- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
çok şükür bacı ya daha beni hazırlıyorlardı dr gelmemişti iliklerime kadar titriyordum o sedyede hayatımda öyle bir an yaşamadım benÇok sevindim canım, çok şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür bacı ya daha beni hazırlıyorlardı dr gelmemişti iliklerime kadar titriyordum o sedyede hayatımda öyle bir an yaşamadım benÇok sevindim canım, çok şükür :)
Allahın izniyle olur bacı inan hep duamdasınBir hamile kalsam ben de özele ve devlete bir arada gitmeyi düşünüyorum canım.
Tabi hamile kalırsam...
çok şükür bacı ya daha beni hazırlıyorlardı dr gelmemişti iliklerime kadar titriyordum o sedyede hayatımda öyle bir an yaşamadım ben
Allahın izniyle olur bacı inan hep duamdasınben çok sık gitmem devletteki sıkıntıya soktuğunda giderim çünkü devlettekinin verdiği iğneyi bir daha ki gelişine keserim dedi ama ben devlettekinin dediğine bakarım çünkü o adam hastalık geçmişimi biliyor arada özele giderim çünkü baya tuzlu muayene ücreti.bide ücret birr yana sürekli gitsem hangisinin tedavi şeklini seçiceğimi şaşırırım
150 tl aldıKıyamam kuzum. Allah razı olsun.
Tabi özel baya pahalı ne kadar muayene ücreti ödedin?
150 tl aldıtahlil falan istemedi şimdilik istese onlarında her bir tahlil başına 12,5 liraymış...yani elini versen kolunu kurtaramicaksın
![]()
Asyaaa çok sevindim tam tahmin ettiğim gibi çıktı.Evladınla çok mutlu ol emi :))geldimmm gülümm kalp atımını ben duyamadım ama dr duydu çok şükür şu an kese sıcak kalp atımını 3 aya kadar sesli dinletmem ben dediben duyamadım ama iyiymiş çok şükür canım
![]()
Amin kuzum sağolasın.
bizim ssk yok canım tam özel den alıyolarKız nasıl hastane o?
Bizim buradaki özel hastanede muayene ücreti 40 tl :)
amiinn inşallah gülüm rabbim bize bağışlasın onu inşallah sağsağlimAsyaaa çok sevindim tam tahmin ettiğim gibi çıktı.Evladınla çok mutlu ol emi :))
sağolasın gülüm Allah razı olsunAsyacimmm herseyin.yolunda olmasina sevindim canimm.
Allah yrd olsun.
bizim ssk yok canım tam özel den alıyolar
Aminn inşallahamiinn inşallah gülüm rabbim bize bağışlasın onu inşallah sağsağlim![]()
Gayet güzel olmuş TatlımMENUM
KAHVALTİ 09.00 ceyrek ekmek arasi peynirli tost 1 kutu sut (okulda yedim.kizlar sabah gec kaldim okula kahvalti yapamadim tek kahvalti secenegimdi)
SAAT 11.30 1 elma
SAAT 12.30 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 1 k.ekmegi peynir 3 zeytin 3 yk.mantar sote salatalik
SAAT 16.00 tek sekerli t.kahvesi 1 kayisili aktivia
AKSAM 19.30 izgara tavuk ayran salata (yicem)
Su 2.5 litre olur.
30 dk orta tempoda yuruyus
HarikaaaaSelam Kızlar :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 fincan sade kahve
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana
2. Öğünüm
1 tabak mantar
1 kase yoğurt
3 adet ceviz.Çok şükür doydum :)
Sabah kahveden sonra 1 saat tempolu yürüdüm.
Su 1.5 olmuştur gün sonuna kadar 2 lt olur inşallah.
Tatlım önce günlük menülerini yazda ne yiyon ne içiyon bi görelimBide sayfada 3700 tane sayfa var malum hepsini okuyamadım .kilo vermek için önerebileceğiniz pratik veya pek bilinmeyen bilgiler varsa biri bana özetleyebilir mi![]()