• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Senin fazla bisey kalmadi zaten cnm 😁
Bende en azindan 8 lere duşsem birazdaha rahatlicam
yarına yeni başlangıcına hadi bismillah bacım , sayfanın başına az baktım 6 ayda neler başarmışsın 113.5 kilodan 79 a muhteşemmmmmm
bu demektir ki ben 70 li rakamların ortalarına inersem sen de 80leri çoktan görmüşsün demektir , gelecek güzel günlerimizeee:KK50:

ekim2009 ekim2009 seninkiler evde degilmi cnm

Bizimde kahve fasli bitti
Birazdan kahvaltiyi hazirlamaya baslarim
sabah erken kalktım 8 olmadan baktım benim koca salon da tv izliyor wc den sonra gittim geri yattım o da bir şeyler yemiş yatmış 10 gibi kalktım uyuyor adam hala da uyuyor , oğlan ben sabah atıştırdım acıkmadım dedi, ben de az önce tek başıma kahvaltımı yaptım şimdi çay faslına geçtim :)

namarian da az önce günlük açtı ayy herkese iyi gelir günlükler inşallah verecek kilosu çok olanların motivasyona çok daha fazla ihtiyacı var

hoş geldin ikinci baharımmmm :KK36: :KK200::KK200::KK200:
hoşbulduk abla :KK71:
Amin cnm 😍
Beraber o rakamlari görürüz insallah

Hosgeldinnnnn güzelliğim 😍
hoşbuldum abla pek bı hoş buldum hemde:KK68:
inşallah mefkuşum ya obez, şişman olarak yaşamaktan bıktım bıktııkkk yaavf
Amin aminnnnn
Bu hafta tartilamadim ben
Bikac gündür yeme duzenimde bozuldu
Yarin tartilip, mutlu mesut,
Entirakasız :)
Sadece kendime ve burdaki can arkadaşlarıma odaklanmak istiyorum 😍
olculeeimizi de alalım ama ben dönünce olcerim artık :KK28:
Kızı uyuttum daha kahvaltı hazirliycam 🙄Bu ev halkı nasıl uyuyabiliyor bu saate kadar şistiler uyuya uyuya😁
bu saate kadar benn olsam ses yaparım uyansinlae diye :D
sabah erken kalktım 8 olmadan baktım benim koca salon da tv izliyor wc den sonra gittim geri yattım o da bir şeyler yemiş yatmış 10 gibi kalktım uyuyor adam hala da uyuyor , oğlan ben sabah atıştırdım acıkmadım dedi, ben de az önce tek başıma kahvaltımı yaptım şimdi çay faslına geçtim :)
herkes evde birlik yok bunu da hiç sevmem eşimde sevmez şimdi çocuk durmayinca hemen alır elimden sen ye önce diye asla ayrı yemek yemeyi sevmez

Back
X