oyy yerim onu beeennnYa ole Bisi yapmıyor tatlım ultrasonda baktı işte hafta si ile uyumlu mu şikayetlerini dinledi tavsiyelerde bulundu birde ben 12 haftayı doldurduğunda folik aşırı bırak kan hapina geç dedi :+) ayyyy çok güzel korunuyordu yaaa baya siması vardı yani :+)
o kadar harekete bi sürü kalori yakıyorsunuzdur kesin. ama o kadar harekete de acıkırsınız. dönüp yemek yemiyorsanız verirsiniz kiloMerhabalar...Ben bugün katıldım ip atlayıp kilo veren var mı? Sadece akşamları 500 kere atlıyorum birde hergün olmasada iş çıkışı 30-35 dakika yürüyorum. Ama diyet demeyin yapamıyorum Cuma başladım ama bir gelişme göremedim.. Gerçi tartılmadım ama belki sonradan açılırım
asyaaaaaaaa ne zamandır girmiyordum doğru anladıysam hamilesin çoooook sevindim canım hadi gözün aydınoyy yerim onu beeennncanım senin şeker durumun ne açlık tokluk şekerin kaç çıkıyor
canımm bayadır girmiyorsun o zaman evet canım doğru anlamışsınasyaaaaaaaa ne zamandır girmiyordum doğru anladıysam hamilesin çoooook sevindim canım hadi gözün aydın
. Ben kacirdim galiba eskiye bakamadim be oldu zuhal abla gittimi
Konuyu kapatti ilk.sayfadaadan.
Nasıl yani artık kimse gelmicenmi yanı bittimi
Bugun aylık kontole gittim bende şimdilik herşey yolunda aynı kilodayim
KizlarrrrrrrMefkurem ablaaa neden boyle bısey oldu kıı.? Ben kılo bıldırımı yapıcaktm
Burda devam etmek ıstıyorum ben mesajları tamamen okuyamadm ama dagılmasn grubumuzz
ben burdayım :) 85 kiloyum gitmiyo bi türlü kilolarKizlarrrrrrr
Nerdesiniz ne alemdesiniz
Gelsenizde tekrar toparlansak
Merhaba abla. Ne guzel olurduKizlarrrrrrr
Bende nerden başlıycagımı bilmiyorumKizlarrrrrrr
Ne yaptin nasilsin cnmMerhaba abla. Ne guzel olurdu ❤
Sen bi takimda degilmiydin cnmBende nerden başlıycagımı bilmiyorum
Gunaydin cnm
En iyisini yapmışsınGunaydin cnm
Artik takim hengamesiyle ugrasmak istemiyorum :)) burda sakin sakin işime bakmak istiyorum :)
Sen ne yaptin, nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?