Sagol canim siz ilk basladiginda yakalanmissiniz cok sukur belirtisiz atlatmissiniz keske herkes belirtisiz atlatsa her seyi alt ust ettilerGeçmiş olsun. Biz nisan ayinda belirtisiz atlattik. Temas oldugunu bilmesek anlamazdık
Bende kahve iciyorum afiyet olsun canimBuyrun kahveye
Hoş geldin mervecimselamlar ben geldim
Yaklasik 1 saat olmus ama olsunnnBuyrun kahveye
Ne güzel rakamdır o 6 öyle insanı kendine aşık ederGunaydin çıtır kizlar ❤❤❤❤❤
Kontrol kilo bildirimi
70.1
Kontrol 1. 2 . 3 diyesim geldi
Biraz kilo almisim ama cuma 6 lara merhaba inşallah
Abla raporu alabildinmiYaklasik 1 saat olmus ama olsunnn
Bende iciyorum
Kolay gelsin canım 1. Sınıf mıAkşam yazarım gene hanımlar 3 numara okula başladı yeni okul kaydı kimseyi tanımıyor
istemeye istemeye ite ite gönderdim sabah asosyal bişi oldu bu çocuk
Online derse zorla giriyo zaten herders başında oturuyorum yoruldum artık gitsin okula 17 kişilermiş sınıfta 2 gün gidecek gelene kadar wcleri üst katı temizleyim
1 çuval çamaşır getirdim bahçeden onlara başlayayım
Keyifiniz bol olsun
Tartılınca yazarım
yilbasi hedefi uzun geliyor zaten :)) unutuyoruz bileahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsunÇünkü hic tutmadı
bu kiz 6 ay sizi surundurecek demekki kuzumabla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı
iş için cnm, izin almak istemedimgeçmiş olsun abla niçin rapor iş için mi
bi 7 lerden uzaklaş artikGunaydin çıtır kizlar ❤❤❤❤❤
Kontrol kilo bildirimi
70.1
Kontrol 1. 2 . 3 diyesim geldi
Biraz kilo almisim ama cuma 6 lara merhaba inşallah
hosgeldinnnn tatlicimmmAkşam yazarım gene hanımlar 3 numara okula başladı yeni okul kaydı kimseyi tanımıyor
istemeye istemeye ite ite gönderdim sabah asosyal bişi oldu bu çocuk
Online derse zorla giriyo zaten herders başında oturuyorum yoruldum artık gitsin okula 17 kişilermiş sınıfta 2 gün gidecek gelene kadar wcleri üst katı temizleyim
1 çuval çamaşır getirdim bahçeden onlara başlayayım
Keyifiniz bol olsun
Tartılınca yazarım
Cumaya kadar gider cnm, ödem oldugu belliKilo: 82.8 di bugün 83.6 sanırım uykusuzluktan ama dün 82.9 du
Bende 2 sefer kurulu tel 10 dk araylaGunaydin abla ben iki alarm kuruyorum hem tabletin hem tlfnun :)
Sende evde kullanilmayan bir tlf varsa kur istersen yarin tartilirsin raporu niye aliyorsunki
2 günlük aldim cnmAbla raporu alabildinmi
Hosbuldum sevılaycım sende hosgeldinSagol canim siz ilk basladiginda yakalanmissiniz cok sukur belirtisiz atlatmissiniz keske herkes belirtisiz atlatsa her seyi alt ust ettiler
Bende kahve iciyorum afiyet olsun canim
Hoş geldin mervecim
Hosbuldum baharım
Hosbuldum ablamHosgeldinnnnn bebeşimmmm
Ne yaptin nasilsin cnmHosbuldum sevılaycım sende hosgeldin
Hosbuldum baharım
Hosbuldum ablam
ınsallah beslenme danısmanlıgı iyi okur abla senin ıcın bakalım kan tahlili de neler cıkacak benimde baya oldu doktora gitmeyeli bacaklarımdakı morluklar gectı cok sukur ama bu aralar vucudumdakı kemikler agrıyorBenim ne zamandir ayak baş parmaklarimda uyusukluk vardi
Bugün soyledim dr a
Hem agzimda surekli kuruluk var
Bide kilo vermek istiyorum, aclik krizlerine engel olamiyorum dedim vs.
Once Kan testi yapilacak
Troide b 12 d vit de bakilacak
Sonra şekere
Nörologdan da randevu aldim
Dizim icinde baska ortepediden randevu aldim
Kilo vermek icin dr beslenme danismanligini önerdi
Orasini heralde sigorta oduyormus
Aradim ama cikmadilar. Nr a biraktim
Yani hertarafim isyanlarda
Bugunume şükür abla iyiyim sen nasılsın annemlerdeyım abla bu pazar kısmetse donucem ınsallahNe yaptin nasilsin cnm
Annenlerdemisniz, kv gildemi
Sende dönünce bi elden geç tatlim :)) belki magnezyum eksikliginden de agriyor olabilirınsallah beslenme danısmanlıgı iyi okur abla senin ıcın bakalım kan tahlili de neler cıkacak benimde baya oldu doktora gitmeyeli bacaklarımdakı morluklar gectı cok sukur ama bu aralar vucudumdakı kemikler agrıyor
Bende bi degisiklik yok cnmBugunume şükür abla iyiyim sen nasılsın annemlerdeyım abla bu pazar kısmetse donucem ınsallah
sabahtanda uyumadı biraz önce emerken kendi uyudu kaldı totem yaptı ne zaman uyudu ne kadar uyudu diye saate bakmayacagimyilbasi hedefi uzun geliyor zaten :)) unutuyoruz bile
Biz aylik yapıp, sık sik hatirlatalim kendimize
bu kiz 6 ay sizi surundurecek demekki kuzumaz daha sabret :))
iş için cnm, izin almak istemedim
bi 7 lerden uzaklaş artik
hosgeldinnnn tatlicimmm
Yasim icimizdeki motivasyon ortaya ciksin diye beklersek.... Daha cok bekleriz
Kiloya degil sadece saglikli beslenmeye odaklan önce cnm
Zaten kendini daha iyi hissetmeye basliyacaksin
Sonra arkasi gelir :))
Cumaya kadar gider cnm, ödem oldugu belli
Bende 2 sefer kurulu tel 10 dk arayla
Demekki 2 sinide kapatmişimhic hatirlamiyorum :))
Rapor iş icin lazim cnm
Uyudum kaldim diyemedimkarnim agriyordu dedim
iyi olmuş abla kan değerlerine bende baktırmaliyim ama korkudan doktora gidemiyoruz çocuklar için gidiyorum kendimde çekiniyorum sanki benim dertler otelenebilir gibiBenim ne zamandir ayak baş parmaklarimda uyusukluk vardi
Bugün soyledim dr a
Hem agzimda surekli kuruluk var
Bide kilo vermek istiyorum, aclik krizlerine engel olamiyorum dedim vs.
Once Kan testi yapilacak
Troide b 12 d vit de bakilacak
Sonra şekere
Nörologdan da randevu aldim
Dizim icinde baska ortepediden randevu aldim
Kilo vermek icin dr beslenme danismanligini önerdi
Orasini heralde sigorta oduyormus
Aradim ama cikmadilar. Nr a biraktim
Yani hertarafim isyanlarda
Ee hadi yani bı zahmet dönün artık :)Bugunume şükür abla iyiyim sen nasılsın annemlerdeyım abla bu pazar kısmetse donucem ınsallah
olabilir abla bi gidicem bakalım valla evimi isini bile ozledım ben yaSende dönünce bi elden geç tatlim :)) belki magnezyum eksikliginden de agriyor olabilir
Bende bi degisiklik yok cnm
İş güç cocuklar :)
Dün bizdelerdi bisey yapamadim
Bugün iş yapicam biraz
demi ya kurban sonrası eve donucez diye cıktım Rabbım daha donmeyi nasıp etmedi nasipse bu hafta sonu inşallah evimde olucam 2020 benim ıcın baya kotu bir sene oldu 2021 ınsallah guzel bir yıl olurEe hadi yani bı zahmet dönün artık :)
Bu sözünü hatirlatirimolabilir abla bi gidicem bakalım valla evimi isini bile ozledım ben yabir daha is yaparken soylenmıcem
bana kalsa bende donerdim abla ama esim iste bir daha evden calısma fırsatım olmaz boyle kalamayız dedi deyıs o deyiş işteBu sözünü hatirlatirim
Valla iyi kaldiniz
Ben tr de annemgilde bile max. 3 hafta yetiyor bana
Ki annem dogru dürüst iş bile yaptirmaz
Kendi evimi özlüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?