Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toparlarsin ins. Gel kiz gel ziyarete bekleriz :) zayiflamaya fazla taktimda o topik senin bu topik benim gezip duruyorum iste ilgimi çeken bisey olabilir diyeBenim özel güçlerim var
Seni komşu topikten tanıyırum maşallah sizde çok azimlisiniz
Bi ara sizi ziyeret edeyimde belki Banada bulaşır
Son zamanlarda biraz salmıştım ama inşallah toparlıcam
Iyi yapıyon kuzumToparlarsin ins. Gel kiz gel ziyarete bekleriz :) zayiflamaya fazla taktimda o topik senin bu topik benim gezip duruyorum iste ilgimi çeken bisey olabilir diye![]()
Valla pek başarılı oldugum soylenemez nerde tatlı gorsem atliyorum ustuneIyi yapıyon kuzum
Bende öyle nette zayıflamayla ilgili okumadığım sayfa kalmadı
Zaten insan bu yola baş koyarsa başarılı oluyor
Tabiki gelirim Cnm
Maşallah çok güzel vermişin CnmValla pek başarılı oldugum soylenemez nerde tatlı gorsem atliyorum ustuneama buna ragmen 76 dan 68 indim 2 ay gibi bi surede çok şükür hedef 60 aslinda 50 ama olurda pes edersem 60 da birakicam 50 cok zor gibi gorunuyor
![]()
Ne kadar zayiflasamda spor yapsamda kendimi pek mutlu hissedemiyorum 9 ay once sezeryan dogumdan kalan sarkmis bir deri gobk var ve ne yapsam toparlanmiyorumMaşallah çok güzel vermişin Cnm
Kaçamaklara rağmen verebiliyosan meton hızlı demekki şanslısın
Görüntü olarak kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle ol
Rakamlara takılma
Tatlım daha 9 ay olmuşNe kadar zayiflasamda spor yapsamda kendimi pek mutlu hissedemiyorum 9 ay once sezeryan dogumdan kalan sarkmis bir deri gobk var ve ne yapsam toparlanmiyorum
60la hamile kalip doguma 85le girince oyle oluyor sanirimTatlım daha 9 ay olmuş
Hem kilo verip hemde spor yaparsan mutlaka gidecektir göbüş
Duştan sonrada soğuk suyla masaj yap
Krem yada yağ sür
Bide annesin Cnm artık
O kadarcıkta olsun
Önce sen bi fazlalıkları Verde Cnm60la hamile kalip doguma 85le girince oyle oluyor sanirim![]()
Haklisin en iyisi ilk bas zayiflamak ondan snra çooook sıkı bir sporÖnce sen bi fazlalıkları Verde Cnm
Gerisine sonra bakarsın
Sen benim çocuklardan küçük KızHaklisin en iyisi ilk bas zayiflamak ondan snra çooook sıkı bir spor) eee hep benden bahsettik sende durumlar nasil kac kilosun boyun kac bekarmisin :) ?
11 ayda 45 kilomuuuuuSen benim çocuklardan küçük Kız
Benim 5.5 aylık torunum bile var 44 yaşındayım
14 ayda 45 kilo verdim hedefe ulaşmıştım ama son 1 aydır fazla abarttım bide çok çabuk Alan biriyim
Şimdi son aldıklarımı verecrm inşallah
Zuhalcim bu ne güzel bir dönem.Bir nevi kontrol grubunun karşısında tartılacaksın..Buda sana ayrı bir motivasyon sağlayacak insan istesede kaçamak yapamaz :) böyle bir yöntem buralarda da olsa da faydalansak :)Size başka bi haberim var
Bundan sonra istesemde kaçamak yapamam çünkü burda zayıflama kursuna başlıcam
Pazartesı günleri 1 saat oraya gidecem
Herhafta orda tartı oluyor
5 -6 kişilik grub oluyor
Herkesin önünde tartılıyon
Bugunden kendime bi plan yaptım inşallah uyucam
Hepimizin bildiği şeyler Cnm11 ayda 45 kilomuuuuunasil oldu alllah askina anlat hele
bu arada 21 yasindayim
![]()
Aynen Cnm bana çok iyi gelecekZuhalcim bu ne güzel bir dönem.Bir nevi kontrol grubunun karşısında tartılacaksın..Buda sana ayrı bir motivasyon sağlayacak insan istesede kaçamak yapamaz :) böyle bir yöntem buralarda da olsa da faydalansak :)
Ben faydası olacağına inanıyorum Cnm
Birilerine hesap verme işin içine gşrince bana iyi geliyor
Orda varmı bilmiyorumki Cnm bi araştır istersen
Bunu yap demiyom zaten Cnm sadece Misal verdim
Sen ne düşündüğünü yaz ona göre bakalım
Aslında perşembe sadece ananas yapsan kesin Eksi görürsün
Bana en fazla o yarıyorda artık o kadar sabırlı değilim
Meyve TatlımAbla bu ananas ne, nasıl yapılıyor, acaba burda tansaş migros ta falan bulabilir miyim
Artık pek gelen yok Cnm çoğu bıraktıSlm kzlar yuruyusten geldim bebisimi besledim simdi size yazym dedim yorum yapamyorum lanet olasi telefn tuzunden oyuzden begenebildklerimi begendim bugun pek kimse yok sanrm
3km yurudum
50ser kerede bacak ve bel hariketi yaptm
Mefkurem doydum ablacm ama suan hafiften kaznyor midem kahveyle soda icerim buyuk ihtimal mecburen işi siki tutmam lazm bu defa donmek yok temmuz da 10kg vermis olmam lazm veririm herhalde gecen sefer sporsuz verebildigime gore