• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydınnn canlar

Mefkurem Mefkurem Abla aaa anam bugün zayıflamışsın dedi banaaa ki o genelde bırakmayım diye iyice gitmeden demez.
Bide yarın tartılıp kuşhan diyetine başlıyorum :KK71:
Sen bide 3 ay sonra neler duyacağını düşün Tatlım

selam sabah11.00 4 çatal sucuk,4 kaşık patatesli yumurta2 ceviz 1 tatli kasigi bal

2 si 1 arada

akşam 17.30 4 kaşık pilav biraz tavuk

20.30 2 çiğköfte.6 7 fındık fıstık
akşam yemeğinden den sonra temposuz
1 5 saat ladar yürüyüş
su 1.5 lt anca
evet tuhaf bir menü...kötü oldu galiba.
Çok kötü değil ama
Sucuk pilav çiğköfte olmasa daha iyiydi
Bide 2 si biratada 50 kalori civarında
Cuma 81.8
Bugun ayni :KK43:

Ama.sabah basladim kizlar birazdan okula pizza gelecek simdiden stres oldum nolur beni engelleyin.yemeyim :)
cumadan bugüne sabit olman Yinede iyi Cnm

Günaydın ince bayanlar :) ben 7 kalktım 7:30 yuruse cıktım 100 dk yürüdüm 10.988 adım attım eve geldım. :) sımdı temızlıl kahvaltı sırası:)
Ohhh maşallah Tatlım bu ne hız
Kılo bıldırımı yapıyım 7 de tartıldım 63,00 kılo cıktım cumaya gore +500 bakalım cuma ne olcak
Cumaya Eksi olacağından Eminim Tatlım

Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3 :KK53: -500 galiba cumadan bu yana

Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. Yemijiiimmm.
Mcxxxx hepinize bol keyifli günler hatunlar
haftaya -500 Le başlamak çok güzel

Suan onumdeeee oyyyy cok fena koktuu

Direniyorum.
yemiceğini biliyordum emel
Lütfen artık bozmak yok
En azından cumaya kadar

Gunaydinnnnn hanımlar ben eve gideyim bildirimimi ole yapayım bugün eşim gelio alçak insalllah Mefkurem Mefkurem canım ablacim sen yine o kiloyu verişinde lütfen şok diyetler verme yavaş olsun temiz olsun bir kere kahvaltimi muhakkak yap bak verdiğin hızda geri aliyosun üzülüyoruz :-(
Cnm ben nasıl verirsem vereyim dikkat etmeyince alıyorum
Tabi geceleri karbon denizinde boğulursam olacağı bu

Ben de -200 çıktım.
Adet bitti artık + da gider.
Ohhh beeee

zuhal abla 50 kalori mi ooo onu yiyeceğine kuru incir yerim.daha sağlıklı.
ha illaa o kalori alınacak sanki.içmwywyim limonlu suu neyime yetmez bol bol :-)
Tatlım Geçen dedim ya T.kahvesi yada neskafe iç Tabi şekersiz
Aç olursanda bikaç kuru meyve yada kuruyemiş yiyebilirsin yanında

Mefkurem Mefkurem havalar ısındı valla ben bu yuruyus yerını bılsem çoktan gıderdım bınadan ablalarla gıttık onlara kalsa 4 turfa gelıcektık ben gıtmem dedım onlarda bırakamadı benı :)10 turda anlastık 10 bın yaptık nasılsa bır suru ınsan var yuruyen ben tek bıle gıderım haftada 5 gun gıdıcez erken kalkmıs olurum bugun ev işlerı falan kahvaltı gece kaldı ama bundan sonra sılkelenıp kendıme gelmem lazım tek bıle gıderım

Mefkurem Mefkurem havalar ısındı valla ben bu yuruyus yerını bılsem çoktan gıderdım bınadan ablalarla gıttık onlara kalsa 4 turfa gelıcektık ben gıtmem dedım onlarda bırakamadı benı :)10 turda anlastık 10 bın yaptık nasılsa bır suru ınsan var yuruyen ben tek bıle gıderım haftada 5 gun gıdıcez erken kalkmıs olurum bugun ev işlerı falan kahvaltı gece kaldı ama bundan sonra sılkelenıp kendıme gelmem lazım tek bıle gıderım
Çok iyi yapmışın Cnm
Bizimde havalar yumuşadı ama sabahları serin oluyor bende öğleden sonraları çıkarım inşallah

@EMELinEMELi aferın sana bak yemeyebılıyomussun dımı :KK200:

Mefkurem Mefkurem abla bende ınanamadım gercekten okudugum rakama.
Onemlı olan nasıl geldıgı degıl geldıgı gıbı gıtmesıHoppa

Sabah bende tartıldım cok sacma degıl mı dun yedıklerımde hıc bısey yoktu kı saat olarakta abartmadım hanı hıc
70.4 cıktım yıne gordum 7lerı ufff :KK35:

neyse cumaya kadar hedef 69 olsun barı :KK23:

@EMELinEMELi aferın sana bak yemeyebılıyomussun dımı :KK200:

Mefkurem Mefkurem abla bende ınanamadım gercekten okudugum rakama.
Onemlı olan nasıl geldıgı degıl geldıgı gıbı gıtmesıHoppa

Sabah bende tartıldım cok sacma degıl mı dun yedıklerımde hıc bısey yoktu kı saat olarakta abartmadım hanı hıc
70.4 cıktım yıne gordum 7lerı ufff :KK35:

neyse cumaya kadar hedef 69 olsun barı :KK23:
Aynen öyle Cnm nasıl hızlıca geldilerse öylede gidecek Hain kilolar

Canlarimmm yemedim valla sagolun desteginiz icin aklimnhala pizzada :-)

Zuhal ablaaaa ohhh iyi olmus bunyen bi sasirdi simdi yeniden.devam.ablamm
Bünye feleğini şaşırmıştır Tatlım
Ama görünüşde hiç öyle 10 Kilo almış gibi görünmüyorum
Dün görümcemler eşim duyunca şok oldular
En fazla 3-4 Kilo gibi duruyor

Neyse bitti gitti artık
O kadar sağlıksız beslenmeden sonra vitamin bombası bi çorba yaptım
Şu asitler ödemler gitsin vücuttan

Mefkurem Mefkurem benım kahvaltım bıraz gec kaldı bugun ama o kadar saglam bı kahvaltı yaptım kı sanırım aksama kadar acıkmam:KK37:

Aksamda 5 gıbı kapatırsam yemek olayını corba salata olarak yarısımıza ıddaalı baslamıs olucam gıbı :KK200:

Back
X