💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Butun yollara giriyorumda bakalim yuruyebilecek miyim, ellerimden tutun birlikte gidelim
Canım arkadaşım 3 ay önce komsumla zayıflama kararı aldık o ha bugün ha yarın derken basliyamadi.
Ben bismillah dedim yolumdan dönmedim ve 14 kilo verdim Geçen gün komşuların yanında beni tebrik etti "helal olsun ben basliyans kadar sen verdin çoğu kilonu "diyerek
İnan bana bu süreçte bı ksc gün yediğimde oldu haftalarca spor yapamadığım da ama vazgeçmedim .Biliyordum biliyorum ki vazgecmedigim sürece basaricam 1 ay önce 1 ay sonra ama hedefe varicam
Birlikte yol alalım el ele hedefe varincada bugünleri konuşalım .Ne çabuk geçti zaman aslında nekadar kolaymış diyerek

Kizlar

Günlüğün başlığı için onerileriniz varmi

Bende o zaman seninle baslamis olsaydim belki şu anda 20 kilo vermistim :)

Neyse bundan sonrasi için insallah diyelim

Ben yatiyorum
Saati yine 11 yaptim uyuyuncaya kadar daha vakit gecer

Sabah erken kalkicam

Herkesi öptummm

Iyi geceler gercek can dostlar
Bende sabah uyaninca aksam erken yatacam diyorum uyuyamiyorum :)
iyi geceler abla

Oyalanmayin :)) bu son sisko kış olsun yaza kadar halledelim bu işi

Senin kilo ne alemde cnm
Calisiyormusun

Calismiyorum abla. Kilomdan da hic haberim yok. Sanirim 6 aydir tartilmamisimdir :)
Baya zor bir surecten gectim.
Simdi de bobrek agrilari ile ugrasiyorum. Bugun doktora gidicem bakalim. Hicbir seye odaklanamıyorum.

Gunaydinn canlar

Kötü bisey oldu
Sabah saati hic farkinda olmadan kapatip uyumuş kalmışım bi uyandim saat 7 ye geliyor
İş yerini aradim
Sonra dr u arayip gidecem, 2 gün rapor alirim belki

O karmaşayla icim yanmis bikac bardak su ictim, tartilmadim o yuzden

Bi kahve icip kendime geleyim

Bırakmadım ama bende sık sık bozduğum için hücreler bile hafızaya böyle aldı.

Devam ediyorum bi gün sonuca ulaşıcam.
Hepimiz ulaşıp mutlu oluruz inşallah.
Aminnn cnm insallahhh
Calismiyorum abla. Kilomdan da hic haberim yok. Sanirim 6 aydir tartilmamisimdir :)
Baya zor bir surecten gectim.
Simdi de bobrek agrilari ile ugrasiyorum. Bugun doktora gidicem bakalim. Hicbir seye odaklanamıyorum.
Hayirdir kuzum neler oldu

Cok cok gecmis olsun, gelismelerden haberdar et

Abla hastamisin hayırdir ne doktoru

Yarın tartilirsin
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…