💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

1 saate çıkıyorum abla başka bir dr a görünecem.leke yok ama şeffaf akıntı devam ediyor.dua edin benim için şu an en çok ihtiyacım olan şey

Dualarimiz seninle guzel haberler bekliyoruz senden :)

Mefkurem oyle yapiyorum zaten suan onceligim sıkılsmak ıyıkı tanımısım sızı ıyıkı varsınız burası olmasa bu kadarr şey ogrenemezdım burda hergun herkezden bıseler ogrendım :)

Ne ılacı verdı ısmı ne bende kullandım ılac ama bendede etkı etmedı hatta kullanıp rahat hergun wc cıkan bıle var bende tek etkısı unutkanlık olmustu ılac yaramadı ınsulın yok deme ınan bende etkılerını hıc hıssetmedım tekrr gıt belkı o ılac sana yaramadı baska verır ben senı cok ıyı anlıyorum ben bıde haftada 5 gun hergub 3 saat spor gıdıyordum ve kılo bıle aldım mumkunse tekrar gorun bır doktora

Canım dr zaten insülin direnci var demedi.
3 defa değiştirdim ilaç biri Glifor biri Glucophage biri de Metfull.
Hiçbiri yaramadı.

sabah special K ligyt süt ile öğlen 1 kase corba 1 kase kuru fasulye yemek sonrası 1 bardak şekersiz çay

3 gundur ağır grip olduğundan kötüydü olacta kullanamadım dün acilde serum verdiler açık gözümu açtı asyaya ne oldu ya bi sknti yok insalllah
Geçmiş olsun Tatlım

Kanaması olmuş acile gitmiş
Dr da kalp atışını duyamamış bebeğin 25 inde gel demiş
Bugün başka Dr gitti

Tatlım istersen Jillian 30 day başla
Yapanlar çok memnun baya sıkılaştırıyomuş
Yada ebru şallının 2 haftada 2 beden videyosu var
Bide ekstra bacak basen videyosu var
Düzenli yaparsan çok faydası olur

Canım dr zaten insülin direnci var demedi.
3 defa değiştirdim ilaç biri Glifor biri Glucophage biri de Metfull.
Hiçbiri yaramadı.

Bende glıfor kullandım yengemde şeker baslangıcı var oda glıfor kullanıyor hatta gunde 1 dı sımdı 2 cıkartmıs bunlar ınsulın seker baslangıcı ılacı sana dememıs ama Demekkı ya ınsulun var yada o tehlıkedesın devlette malesef duzgun bır acıklama yapılmıyor ben gıttım dıyet yaptıgımı spor gıttjgımı vs anlattım oda 4,5 tup kan aldı 1000 lık verdı ınsulın dırencı var kullan dedı kıloda vermene yardımcı olucak dedı ama bende veremedım onunla bendede olumsuzluklar oldu bıraktım ıstersen bır daha gıt farklı bır doktora ne yapsam sporla bıle veremıyorum dıyosun dıkkat edıyosun menulerınde cogunlukla ıyı aynı benım basıma gelen seyler

Canım ben devlette gitmedim ki. Açıklamak için bol bol vakti vardı doktorun. Zaten her sorduğumu da açıkladı. Fakülte hastanesindeydi. Ben de 4 tüp kan verdim. 3 defa değiştirttim hepsi aynı. Daha kullanacağımı sanmam o yüzden sanırım gitmeme gerek yok canım. Çok sıkıldım.

geldimmm gülümm kalp atımını ben duyamadım ama dr duydu çok şükür şu an kese sıcak kalp atımını 3 aya kadar sesli dinletmem ben dediben duyamadım ama iyiymiş çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…