• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

2 çocuk annesiyim biri daha 5 aylık 69 kiloyum boyum 1.68 emzirmekle kilo kaybedeneyenlerdenim

İlk evlendiğim kilom olan 54 E dönmek istiyorum çok mu şey istiyorum yaaaa :/ 58 olsam da bana yeter .önceden yemeğinde kilom düşerdi şimdi düşmüyor da :/
Boyuna göre kilon çok Cnm zaten yeni doğum yapmışın
Yememek değil Doğru şeyleri yemek önemli olan
Menülerini gördükçe bakalım nasıl besleniyosun
Suyunu yeterince içiyomusun, spor ne alemde

2.hamileliğimde 3 kilo aldım sadece bu kilolarım önceki hamilelikten kolay verebilir miyim sizce ?
Kız 3 kilo almayı nasıl başardın maşallah
Dikkat edince verilmeyecek kilo yok Cnm
Bazen yavaş Bazen hızlı ama illaki gider
Yeterkı sabır ve Azimle devam et

Su konusunda problemim yok spor şu aralar yapamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum yoksa Leslie yapıyordum haftada 4 gün kahvaltılarım da yerinde öğlenleri de normal yiyorum ama sorunum akşam yemeklerinde sanırım midem kazınıyor ya :/

Kız 3 kilo almayı nasıl başardın maşallah
Dikkat edince verilmeyecek kilo yok Cnm
Bazen yavaş Bazen hızlı ama illaki gider
Yeterkı sabır ve Azimle devam et
Oğlumu sürekli parka indir çıkar sanırım o yüzden alamadım ama oğlum 3,5 kilo doğdu elhamdulillah .şu polen mevsiminin geçmesini bekliyorum yoksa gene ineceğim parklara inşallah

Su konusunda problemim yok spor şu aralar yapamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum yoksa Leslie yapıyordum haftada 4 gün kahvaltılarım da yerinde öğlenleri de normal yiyorum ama sorunum akşam yemeklerinde sanırım midem kazınıyor ya :/
Akşamda Doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyebilirsin Cnm
Öğünlerinde salata ve yoğurdu eksik etme
Evdede olsa biraz spor yapmaya çalış
Spor insanı daha çok zinde yapıyor yorgunluğunu alıyor

kızlar merhabalar ben dün akşam acile gittim kanamam oldu acilde tesadüf benim dr vardı ultrasona verdi düşük riskim varmış,kalp atışını da duyamadı :KK43:benim sana söylediğim tarihte polikliniğe gelirsin dedi.7. haftaya girdim ama hiç duyamadı kalp atışını:KK43:

kızlar merhabalar ben dün akşam acile gittim kanamam oldu acilde tesadüf benim dr vardı ultrasona verdi düşük riskim varmış,kalp atışını da duyamadı :KK43:benim sana söylediğim tarihte polikliniğe gelirsin dedi.7. haftaya girdim ama hiç duyamadı kalp atışını:KK43:
Canım telaşlanma herşeyin hayırlısı olur.Dinlenmeye çalış ayaklarını duvara yasla arada öyle yat biraz.Iğneni vuruluyor musun canım

Tatlım önce bi sakin ol
Kanama zaman zaman olabiliyor
Eğer farklı bi durum olsaydı Dr o anda müdahale ederdi

Canım telaşlanma herşeyin hayırlısı olur.Dinlenmeye çalış ayaklarını duvara yasla arada öyle yat biraz.Iğneni vuruluyor musun canım
ilaçları saati saatine alıyorum canım ama olacak olan her türlü oluyor beynim şişti düşünmekten sadece dua edip Allaha bırakıyorum.düşün düşün psikolojim alt üst oldu ya dr um da yapı gereği ters başka dr da bakmam lazım

Tatlım önce bi sakin ol
Kanama zaman zaman olabiliyor
Eğer farklı bi durum olsaydı Dr o anda müdahale ederdi
bana 25 in de gel demişti polikliniğe geldiğinde detaylı bakarız gibi şeyler söyledi ama acildeydi diye sanırım pek ilgilenmedi.hani hiç ama hiç açıklama yapmıyor düşük riskin var,kalp atışını alamıyoum,polikiliniğe söylediğim tarihte gel aynen bu şekil konuşup gönderdi.

Iyi aksamlar kizlar menumu veriyim sonra yürüyüşe gidicem
Sabah
06:30
1dlm tqm bugday ekmegi
Domates,salatalk, biber, ,maydanoz
1adet tereyagli yumurta
2 bardak sekersiz cay
1dlm koy peyniri

Ara yesilcay

13:30Öğlen-19:10Akşam
1kepce ispanak corbasi
4yk dible
4ykyogurt
Yesil salata

Birazdanda yesilcay icicem

bana 25 in de gel demişti polikliniğe geldiğinde detaylı bakarız gibi şeyler söyledi ama acildeydi diye sanırım pek ilgilenmedi.hani hiç ama hiç açıklama yapmıyor düşük riskin var,kalp atışını alamıyoum,polikiliniğe söylediğim tarihte gel aynen bu şekil konuşup gönderdi.
Zaten acile gitmişin Cnm
Acil bişey olsa kesin yapardı

Iyi aksamlar kizlar menumu veriyim sonra yürüyüşe gidicem
Sabah
06:30
1dlm tqm bugday ekmegi
Domates,salatalk, biber, ,maydanoz
1adet tereyagli yumurta
2 bardak sekersiz cay
1dlm koy peyniri

Ara yesilcay

13:30Öğlen-19:10Akşam
1kepce ispanak corbasi
4yk dible
4ykyogurt
Yesil salata

Birazdanda yesilcay icicem
Harika gidiyosun Cnm bu sefer olucak inşallah

Burası sessiz topik oldu iyice
Hem bana bırakma diyosunuz hemde siz görünmüyosunuz Neyse...

Bugün patates günü yaptım Toplamda 4 patates yedim
Akşamda işe gideceğim için kaçamak riski yok

Bugün biraz ev işi yaptım sonrada çocuk geldi
Benimkiler düğüne gitti

Sizlerde ne var ne yok

Bugünüm :)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
hava çok güzeldi dışarıda da 1.5 saat tempolu yürüdüm
30 dk belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok ter attım şükürler olsun.

2. Öğünüm geç oldu midem kazınıyordu o yüzden yedim
20.30
1 kase yoğurt
150 gr kadar tavuk göğsü çok şükür doydum :)
şimdi sade kahvemi içiyorum.
1.5 lt su içmişimdir.Yatana kadar 2 lt yaparım.

Burası sessiz topik oldu iyice
Hem bana bırakma diyosunuz hemde siz görünmüyosunuz Neyse...

Bugün patates günü yaptım Toplamda 4 patates yedim
Akşamda işe gideceğim için kaçamak riski yok

Bugün biraz ev işi yaptım sonrada çocuk geldi
Benimkiler düğüne gitti

Sizlerde ne var ne yok
Massallah abla insallah basarcaz bu sefer :-)

Back
X