- 4 Mart 2012
- 15.219
- 35.110
- 798
Sağol canım :)Masallah sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım :)Masallah sana![]()
Süpersin Zuhalcim spordan sonra o tatlı rehavet,yanında yeşil çay çok iyi oluyor :)Selam bebişler
Bende spordan geldim
Ilk defa bu kadar koştum arada yürüdüm
Şimdide yeşil çayımı içiyorum
Sağolasın TatlımSüpersin Zuhalcim spordan sonra o tatlı rehavet,yanında yeşil çay çok iyi oluyor :)
Canım hayırlısı olsun.Inşallah hayırlısıyla bize güzel haberler verirsin.dinleniyorum gülüm yarın başka bir dr a gidicem.yarın ki dr da duyamazsa zaten kesin sorun var demektir
Çok sağol canım :) Seni örnek alıyoruz tatlım.Sağolasın Tatlım
Senin kadar olmasada hiç yoktan iyidir
Kız sana nazar değdirecez
Tuuu tuuu maşallah
hani senin resmi göremedik daha kuşumÇok sağol canım :) Seni örnek alıyoruz tatlım.
Geçmiş olsun Cnm Allah korumuş kötü bişey olmamışSlm.kizlar.
Bugun oturmam vardi kuzum kafasini carpti alninin.ortasi sisti ve mmorardi cok uzuldum bende cok da agladi canim yavrumm
Bugun jubilemi yaptim.kizcelerrr umarim yarin baslar ve bidaha birakmam. Bu son soz vermem olur. Listemide yapicam bugun allahin izniyle devam.insallah.
Akşam yemeği yendi menü yazılsın
Bugün omlet günüydünedense canım istedi
11.00 _2 yumurtalı 2 kş yulaf kepekli 3 mantarlı omlet, peynir, 1 zeytin, domates
16.30 _2 yumurta 3 mantar biraz ıspanaklı omlet, yoğurt
Su 2.5 lt olur
Spor :45 dk Dışarda koşu aralarda az yürüyüş
Hadi bakalım gelsin Eksiler
Tamammn zuhal.ablaaaaaa bu hafta artik.kacamak yok cumaya kadar 79.5 u gormem.lazimmmmm 83 falanim sanirim sabah tartilcam ve tartiyida kaldircam oyle daha iyi.oluyordu.
Zirt zirt tartiya cikinca bu hale geldimm
Mutlu.olalimmm zuhal.ablaaaa insallah.
Vayyyy bence bu.menu vwe spora eksiler gelir ablammm
Şekerim amacım 60 kg olunca inşallah fotoğrafımı paylaşacağım 1.58 boyla kendimi pek incelmiş hissetmiyorum :) Zuhalcim ve Defne gibi pek görünmeyebilirim :)hani senin resmi göremedik daha kuşum
Tatlım sende çok spor yapıyosun Eminim en az 5 kilo daha zayıf gösteriyosundurŞekerim amacım 60 kg olunca inşallah fotoğrafımı paylaşacağım 1.58 boyla kendimi pek incelmiş hissetmiyorum :) Zuhalcim ve Defne gibi pek görünmeyebilirim :)
Allahın izniyle bir 60 kilo olunca söz ekleyeceğim.
Tabiki hepsi süper TatlımCanlar bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saat 20 dk tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yapıldı.
Kahvaltım 11:00
bol lor peyniri
1 greyfurt
maydanoz
1 kase sütlü yulaf ezmesi
2. Öğünüm 18:00
1 tabak 2 yumurtalı ve 2 kabaklı yapılmış omlet
1 kase yoğurt. Şifa olsun bana:)
1 fincan 10 lu bitki çayı
su 2 lt olmuştur.Çok şükür
Cuma yazcaktın heralde TatlımPazartesi 81.4
Bugun 81.8
Fark +400
Haftaya artısız başlamak büyük avantaj CnmGünaydın kızlar.
Kilom sabit.