• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya ole Bisi yapmıyor tatlım ultrasonda baktı işte hafta si ile uyumlu mu şikayetlerini dinledi tavsiyelerde bulundu birde ben 12 haftayı doldurduğunda folik aşırı bırak kan hapina geç dedi :+) ayyyy çok güzel korunuyordu yaaa baya siması vardı yani :+)
oyy yerim onu beeennn:-)canım senin şeker durumun ne açlık tokluk şekerin kaç çıkıyor

Mefkurem ablacım, inşallah emeline hedefine azimle ulaşmaya çalışıyorsundur hala. Takip edemiyorum siteyi. Neler yapıyorsun bilgim yok ama inşallah verdiğin kiloları geri almayı nasip etmesin Allah. Dualarım bu yönde.. Zor bir imtihan başardın. Birazını almak normal ama inşallah en başa dönmeden her daim toplarsın kendini. Ben de bebek bekliyorum inşallah. Kilo verme yalan oldu ama inşallah doğum sonrası nasip etsin Rabbim bana da hayırlısıyla, sağlıkla :( Sevgiler

Merhabalar...Ben bugün katıldım ip atlayıp kilo veren var mı? Sadece akşamları 500 kere atlıyorum birde hergün olmasada iş çıkışı 30-35 dakika yürüyorum. Ama diyet demeyin yapamıyorum Cuma başladım ama bir gelişme göremedim.. Gerçi tartılmadım ama belki sonradan açılırım

Merhabalar...Ben bugün katıldım ip atlayıp kilo veren var mı? Sadece akşamları 500 kere atlıyorum birde hergün olmasada iş çıkışı 30-35 dakika yürüyorum. Ama diyet demeyin yapamıyorum Cuma başladım ama bir gelişme göremedim.. Gerçi tartılmadım ama belki sonradan açılırım
o kadar harekete bi sürü kalori yakıyorsunuzdur kesin. ama o kadar harekete de acıkırsınız. dönüp yemek yemiyorsanız verirsiniz kilo

Kızlar hepinize meraba:KK16: ben geçen sene kilo vermeye karar verdiğimde burası bana çok büyük destek verdi moralimi inancımı yükseltti ben yazmaya devam edemedim ama o azimle 1 ayda 7 kilo verdim şimdi bir yıl oldu 12 kiloyu buldu verdiğim çok şükür:KK200: ve yine de fazlam var çünkü 20 kilo almıştım hala devam ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız buranın etkisi büyük oldu dediğim gibi teşekkür ediyorum :KK36:

Tebrik ederim sizi azmınızden dolayı bende 35 gündür dıyetteyım 111 kılodan 96ya geldım hedef 55 ınsallah hedeflerımıze kısa surede saglıklı şekilde ulaşırız

. Ben kacirdim galiba eskiye bakamadim be oldu zuhal abla gittimi
Konuyu kapatti ilk.sayfadaadan.
Nasıl yani artık kimse gelmicenmi yanı bittimi

Bugun aylık kontole gittim bende şimdilik herşey yolunda aynı kilodayim:-)
Günaydın kızlar.
Neler oluyor neden konu kapatıdı Mefkurem Mefkurem Zuhal ablam?

:KK43:
Mefkurem Mefkurem ablaaa neden boyle bısey oldu kıı.? Ben kılo bıldırımı yapıcaktm :KK12:

Burda devam etmek ıstıyorum ben mesajları tamamen okuyamadm ama dagılmasn grubumuzzo_O
Kizlarrrrrrr 😍😍😍😍

Nerdesiniz ne alemdesiniz
Gelsenizde tekrar toparlansak 😁

Mefkurem Mefkurem iyi geceler ablacım, yeniden günlüğünü görünce sevindim🤩, hosgeldin, bol kilo vermeler 🥰
Gunaydin cnm 😁
Artik takim hengamesiyle ugrasmak istemiyorum :)) burda sakin sakin işime bakmak istiyorum :)

Sen ne yaptin, nasilsin

Back
X