- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Günaydınnn canlar
Sucuk pilav çiğköfte olmasa daha iyiydi
Bide 2 si biratada 50 kalori civarında
Lütfen artık bozmak yok
En azından cumaya kadar
Tabi geceleri karbon denizinde boğulursam olacağı bu
Sen bide 3 ay sonra neler duyacağını düşün TatlımMefkurem Abla aaa anam bugün zayıflamışsın dedi banaaa ki o genelde bırakmayım diye iyice gitmeden demez.
Bide yarın tartılıp kuşhan diyetine başlıyorum![]()
Çok kötü değil amaselam sabah11.00 4 çatal sucuk,4 kaşık patatesli yumurta2 ceviz 1 tatli kasigi bal
2 si 1 arada
akşam 17.30 4 kaşık pilav biraz tavuk
20.30 2 çiğköfte.6 7 fındık fıstık
akşam yemeğinden den sonra temposuz
1 5 saat ladar yürüyüş
su 1.5 lt anca
evet tuhaf bir menü...kötü oldu galiba.
Sucuk pilav çiğköfte olmasa daha iyiydi
Bide 2 si biratada 50 kalori civarında
cumadan bugüne sabit olman Yinede iyi CnmCuma 81.8
Bugun ayni
Ama.sabah basladim kizlar birazdan okula pizza gelecek simdiden stres oldum nolur beni engelleyin.yemeyim :)
Ohhh maşallah Tatlım bu ne hızGünaydın ince bayanlar :) ben 7 kalktım 7:30 yuruse cıktım 100 dk yürüdüm 10.988 adım attım eve geldım. :) sımdı temızlıl kahvaltı sırası:)
Cumaya Eksi olacağından Eminim TatlımKılo bıldırımı yapıyım 7 de tartıldım 63,00 kılo cıktım cumaya gore +500 bakalım cuma ne olcak
haftaya -500 Le başlamak çok güzelGüüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3-500 galiba cumadan bu yana
Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. Yemijiiimmm.
Mcxxxx hepinize bol keyifli günler hatunlar
yemiceğini biliyordum emelSuan onumdeeee oyyyy cok fena koktuu
Direniyorum.
Lütfen artık bozmak yok
En azından cumaya kadar
Cnm ben nasıl verirsem vereyim dikkat etmeyince alıyorumGunaydinnnnn hanımlar ben eve gideyim bildirimimi ole yapayım bugün eşim gelio alçak insalllahMefkurem canım ablacim sen yine o kiloyu verişinde lütfen şok diyetler verme yavaş olsun temiz olsun bir kere kahvaltimi muhakkak yap bak verdiğin hızda geri aliyosun üzülüyoruz :-(
Tabi geceleri karbon denizinde boğulursam olacağı bu
Ohhh beeeeBen de -200 çıktım.
Adet bitti artık + da gider.