olursa haksızda olsan aklanırsın diyorsun yanı
Aynen oyle canim ama bizim icin gecerli degil
5 gibi yedim ablada mangal yapalım diyorlar bizimkilerTr de aksam yemekleri yendimi deyin hele
Kac öğün aksam yemegi yiyorsunuzgibi yedim ablada mangal yapalım diyorlar bizimkilernapcam bilmiyorum
neyseki o günler geride kaldi cnmBebegim 50 günlüktü. Evde 2.5 yaşındaki kizimi birakip 6 gece hastanede bebekle kaldim. Cok psikolojim bozuldu. Daha lohusaydim. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Onu bırakıp gittim sandi... Eve gelince sütüm azalmisti ye babam ye mayis sonu 115 gordum iste. Suan 109um
disimi cikiyor kidinlenmeler kuzum benimde kucuk kız huysuz dısım agrıyor dıyor
Bi test yapilsin bakalim cnm ne cikacakAbla agizda kuruluk ve yeme krizi varsa şeker vardir seker hastasi olan kisilerde yeme krizi vevagizda kuruluk olurmus
Sigorta beslenme danismanini karsiliyorsa hic vakit kaybetme
Bende diyetisyene gitmek istiyorum ama sigorta karsilamiyor sadece cocuklaron 18 yasina kadar karsiliyor
Parmaginda kisa zamanda duzelir inşallah
normalde tek ablada babam ızgaralık almıs gelmıs oglen gec oldu bakalım ne olacakKac öğün aksam yemegi yiyorsunuz
butun dısler cıktı abla curuk mu var diye baktım ama bisey goremedım oglen uykusundan uyandı basladı dısım diye cokta uyumadı ondan mı yaptı bilmiyorum takip ediyorum bakalımdisimi cikiyor ki
Çok geçmiş olsun cnmSol böbreğimde 1 cm tas varmis. Yarin kirma islemi yapılacak. Cok korkuyorum. Bana dua edin
Toz oluştur evde kimse yokken ne olucak kızsakin ol canım Zuhal ablanın dedıgı gibi nanekekıkın esi daha yakında olmustu onun fikri vardır nasıl bir islem oldugundan
hosgeldin ponıcım
kolay gelsin abla is olmayınca burda gunler de uzun oluyoreve gidince arayacağım bu fırsatları evı temizleyip bırakmıştım ama suan eminim cok fenadır
Hosgeldin ankacım ufaklık buyudu mu en son hamileydın diye hatırlıyorum
Yanı halıları koltukları yeni yıkattıydımToz oluştur evde kimse yokken ne olucak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?