• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kız mefkuşum namaria nın sayfasın da bir arkadaş az önce yazdı zeytin yaprağı demlemiş içmiş akşam yemeklerden 1 saat sonra diyor zayıflamaya çok güzel etkisi olmuş
benim 1lt kavanoz kuru yaprak var ben de başlıyayım bu akşam faydası olur inşallah senin de aklın da olsun canoom
Ekim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo
Evet 4 takim kaptan yardimcisiyim
Hoşgeldin canım
Her yola girmeye cabaliyorum bir yerden baslamazsam daha kotu olacak sanki
Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım
Butun yollara giriyorumda bakalim yuruyebilecek miyim, ellerimden tutun birlikte gidelim
:KK50::KK19:
Ben artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba🤔
Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık
Bi zayıflayıp çekip gidemedik burdan :)
Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim :olamaz:
Gunaydinn canlar 💕💕💕

Kötü bisey oldu 😬
Sabah saati hic farkinda olmadan kapatip uyumuş kalmışım 😭 bi uyandim saat 7 ye geliyor 😬
İş yerini aradim
Sonra dr u arayip gidecem, 2 gün rapor alirim belki

O karmaşayla icim yanmis bikac bardak su ictim, tartilmadim o yuzden

Bi kahve icip kendime geleyim
Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yap
Günaydın kardeş topiğdeyim.
sanırım isim arıyorsunuz
bende grup üyesi değilim ama fikir vermek istedim
”kirbit kutusu kadar Mutluluk“ geldi aklıma
Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalım :KK36:
rica ederim :KK200:
takımlarda hızlı kilo verdim ve tabi geri başa hatta fazla başa sardım :110:
görmediğim 3 haneli rakamları gördüm .2019 sonbaharda minik minik hedeflerle başladım çok sıkmadan çok şımartmadan bedenmi tanıma adına başladım ne iyi geliyor, ne gelmiyor,bu diyet Nasıl,bunuda mı denesem,durakladım,duraklamadım diye diye geldim.bu sefer kalıcı olsun istedim 1 seneye az kaldı

bu işin temeli öncelik öz güven ve sağlık En kısa zaman tüm arkadaşlarımız hedeflerine ulaşıp sağlık ve özgüvenin tekrar kendi bedeninizde hissedersiniz.yolunuz açık sabrınız daim olsun :KK200:
Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir

Eski pis bogazligim pek kalmadi zaten cnm 😅
Ay sonuna kadar 95 e yaklasirsam
Yilbasina 85 olurum heralde :))
ahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsun :D Çünkü hic tutmadı :D
Abla benide al yanina verelim şu kilolari. Baslayamiylrum bir turlu
hoşgeldin canım ben Bahar
Hele ben ne iştah var ne bişey midemde küçüldü azcik yesem doyuyorum😝
inandık mi peki hayirrr :D
65 yeter abla :) tabloyu bende bilmiyorum :)
Bizde diger takimdaki gibi liste yapariz ya ne olacak :)
Abla birbirimize rakip olak yarisak cekisek :KK70:
Cuma gunune biraz daha gelen olur cuma gununden itibaren rakip yarismasi yapalim istersen

O istahtan bende istiyorum 😊
Istiyorsaniz yardimci olabilirim
super olur canım
Bu konularda çok zayıfım biliyosun 😬Ailenin akıl küpü North River North River o bilir ama😁
ben ben mi benim ikinci bebe aklımı aldi hafızayı sıfırladı :S
Sagol canim oksuruk ates gecti cok sukur o dilindeki kabarciklanmaya takildim insallah oda gecer yarin bir doktoru arayip soracam

Ablam fena gaza geldi cekilin yoldan :KK70:
kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
Ben artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba🤔
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecek
Bi zayıflayıp çekip gidemedik burdan :)
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına :(
North River North River
Bahar kizi uyutamadinmi tatlim
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı :(
Calismiyorum abla. Kilomdan da hic haberim yok. Sanirim 6 aydir tartilmamisimdir :)
Baya zor bir surecten gectim.
Simdi de bobrek agrilari ile ugrasiyorum. Bugun doktora gidicem bakalim. Hicbir seye odaklanamıyorum.
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben Bahar
Gunaydinn canlar 💕💕💕

Kötü bisey oldu 😬
Sabah saati hic farkinda olmadan kapatip uyumuş kalmışım 😭 bi uyandim saat 7 ye geliyor 😬
İş yerini aradim

geçmiş olsun abla niçin rapor iş için mi
Bu Alemin sultanı ve kızları😍
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız :D
Günaydın kardeş topiğdeyim.
sanırım isim arıyorsunuz
bende grup üyesi değilim ama fikir vermek istedim
”kirbit kutusu kadar Mutluluk“ geldi aklıma
günaydın canım önerin için teşekkürler
Gunaydin kahvalti saati :)
109.4 ile basladim bugun
haydi bismillah
Ben tartıldım 76.9 Geldim
Bence harika çünkü gerçekten iyi yedim 3 gün😬
çok yeyince WC de düzene giriyor belki ondandır .

Gunaydin çıtır kizlar ❤❤❤❤❤
Kontrol kilo bildirimi
70.1
Kontrol 1. 2 . 3 diyesim geldi :D
Biraz kilo almisim ama cuma 6 lara merhaba inşallah

Akşam yazarım gene hanımlar 3 numara okula başladı yeni okul kaydı kimseyi tanımıyor
istemeye istemeye ite ite gönderdim sabah asosyal bişi oldu bu çocuk
Online derse zorla giriyo zaten herders başında oturuyorum yoruldum artık gitsin okula 17 kişilermiş sınıfta 2 gün gidecek gelene kadar wcleri üst katı temizleyim
1 çuval çamaşır getirdim bahçeden onlara başlayayım
Keyifiniz bol olsun 🌺
Tartılınca yazarım

kız sizde mi korona oldunuz çok geçmiş olsun ayy çevremde de herkes oldu geçirdi daha az dikkat eden biz olmadık ama çok dikkat edenler hep oldu
Yok canim korona olmadik ama 4 gundur gripten mahvolduk
Korona belirtisi koku kaybi ishal kusma
Bir arkadasin cocuguda atesli grip gecirmis doktoru aramis ishal kusma yoksa korkmayin demis doktor
Kizimda ates oksuruk vardi ates gecti oksurukte sadece gece bir kac kere oksuruyor geciyor
Bende oksuruk var sadece
Test yaptirmadim
Kardesimin eside 1 hafta cok kotu grip gecirdi test yaptirdi negatif cikmis korona yokmus
Bilmiyom herkeste farkli gosteriyor belki bilmeden atlatmisiz grip sanmisizdir zaten grip salginida basladi
Gecen bir arkadasla konustum korona oldum once grip sandim dedi atlatmis oda
inşallah herkes grip gibi atlatir

Yok canim korona olmadik ama 4 gundur gripten mahvolduk
Korona belirtisi koku kaybi ishal kusma
Bir arkadasin cocuguda atesli grip gecirmis doktoru aramis ishal kusma yoksa korkmayin demis doktor
Kizimda ates oksuruk vardi ates gecti oksurukte sadece gece bir kac kere oksuruyor geciyor
Bende oksuruk var sadece
Test yaptirmadim
Kardesimin eside 1 hafta cok kotu grip gecirdi test yaptirdi negatif cikmis korona yokmus
Bilmiyom herkeste farkli gosteriyor belki bilmeden atlatmisiz grip sanmisizdir zaten grip salginida basladi
Gecen bir arkadasla konustum korona oldum once grip sandim dedi atlatmis oda
inşallah herkes grip gibi atlatir
Geçmiş olsun. Biz nisan ayinda belirtisiz atlattik. Temas oldugunu bilmesek anlamazdık

Ekim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo

Hoşgeldin canım

Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım

Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık

Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim :olamaz:

Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir
Başlayalım bir yerden. Birbirimizi kaldiralim. Kglardan ziyade yureklerimiz daha agir aslinda.
Mesela benim yediklerimi aç bir insan yiyemezdi. Ama ben her duyguda kendimi yemeye veriyorum

Gunaydin kahvalti saati :)
109.4 ile basladim bugun
Baslangicin hayirli olsun canim
Gunaydinn canlar 💕💕💕

Kötü bisey oldu 😬
İş yerini aradim

Gunaydin abla ben iki alarm kuruyorum hem tabletin hem tlfnun :)
Sende evde kullanilmayan bir tlf varsa kur istersen yarin tartilirsin raporu niye aliyorsunki

Ah canım benim gezmeyemi çıktın sen :))
erken kalkınca komşularında kolaçan ediyorsun :KK69:

Hoşgeldin canım

takımda değilim Sarayca Sarayca nın topiği komşu topiğdeyim ;)
diyet diye başlama.bu ara bu işin psikolojisiyle ilgileniyorum.sağlık yaşam için niyet et en azında bu kilonun üzerinde olmak istemiyorum dersen diyet sitresine girmezsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor.bende ilham perilerini çok bekledim ardan 2 sene geçti Sağlıklı seçimler yapıp kilomu durdursaydım kaldığım yerden devam ederdim.
ahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsun :KK70: Çünkü hic tutmadı :KK70:
inandık mi peki hayirrr :KK70:

super olur canım
bende izlemiyorum çünkü çevrem yetiyor ve testinde herkese yapılmadığını belirtileri olanların 4-5gune geçmezse yaparız diye eve gönderildiğini biliyorum hemde tiplu taşıma ile gidip geliyor millet ohhh dagildi zaten buda grip gibi öyle yada böyle gelip geçecek
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına :KK43:
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı :KK43:
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız :KK70:
haydi bismillah
rica ederim 🥰

Buyrun kahveye 😊

Eklentiler

• IMG_20201012_112928.webp
    IMG_20201012_112928.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 15
erken kalkınca komşularında kolaçan ediyorsun :KK69:

takımda değilim Sarayca Sarayca nın topiği komşu topiğdeyim :KK66:
diyet diye başlama.bu ara bu işin psikolojisiyle ilgileniyorum.sağlık yaşam için niyet et en azında bu kilonun üzerinde olmak istemiyorum dersen diyet sitresine girmezsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor.bende ilham perilerini çok bekledim ardan 2 sene geçti Sağlıklı seçimler yapıp kilomu durdursaydım kaldığım yerden devam ederdim.

rica ederim 🥰
Formülü bulursan bana şöyle .😍Yıllardır diyet yapıyorum iki kere hedefe varıp kilo aldım :(.
Hala duygusal yeme bozukluğumu çözemedim hala bitmek tükenmek bilmeyen bir iştahım var:(

ahh yılbaşı hedefleri ne olur bu sene yapmayalım değişiklik olsun :KK70: Çünkü hic tutmadı :KK70:
inandık mi peki hayirrr :KK70:

super olur canım
biz gittikte ne oldu döndük geriye kürkçü dükkanına :KK43:
yok abla resmen dün geve artık hücreleri uyku diye acı cekiyordu ama uyanıp durdu 2 de uyudu sabah 8 de kalktı :KK43:
Osmanlı dizisi mi cekiyoruz kız :KK70:
haydi bismillah
Yıl sonu hedefi yapalım olmamı😁
Kesinlikle çok yiyince bağırsaklar daha iyi çalışıyor yağın etkisi galiba

Formülü bulursan bana şöyle .😍Yıllardır diyet yapıyorum iki kere hedefe varıp kilo aldım :KK43:.
Hala duygusal yeme bozukluğumu çözemedim hala bitmek tükenmek bilmeyen bir iştahım var:KK43:
Bütün yollar aynaya bakıp gözlerinin içine kendini sevmeye bu bedene hak ettiğin değeri vemeye çıkıyor.Sen bedenine kendine değer verdikçe bedende fabrika ayarlarına geri dönmek istiyor Her gün aynada kendini çok sevdiğini söyle “bu beden benim,kusursuz yaratılmış olan bu bedene sağlık,zarifliği,narilliği ancak benim irademle verebilirim irade bendeyse güçte bendedir“de
her elin yemeğe gittiğinde kendine sor aç mıyım yoksa şımarıklılık mı yapıyorum?
açsan sağlıklı seçimler yap yeteri kadar ye ama şımarıklık yapıyorsan aynanın karşındaki sözleri sesli tekrarla.

Back
X