• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar ya benim eltimin oğlu var 5 yaşında bu sene 6 olacak.
Afedersiniz lavaboya gittiği zaman poposundan kan geliyormuş.
Neyse doktora götürdüler bulundukları yerde uzman yokmuş bu konuda ve başka bir ile gönderdiler.
Şu terör olaylarından dolayı götürememiştiler salı günü götürdüler.
Bugün sonuçları çıkmış.
Bağırsaklarında kancalı kurt varmış ve bağırsaklarını kemirdiği için kanama oluyormuş.
Hatta bir tür parazit olduğu için kanını falan da emiyormuş :KK43:
Tedavi uygulamaya başlamış ama kötü de konuşmuş.
Çok üzüldüm ya :KK43:
çok geçmış olsun canım allah şıfa versın

Kızlar ya benim eltimin oğlu var 5 yaşında bu sene 6 olacak.
Afedersiniz lavaboya gittiği zaman poposundan kan geliyormuş.
Neyse doktora götürdüler bulundukları yerde uzman yokmuş bu konuda ve başka bir ile gönderdiler.
Şu terör olaylarından dolayı götürememiştiler salı günü götürdüler.
Bugün sonuçları çıkmış.
Bağırsaklarında kancalı kurt varmış ve bağırsaklarını kemirdiği için kanama oluyormuş.
Hatta bir tür parazit olduğu için kanını falan da emiyormuş :(
Tedavi uygulamaya başlamış ama kötü de konuşmuş.
Çok üzüldüm ya :(
Canım çok geçmiş olsun yavruya.Allah şifa versin çok üzüldüm umarım güzel bir tedaviyle düzelir.

• Selamun aleyküm kizlar nasilsnz gorusmiyeli uzun zamandr yok oldm aranzdan umqrm baya yol katetmissinizdir :-) yarindan itibaren inşallah bomba gibi geri dönüş uapiyorum araniza birkacgundur doktorlardaym daha oncede agrlarm olmustu siddetli bu defa iyice artti megersem tas varms bobregimde idrardada iltahaplanma anlatamam size nasil bir agri cok şükür simdi daha iyiyim bugün de yürüyüşe basladm 2.5km yurudum parkta aletlerede bindim ama saymadm yarin ilk bildirimimi yaparin inşallah

MENUM

KAHVALTİ 09.00 2 papatya ekmegine yapilmis peynirli tost 1 sb sut 1 elma

SAAT 10.20 tek sekerli t.kahvesi

OGLE 14.00 1 tabak.k.fasulye 4 yk p.pilavi

SAAT 15.00 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM 19.00 15-20 y.sarma

Su 2 litre

Kizlar oglum.sn.oturtmuyo bi.musait olamiyorum k.bqkmayin menulerede bakamiyorum

:KK43:
Menün çok kötü değil Cnm
Sarma birazdaha az olup yanında başka şeyler olabilirdi

Geç saate kaldım menü için dısardaydım yıgenımın dogun gunu ona bıseler almak ıcın cıktık ayaklarım koptu yurumekten:KK43:

Sabah lor peynırlı omlet,1 dılım cavdar

Oglen 2,3 bıber kızarma ,domates,az peynır,2 dılım çavdar ekmek

Akşam 1 bardak ayran ,1 kase salata,2,3 yk kuru fasulye

Su 2

Spor 85 dk + 30 dk

17,978 adım yapmısım :)))
Menü güzel Cnm
Kız o adım neee maşallah

Spor sonrasi salatami yiyorum
spor sonrası pro önerirler genelde Cnm

• Selamun aleyküm kizlar nasilsnz gorusmiyeli uzun zamandr yok oldm aranzdan umqrm baya yol katetmissinizdir :-) yarindan itibaren inşallah bomba gibi geri dönüş uapiyorum araniza birkacgundur doktorlardaym daha oncede agrlarm olmustu siddetli bu defa iyice artti megersem tas varms bobregimde idrardada iltahaplanma anlatamam size nasil bir agri cok şükür simdi daha iyiyim bugün de yürüyüşe basladm 2.5km yurudum parkta aletlerede bindim ama saymadm yarin ilk bildirimimi yaparin inşallah
Tekrar Hoşgeldin fıstık
Umarım bu sefer kaybolmazsın
Ayrıca geçmiş olsun
Heralde bol bol su içmen lazım

Ben baya bi yol katettim ama aşağı değil yukarıya Doğru :KK48:

Günaydın kızlar.

Şu ekmek kızartmasını bi yapmadım çokda severim
Gayet güzel Cnm

Teşekkürler ablacım.
Ben de çok severim yumurtalı ekmek kızartmasını :)

çok geçmış olsun canım allah şıfa versın

Amin canım sağolasın.

Canım çok geçmiş olsun yavruya.Allah şifa versin çok üzüldüm umarım güzel bir tedaviyle düzelir.

Sağolasın kuzum inşallah düzelir.

Kızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım :21:

BASENLERİM ERİDİ GİTTİ

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neys:KK37:e eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo :KK52: zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar :KK16:

Selamlar canlar

Bugün geç kalktım
Daha doğrusu gece Yat Kalk oldu sabahta uyanmıştım ama çok yorgunluk olunca geri yattım

Gunaydin.

Gecen cuma 81.8
Bugun 81.4
Fark -400

Sali 79 gormuwtummmm amannn offf off

Esracim g.olsunnn canimm bak bende yukarilardayim :KK43:
En azından eksidesin kuzum ama Tabiki daha iyi olabilirdi

Geçen cuma kilom reglden dolayı 103'tü sanırım.
Bugün 102.5 çıktı.
Kaç aydır buradayım hala 9'ları göremedim şaka gibi.
Artık ben kilonuzu yazmıyorum Cnm oyüzden sizler not alın
Heralde 109 la başlamıştın demi
Başlamamış olsan belki şi di 120 olduydun
Azda olsa ne verirsek kâr kârdır

Kızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım :21:

BASENLERİM ERİDİ GİTTİ

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neys:KK37:e eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo :KK52: zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar :KK16:
Sağolasın Cnm
Spor olarak ne yapsak boşa gitmez zaten

Yine kimseler yok.
Benim de canım sıkkın biraz biraz dışarı çıkayım.
Pazara falan da giderim.
Ne olduki Tatlım
Orda havalar düzelmiştir çık dolaş biraz
Parklar falan ne güzeldir

neden canın sıkkın kuzum ?
Sen tartılmadınmı Cnm
Kılo bıldırımı yapıyım

Gecen hafta 63,00

Bu hafta 63 ,00 sabıt[/QUOTE ]

İstikrarını koruyosun Tatlım
Dün okadar yürüyüşe şişlikde olmuş olabilir

Kizzz nerdesinizz yahuuuu
Grldimmm
Eşimi işe gönderdim

Gelelim bana

Pazartesı 78.2
Bugün 77.8
Fark -400

Ama gece ve sabah erken çok su içtim
Belki bi 200 300 daha farkeder
Tabi bide dün dikkat etmedim
Yani hedefin çok çok altında

Size başka bi haberim var
Bundan sonra istesemde kaçamak yapamam çünkü burda zayıflama kursuna başlıcam
Pazartesı günleri 1 saat oraya gidecem
Herhafta orda tartı oluyor
5 -6 kişilik grub oluyor
Herkesin önünde tartılıyon
Bugunden kendime bi plan yaptım inşallah uyucam

neden canın sıkkın kuzum ?

Kayınbaba vakası kuzum.
Dün akşam aradı epey canımı sıktı.

Artık ben kilonuzu yazmıyorum Cnm oyüzden sizler not alın
Heralde 109 la başlamıştın demi
Başlamamış olsan belki şi di 120 olduydun
Azda olsa ne verirsek kâr kârdır

Hafızam berbat normalde aklımda kalıyordu ama. Sabah kaç çıktığımı bile hatırlamıyorum şuan.
Evet ablam 109la başlamıştım. İşin tuhafı diyet yapmadığım zaman bu kilonun üzerine çıkmıyorum ne yersem yiyeyim. Sanırım sabit bu kilo anlamadım yani.

Havalar da düzeldi biraz dolaştım pazara falan gittim zaten.

• @emelineOTE="mefkurem, post: 46073761, member: 650201"]Size başka bi haberim var
  • Bundan sonra istesemde kaçamak yapamam çünkü burda zayıflama kursuna başlıcam
    Pazartesı günleri 1 saat oraya gidecem
    Herhafta orda tartı oluyor
    5 -6 kişilik grub oluyor
    Herkesin önünde tartılıyon
    Bugunden kendime bi plan yaptım inşallah uyucam[/QUOTE]
    Cok iyi olmus abla senn icn ekstra disiplin olur sevindim
    @EMELinEMELi sagol canmcm olsn sende bende hepimiz kurtulucaz insallah bu artilardan
  • Bildirimimi yapym haydi bismillah en son burda bildirimim 85.3 tu sanem tam hatrlamyrm yanls olmasn bugunde 87 bu arada telefonla savas veriyom sabahtan beri yazabilmek icn hala catlak ekran çünkü iyice gitti basiyom basym ekran islemiyo cildrdm resmem

Back
X