• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım bide terleme aşofmanı giyiyorm spor yaparken sırılsıklam oluyorum duşa girmesem ölürüm valla giriyorum
İyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..

İyiymiş canım, bende sporumu yaptım duşumu aldım. İnşaAllah sık yapabilirim bakalım. Ailemin yanındaydım, evime yeni geldim de düzen oturtmaya çalışıyorum. Dedemi kaybettik, onun için gitmiştim. mekanı cennet olsun inşallah..
Amin canım allah rahmet eylesin

Kızlar sözden yeni geldim eve
Bi geçmişe bakayım sonrada işe gitmem lazım

9m
Sağol canım cok teşekkürler maalesef Temmuz ayındaki tutmadı:KK43: ekimde 2. tüp bebek için gideceğim o zamana kadar en az 5-6 kg daha vermek istiyorum. Hedefim 65 cok ağır diyetlerde açıkçası yapmak istemiyorum vitamin mineral eksikliği yada kansızlık oluşmasın diye şimdiden desteğin için tşk. sağlıcakla kal.
Inşallah verirsin.benim bebegim de tup bebek.2.denemede oldu.Allah yardimciniz olsun.hayirlisi olsun.
Selamlar menümü vereyim eşimle leslie yapıcaz 1 mil olur sanırım

Sabah
saat 8de 4 kayısı 1 bardak süt

10da 1 dilim tbe, 1 etimek, 1 kk peynir, 1 yumurta soğan ve maydonozla salata, 2 ceviz, şekersiz çay, 1 çay k. bal

16:00 1 dilim ekmek, 1 lokma karpuz

18:00 2 parça tavuk ızgara, 1 köfte kadar sucuk ızgara, yağsız köz patlıcan salatası, domates, salatalık

Su 2 litre oldu sanırım

Kahve içmeyi düşünüyorum birazdan. Başım ağrıyor,inşaAllah iyi gelir. Bugün baya yorucu geçti, kayınvalidemleri pikniğe götürdük

İki öğün ya da bir ara iki ana öğün beslenmeyi denicem bu hafta. Eşim böyle daha iyi olacağını söylüyor, bende sünnet iki öğün yemek diye istiyorum bakalım yapabilecek miyim. Sık sık ara öğünlerle 6 öğün beslenince aklım hep yemekte oluyor, ne yesem ne yesem diye. Belki nefsime engel olabilirim böyle bilmiyorum
esinle leslie mi yapacaksınız:cool:.way.benimki hayatta yapmaz.
karatay da 2 ogun diyor aslinda asik mesele cissss lardan uzak kalmak sanirim.yoksa ben eskiden ramazanda kilo alirdim :KK23:.nasil yiyomuşsam artık.:KK53:

ben 6 ayda 13 kilo verdim herşeyden yedim hamurişi olsun tatlı olsun et olsun ama sofradan aç kalkacakkadar az yedim bayram şekerini bile 2 ye bölüp yedim eskiden yarım kilo tlumbayı bir oturuşta biridim göbeğim baya küçüldü
önemli olan mideyi küçültmek zaten sonra kolayca veiliyo hareket edmekte önemli
ama önce ben bunu başarıcam deyip uygulamak
sabah kalktığımda kendime söz verdim diyip az yiyodum
akşam uymadan önve aferim bana sözümde durdum diyodum

9m

Inşallah verirsin.benim bebegim de tup bebek.2.denemede oldu.Allah yardimciniz olsun.hayirlisi olsun.

esinle leslie mi yapacaksınız:cool:.way.benimki hayatta yapmaz.
karatay da 2 ogun diyor aslinda asik mesele cissss lardan uzak kalmak sanirim.yoksa ben eskiden ramazanda kilo alirdim :KK23:.nasil yiyomuşsam artık.:KK53:
Evet yaptık canım, kilo vermek istiyormuş o da :) aslında o kilolu olsun ben yanında zayıfcacık kalayım diyorum ama :p şaka şaka ben zayıf olayım da herkes de olsun ;)
Valla ben bi lokma da olsa tadına bakma taraftarıydım ama o bi lokmanın devamı çok kötü geliyor bazen de. Bilemiyorum yani Allah irade versin hepimize

Geçmişi okudum
Menüler genelde çok güzel

@smyr38
Emelim tebrikler cnm inşallah devamı gelsin şekersiz çayların

N Neshve
Valla eşini tebrik etmek lazım benimki ölse benimle leslie falan yapmaz
Üzümcüm herkesin bünyesi farklı, mesela bana ara öğün yaramıyor arada 4-5sa.farkla 3 ana öğün daha iyi geliyor. Bana 2 öğün az geliyor
Belki sende deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi geldiğini bulabilirsin
Ama eğer öğlen yemezsen akşama çok acıkıp daha fazla yiyebilirsin

Kızlar gerisini sonra yazarım şimdi çıkmam lazım

Yok vanım bi sırrım valla:KK48:işte sabah 2 kayısıyı yiyip 15 dk leslie akşam yemeğinden 2 saat sonra yarım saat leslie 1 mil onun dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorm bide gece hiç uemem saat 20 30 dan sonra ve günde enaz 3.5 litre su[/QUOTE]
Bravo.
simdi ben de 1 millik leslie yapicam.

Allah rahmet eylesin canim.mekanı cennet olsun.

kizlar benim bugunku menum
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : 1 haslanmis misir
ara : 1 incir
aksam : 1 tabak nohutlu kereviz yemegi 2 kasik yogurt 1 dilim tbe biraz karpuz
45 dk leslie 3 mile yaptim 2 saat 15 dk yurudum 3 litre su ictim
yalniz yuruyusten sonra kan sekerim dustu biraz uzum yedim

Geçmişi okudum
Menüler genelde çok güzel

@smyr38
Emelim tebrikler cnm inşallah devamı gelsin şekersiz çayların

N Neshve
Valla eşini tebrik etmek lazım benimki ölse benimle leslie falan yapmaz
Üzümcüm herkesin bünyesi farklı, mesela bana ara öğün yaramıyor arada 4-5sa.farkla 3 ana öğün daha iyi geliyor. Bana 2 öğün az geliyor
Belki sende deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi geldiğini bulabilirsin
Ama eğer öğlen yemezsen akşama çok acıkıp daha fazla yiyebilirsin

Kızlar gerisini sonra yazarım şimdi çıkmam lazım
Haklısın ablacım, deniyorum bakalım. Meyveyi öğünlerde alıyorsun o zman sen, öyle mi? Eşim sağolsun değişik şeyleri sever eğlenceli geldi sanırım biraz. Bir de kilosu yok aslında, daha fazla versin istemem ama şimdi onu bırakıp yapsam olmazdı, bende ikna ettim beraber yaptık :))
Yok vanım bi sırrım valla:KK48:işte sabah 2 kayısıyı yiyip 15 dk leslie akşam yemeğinden 2 saat sonra yarım saat leslie 1 mil onun dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorm bide gece hiç uemem saat 20 30 dan sonra ve günde enaz 3.5 litre su
Bravo.
simdi ben de 1 millik leslie yapicam.

Allah rahmet eylesin canim.mekanı cennet olsun.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım, Hatice sana da

Haklısın ablacım, deniyorum bakalım. Meyveyi öğünlerde alıyorsun o zman sen, öyle mi? Eşim sağolsun değişik şeyleri sever eğlenceli geldi sanırım biraz. Bir de kilosu yok aslında, daha fazla versin istemem ama şimdi onu bırakıp yapsam olmazdı, bende ikna ettim beraber yaptık :))
Tatlım normalde sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan yiyodum meyveyi
Ya kuru meyvelerden yada 1 armut, elma, 1 dil ananas gibi
Son zamanlarda diğer öğünlerde biraz karpuz yedim. Bana öğleden sonra yediğim meyve yaramıyor
Zaten karatayda montignac da meyvenin sabah yenmesini öneriyorlar

Bırak tatlım kocanda yapsın, spor sadece zayıflamak için yapılmazki sağlık için yapılır

Bugün malumunuz söz vardı akşamda geç geldik

9.30 1 yum peynir 1 zeytin domates salatalik
1 tb sandwıch Ekm.maydonoz

13. 00 2 mercimek köfte 1 marul

17.00 1 er kş. Tavuk sal.semizotu sal.Salata
3 sarma 1 lah.sarma 2 mercimek köfte
1 küçük dil.Su böreği 1 küçük dil.patates böreği

Suyu ölçemedim

Herkes bişey yapıp götürünce, sofrayı görmeniz lazımdı. 10 çeşitten fazla hamurişi, bisürü tatlılar kurabiyeler pastalar, yok yoktu yani
Bana göre iyi atlattım gibi geliyor

Sonradan bi kahve içtim oda birazkoyuydu sütte koymamıştım. Mideme dokundu
Hem ağrıyor hem felaket şişlik yaptı
Aslında biliyom öyle kahvenindokunduğunu o anda o kadar sertgelmemişti
Biraz süt, bitki çayları içsemde geçmedi
Yarına geçer heralde, buda bana bidahaders oldu

Kızlar genelde menüler güzel olduğu için eleştirecek bişey yok, o yüzden tek tek yazmıyom
Aynı zamanda sporunuda ihmal etmeyenleri alkışlıyorum inşallah bende yarın başlıyorum

Htc drg Htc drg
Haticem bahsettiğin sauna eşofman heralde
Tatlım onlar sağlıksız aslında
Vücut normal yoldan terlerse toksitleri atar
Ama bu eşofmanla terleyince sadece suyu atmış oluyorsun yani yağ eritmeye bi faydası yok
Zaten uzmanlar söylüyor bunu
Bende almıştım halâ duruyor, başlarda giymiştim sonra öğrenince bıraktım
Yinede sen bilirsin tatlım

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Devam ederseniz tanışıp kaynaşırız

Kizlar merhaba :)

Bugun diyetimin tam 4.haftasi.Bir ay gecmis bile zaman ne cabuk akip geciyor :(

4.haftamin basinda tartildim tam tamina 6.2 kilo vermisim.Az midir cok mudur bilemem ama 1 ay once bir degisiklik yapmasam o kilolar hala vucudumda olacakti.O yuzden gayet mutluyum :)

Bu arada ( @smyr38 ) Emelcim gecmis olsun noldu ayagina :(

Kizlar merhaba :)

Bugun diyetimin tam 4.haftasi.Bir ay gecmis bile zaman ne cabuk akip geciyor :KK43:

4.haftamin basinda tartildim tam tamina 6.2 kilo vermisim.Az midir cok mudur bilemem ama 1 ay once bir degisiklik yapmasam o kilolar hala vucudumda olacakti.O yuzden gayet mutluyum :)

Bu arada ( @smyr38 ) Emelcim gecmis olsun noldu ayagina :KK43:
6 kilo az olr mu hiic. Masallah :) darisi basimiza:)

Back