Ekim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyokız mefkuşum namaria nın sayfasın da bir arkadaş az önce yazdı zeytin yaprağı demlemiş içmiş akşam yemeklerden 1 saat sonra diyor zayıflamaya çok güzel etkisi olmuş
benim 1lt kavanoz kuru yaprak var ben de başlıyayım bu akşam faydası olur inşallah senin de aklın da olsun canoom
Hoşgeldin canımEvet 4 takim kaptan yardimcisiyim
Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayımHer yola girmeye cabaliyorum bir yerden baslamazsam daha kotu olacak sanki
Butun yollara giriyorumda bakalim yuruyebilecek miyim, ellerimden tutun birlikte gidelim
Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artıkBen artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba
Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişimBi zayıflayıp çekip gidemedik burdan :)
Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yapGunaydinn canlar
Kötü bisey oldu
Sabah saati hic farkinda olmadan kapatip uyumuş kalmışımbi uyandim saat 7 ye geliyor
İş yerini aradim
Sonra dr u arayip gidecem, 2 gün rapor alirim belki
O karmaşayla icim yanmis bikac bardak su ictim, tartilmadim o yuzden
Bi kahve icip kendime geleyim
Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalımGünaydın kardeş topiğdeyim.
sanırım isim arıyorsunuz
bende grup üyesi değilim ama fikir vermek istedim
”kirbit kutusu kadar Mutluluk“ geldi aklıma
Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorumrica ederim
takımlarda hızlı kilo verdim ve tabi geri başa hatta fazla başa sardım
görmediğim 3 haneli rakamları gördüm .2019 sonbaharda minik minik hedeflerle başladım çok sıkmadan çok şımartmadan bedenmi tanıma adına başladım ne iyi geliyor, ne gelmiyor,bu diyet Nasıl,bunuda mı denesem,durakladım,duraklamadım diye diye geldim.bu sefer kalıcı olsun istedim 1 seneye az kaldı
bu işin temeli öncelik öz güven ve sağlık En kısa zaman tüm arkadaşlarımız hedeflerine ulaşıp sağlık ve özgüvenin tekrar kendi bedeninizde hissedersiniz.yolunuz açık sabrınız daim olsun
ahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsunEski pis bogazligim pek kalmadi zaten cnm
Ay sonuna kadar 95 e yaklasirsam
Yilbasina 85 olurum heralde :))
hoşgeldin canım ben BaharAbla benide al yanina verelim şu kilolari. Baslayamiylrum bir turlu
inandık mi peki hayirrrHele ben ne iştah var ne bişey midemde küçüldü azcik yesem doyuyorum
65 yeter abla :) tabloyu bende bilmiyorum :)
Bizde diger takimdaki gibi liste yapariz ya ne olacak :)
Abla birbirimize rakip olak yarisak cekisek
Cuma gunune biraz daha gelen olur cuma gununden itibaren rakip yarismasi yapalim istersen
O istahtan bende istiyorum
super olur canımIstiyorsaniz yardimci olabilirim
ben ben mi benim ikinci bebe aklımı aldi hafızayı sıfırladı :S
kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep olduSagol canim oksuruk ates gecti cok sukur o dilindeki kabarciklanmaya takildim insallah oda gecer yarin bir doktoru arayip soracam
Ablam fena gaza geldi cekilin yoldan
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecekBen artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanınaBi zayıflayıp çekip gidemedik burdan :)
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben BaharCalismiyorum abla. Kilomdan da hic haberim yok. Sanirim 6 aydir tartilmamisimdir :)
Baya zor bir surecten gectim.
Simdi de bobrek agrilari ile ugrasiyorum. Bugun doktora gidicem bakalim. Hicbir seye odaklanamıyorum.
geçmiş olsun abla niçin rapor iş için miGunaydinn canlar
Kötü bisey oldu
Sabah saati hic farkinda olmadan kapatip uyumuş kalmışımbi uyandim saat 7 ye geliyor
İş yerini aradim
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kızBu Alemin sultanı ve kızları
günaydın canım önerin için teşekkürlerGünaydın kardeş topiğdeyim.
sanırım isim arıyorsunuz
bende grup üyesi değilim ama fikir vermek istedim
”kirbit kutusu kadar Mutluluk“ geldi aklıma
haydi bismillahGunaydin kahvalti saati :)
109.4 ile basladim bugun
çok yeyince WC de düzene giriyor belki ondandır .Ben tartıldım 76.9 Geldim
Bence harika çünkü gerçekten iyi yedim 3 gün
Yok canim korona olmadik ama 4 gundur gripten mahvoldukkız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
Geçmiş olsun. Biz nisan ayinda belirtisiz atlattik. Temas oldugunu bilmesek anlamazdıkYok canim korona olmadik ama 4 gundur gripten mahvolduk
Korona belirtisi koku kaybi ishal kusma
Bir arkadasin cocuguda atesli grip gecirmis doktoru aramis ishal kusma yoksa korkmayin demis doktor
Kizimda ates oksuruk vardi ates gecti oksurukte sadece gece bir kac kere oksuruyor geciyor
Bende oksuruk var sadece
Test yaptirmadim
Kardesimin eside 1 hafta cok kotu grip gecirdi test yaptirdi negatif cikmis korona yokmus
Bilmiyom herkeste farkli gosteriyor belki bilmeden atlatmisiz grip sanmisizdir zaten grip salginida basladi
Gecen bir arkadasla konustum korona oldum once grip sandim dedi atlatmis oda
inşallah herkes grip gibi atlatir
Başlayalım bir yerden. Birbirimizi kaldiralim. Kglardan ziyade yureklerimiz daha agir aslinda.Ekim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo
Hoşgeldin canım
Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım
Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık
Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim
Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yap
Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalım
Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir
Baslangicin hayirli olsun canimGunaydin kahvalti saati :)
109.4 ile basladim bugun
Gunaydin abla ben iki alarm kuruyorum hem tabletin hem tlfnun :)Gunaydinn canlar
Kötü bisey oldu
İş yerini aradim
Gunaydin tatlimGünaydın sevgili yoldaşların
Güzel bir hafta olsun inşallah ❤
Baslangicin hayirli oksun canim insallah bundan sonra saglikli guzel kilolar verecegizBen tartıldım 76.9 Geldim
Bence harika çünkü gerçekten iyi yedim 3 gün
Odem olabilir bol su ic canimKilo: 82.8 di bugün 83.6 sanırım uykusuzluktan ama dün 82.9 du
erken kalkınca komşularında kolaçan ediyorsunAh canım benim gezmeyemi çıktın sen :))
takımda değilimEkim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo
Hoşgeldin canım
Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım
Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık
Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim
Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yap
Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalım
Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir
rica ederimahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsunÇünkü hic tutmadı
hoşgeldin canım ben Bahar
inandık mi peki hayirrr
super olur canım
kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecek
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben Bahar
geçmiş olsun abla niçin rapor iş için mi
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız
günaydın canım önerin için teşekkürler
haydi bismillah
çok yeyince WC de düzene giriyor belki ondandır .
İnşallah bitanem çok güzel olucak bundan sonra hepimiz içinGunaydin tatlim
Baslangicin hayirli oksun canim insallah bundan sonra saglikli guzel kilolar verecegiz
Odem olabilir bol su ic canim
Formülü bulursan bana şöyle .erken kalkınca komşularında kolaçan ediyorsun
takımda değilimSarayca nın topiği komşu topiğdeyim
diyet diye başlama.bu ara bu işin psikolojisiyle ilgileniyorum.sağlık yaşam için niyet et en azında bu kilonun üzerinde olmak istemiyorum dersen diyet sitresine girmezsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor.bende ilham perilerini çok bekledim ardan 2 sene geçti Sağlıklı seçimler yapıp kilomu durdursaydım kaldığım yerden devam ederdim.
rica ederim
Afiyet olsun canım ben daha kahvalti yapicamBuyrun kahveye
Yıl sonu hedefi yapalım olmamıahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsunÇünkü hic tutmadı
hoşgeldin canım ben Bahar
inandık mi peki hayirrr
super olur canım
kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecek
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben Bahar
geçmiş olsun abla niçin rapor iş için mi
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız
günaydın canım önerin için teşekkürler
haydi bismillah
çok yeyince WC de düzene giriyor belki ondandır .
Bütün yollar aynaya bakıp gözlerinin içine kendini sevmeye bu bedene hak ettiğin değeri vemeye çıkıyor.Sen bedenine kendine değer verdikçe bedende fabrika ayarlarına geri dönmek istiyor Her gün aynada kendini çok sevdiğini söyle “bu beden benim,kusursuz yaratılmış olan bu bedene sağlık,zarifliği,narilliği ancak benim irademle verebilirim irade bendeyse güçte bendedir“deFormülü bulursan bana şöyle .Yıllardır diyet yapıyorum iki kere hedefe varıp kilo aldım .
Hala duygusal yeme bozukluğumu çözemedim hala bitmek tükenmek bilmeyen bir iştahım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?