💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Senin fazla bisey kalmadi zaten cnm
Bende en azindan 8 lere duşsem birazdaha rahatlicam
yarına yeni başlangıcına hadi bismillah bacım , sayfanın başına az baktım 6 ayda neler başarmışsın 113.5 kilodan 79 a muhteşemmmmmm
bu demektir ki ben 70 li rakamların ortalarına inersem sen de 80leri çoktan görmüşsün demektir , gelecek güzel günlerimizeee

ekim2009 seninkiler evde degilmi cnm

Bizimde kahve fasli bitti
Birazdan kahvaltiyi hazirlamaya baslarim
sabah erken kalktım 8 olmadan baktım benim koca salon da tv izliyor wc den sonra gittim geri yattım o da bir şeyler yemiş yatmış 10 gibi kalktım uyuyor adam hala da uyuyor , oğlan ben sabah atıştırdım acıkmadım dedi, ben de az önce tek başıma kahvaltımı yaptım şimdi çay faslına geçtim :)

namarian da az önce günlük açtı ayy herkese iyi gelir günlükler inşallah verecek kilosu çok olanların motivasyona çok daha fazla ihtiyacı var

hoş geldin ikinci baharımmmm
hoşbulduk abla
Amin cnm
Beraber o rakamlari görürüz insallah

Hosgeldinnnnn güzelliğim
hoşbuldum abla pek bı hoş buldum hemde
inşallah mefkuşum ya obez, şişman olarak yaşamaktan bıktım bıktııkkk yaavf
Amin aminnnnn
Bu hafta tartilamadim ben
Bikac gündür yeme duzenimde bozuldu
Yarin tartilip, mutlu mesut,
Entirakasız :)
Sadece kendime ve burdaki can arkadaşlarıma odaklanmak istiyorum
olculeeimizi de alalım ama ben dönünce olcerim artık
Kızı uyuttum daha kahvaltı hazirliycam Bu ev halkı nasıl uyuyabiliyor bu saate kadar şistiler uyuya uyuya
bu saate kadar benn olsam ses yaparım uyansinlae diye
herkes evde birlik yok bunu da hiç sevmem eşimde sevmez şimdi çocuk durmayinca hemen alır elimden sen ye önce diye asla ayrı yemek yemeyi sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…