- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Senin kilo ne alemdeEn iyisini yapmışsıngüzel Kilo vermeler
Teşekkür ederim ablacım iyiyim hamdolsun,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kilo ne alemdeEn iyisini yapmışsıngüzel Kilo vermeler
Teşekkür ederim ablacım iyiyim hamdolsun,
senin ceee ni yerimmmmmmNorth River
Fitt_anne
@PoniBon
@Habinar
@askrhpozitif
ekim2009
@Sweetyy83
@Edibe12
Ceeee
Kizlar ben burdayim
Isterseniz sizde gelin
Amin cnmvayy mefkuşum demek 79 kiloya indiğin zaan açmıştın bu sayfayı hadi bizmillah tekrar 79 u görüp 65 e inmek için yaşayalımm![]()
Hosgeldinnnnn güzelliğimİşte geldim burdayimmmmmm![]()
inşallah mefkuşum ya obez, şişman olarak yaşamaktan bıktım bıktııkkk yaavfAmin cnm
Beraber o rakamlari görürüz insallah
Hosgeldinnnnn güzelliğim![]()
Senin fazla bisey kalmadi zaten cnminşallah mefkuşum ya obez, şişman olarak yaşamaktan bıktım bıktııkkk yaavf
İşte budurBu hafta tartilamadim ben
Bikac gündür yeme duzenimde bozuldu
Yarin tartilip, mutlu mesut,
Entirakasız :)
Sadece kendime ve burdaki can arkadaşlarıma odaklanmak istiyorum![]()
Ya gelinmezmi senin olduğun yereNorth River
Fitt_anne
@PoniBon
@Habinar
@askrhpozitif
ekim2009
@Sweetyy83
@Edibe12
Ceeee
Kizlar ben burdayim
Isterseniz sizde gelin
Ekim abla en kısa zamanda sende de 79 bekliyoruzvayy mefkuşum demek 79 kiloya indiğin zaan açmıştın bu sayfayı hadi bizmillah tekrar 79 u görüp 65 e inmek için yaşayalımm![]()
yarına yeni başlangıcına hadi bismillah bacım , sayfanın başına az baktım 6 ayda neler başarmışsın 113.5 kilodan 79 a muhteşemmmmmmSenin fazla bisey kalmadi zaten cnm
Bende en azindan 8 lere duşsem birazdaha rahatlicam
sabah erken kalktım 8 olmadan baktım benim koca salon da tv izliyor wc den sonra gittim geri yattım o da bir şeyler yemiş yatmış 10 gibi kalktım uyuyor adam hala da uyuyor , oğlan ben sabah atıştırdım acıkmadım dedi, ben de az önce tek başıma kahvaltımı yaptım şimdi çay faslına geçtim :)ekim2009 seninkiler evde degilmi cnm
Bizimde kahve fasli bitti
Birazdan kahvaltiyi hazirlamaya baslarim
inşallah gülüm 79 diye meleyip duruyorum :)Ekim abla en kısa zamanda sende de 79 bekliyoruz![]()
ne güzel uyusunlar hafta sonu olduğu belli olsun :)Kızı uyuttum daha kahvaltı hazirliycamBu ev halkı nasıl uyuyabiliyor bu saate kadar şistiler uyuya uyuya
![]()
hoşbulduk ablahoş geldin ikinci baharımmmm![]()
![]()
hoşbuldum abla pek bı hoş buldum hemdeAmin cnm
Beraber o rakamlari görürüz insallah
Hosgeldinnnnn güzelliğim![]()
Amin aminnnnninşallah mefkuşum ya obez, şişman olarak yaşamaktan bıktım bıktııkkk yaavf
olculeeimizi de alalım ama ben dönünce olcerim artıkBu hafta tartilamadim ben
Bikac gündür yeme duzenimde bozuldu
Yarin tartilip, mutlu mesut,
Entirakasız :)
Sadece kendime ve burdaki can arkadaşlarıma odaklanmak istiyorum![]()
bu saate kadar benn olsam ses yaparım uyansinlae diyeKızı uyuttum daha kahvaltı hazirliycamBu ev halkı nasıl uyuyabiliyor bu saate kadar şistiler uyuya uyuya
![]()
herkes evde birlik yok bunu da hiç sevmem eşimde sevmez şimdi çocuk durmayinca hemen alır elimden sen ye önce diye asla ayrı yemek yemeyi sevmezsabah erken kalktım 8 olmadan baktım benim koca salon da tv izliyor wc den sonra gittim geri yattım o da bir şeyler yemiş yatmış 10 gibi kalktım uyuyor adam hala da uyuyor , oğlan ben sabah atıştırdım acıkmadım dedi, ben de az önce tek başıma kahvaltımı yaptım şimdi çay faslına geçtim :)