• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkeseee merhabaa! :))
bugün geç kaldım menü bildirimi için ama üzerime bir yorgunluk çöktü iftar sonrası elime hiçbir şey alamadım şimdi bir kahve içtim de hemen size koştum :)
menüme gelirsek: iftarda = 2 tane orta boy karnıyarık (kızartma değil/fırın) + 2 kaşık ızgara sebze (kabak, patates,biber,patlıcan,kırmızı biber,domates vs.) + yarım kase ev yapımı yoğurt + 3 bardak (500 ml)su
Saat 23-00 civarı 1 fincan sade kahve + sütlü irmik tatlısı (1 kare) :110:
üzerine 2 bardak (330 ml) su
Regl dönemim geldi ve ağrıları başladığından yarın oruç tutmayacağım o yüzden sahur menüsü yok :)

Ayrıca sayfalarda su gibi akmış gitmiş çok sevindim, okumak apayrı bir zevk verdi! Yıl sonuna kadar süper olucaz :KK49:

Bıze katılabılırsn canım.. kac kılosun kac yasındasn boyun kac.. anlat bıze kendını once tanısalım.. :KK45:
merhaba yasim otuz.1 59 boy 71 kiloyum. Sen?
A.selam hoşgeldiin canımm :KK68:
Hosbuldum:)
Aslında hepimizin aşağı yukarı diyetisyenler kadar bilgisi var
Ayyy çokda ukalayız bu arada :KK70:
Ama motivasyon başka bişey
Eğer ben 6 aydır bu sayfalarda diyetle yatıp kalkmasaydım başaramazdım
Ama emek harcamak gerekiyor
Bak ben kaç saattir tlf başında laf yetiştiriyom :KK48:
Kucuk bebegim var ama gec de olsa zaman ayirmayi düşünüyorum.

Herkeseee merhabaa! :))
bugün geç kaldım menü bildirimi için ama üzerime bir yorgunluk çöktü iftar sonrası elime hiçbir şey alamadım şimdi bir kahve içtim de hemen size koştum :)
menüme gelirsek: iftarda = 2 tane orta boy karnıyarık (kızartma değil/fırın) + 2 kaşık ızgara sebze (kabak, patates,biber,patlıcan,kırmızı biber,domates vs.) + yarım kase ev yapımı yoğurt + 3 bardak (500 ml)su
Saat 23-00 civarı 1 fincan sade kahve + sütlü irmik tatlısı (1 kare) :110:
üzerine 2 bardak (330 ml) su
Regl dönemim geldi ve ağrıları başladığından yarın oruç tutmayacağım o yüzden sahur menüsü yok :)

Ayrıca sayfalarda su gibi akmış gitmiş çok sevindim, okumak apayrı bir zevk verdi! Yıl sonuna kadar süper olucaz :KK49:
Bende tam sana yazacaktım
İrem nerde kaldın diye

Menün güzel tatlım tabiki tatlı harici
Dediğim gibi hadi bikaç gün daha göz yumuyum
Bayramdan sonra menülerdeki tatlı görmek istemiyom
Yoksa cezalardan ceza beğenirsiniz karışmam :-)

Ben anladım ki hepimizin bir dayanamadığı tatlı durumu var, fena gaza gelmemiz lazım. Ben artık zayıf kız fotoğrafları paylaşcam gaza gelelim diye :KK48:

merhaba yasim otuz.1 59 boy 71 kiloyum. Sen?

Hosbuldum:)

Kucuk bebegim var ama gec de olsa zaman ayirmayi düşünüyorum.
Vakit buldukça gelmeye çalış tatlım
Ben kendimden biliyorum buradan uzak kalınca motivasyon yerlerde, gözümde yemeklerde oluyor

Ben anladım ki hepimizin bir dayanamadığı tatlı durumu var, fena gaza gelmemiz lazım. Ben artık zayıf kız fotoğrafları paylaşcam gaza gelelim diye :KK48:
Çok iyi olur tatlım
İsteyen resim Video bilgi herşeyi paylaşabilir

Bu yabancılar genelde mayo ile çekiniyorlar sanırım löp löp etleri daha iyi görünsün diye o yüzden hazırlıklı olun fotoğraflara :-)

Vay vay bakın ! Biz neden olmayalım böyle.. :KK51:

Eklentiler

• Body-Transformations-37.jpg
    Body-Transformations-37.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 70
Bende tam sana yazacaktım
İrem nerde kaldın diye

Menün güzel tatlım tabiki tatlı harici
Dediğim gibi hadi bikaç gün daha göz yumuyum
Bayramdan sonra menülerdeki tatlı görmek istemiyom
Yoksa cezalardan ceza beğenirsiniz karışmam :-)

Bugün aşırı aşırı nem ve sıcak vardı üzerine dışarıda işlerim olunca akşamı beklemek çok zor oldu, yemek yiyince de uykum geldi sonra zorla kendimi buraya attım geç olsun güç olmasın :D
Ahh şu tatlı sevdam olmasa :110: Ama söz yemicem de,,, günde 1-2 kare bitter sayılmaz ama dimii:KK16:
Birde diyorum ki şöyle hepberaber belli sporlar mı yapsak? yürüyüş dışında, günde yarım saat youtube videolarıyla :KK49:

Kızlar tabiki yaşamış ve test etmiş biri olarak tatlı konusunda şunu diyebilirim
Önceden 100 ün üstünde kilosu olan biri olarak tabiki tatlıyı çok seviyorum
Çukulata, şerbetli,pasta farketmez
Pek çoğumuzun bildiği gibi eğer bişeyi 21 gün yemezsem vücut o tadı unutuyor ve canı istemiyor
Ben 5.5 aydır hiç tatlı yemedim meyve dışında
İnanın tatlıyı çok SEVEN biri olarakta hiç canım istemedi
Taki geçen hafta yedim tekrar canım istemeye başladı
Yani bi süre sabredip yemezseniz sonra aklınıza bile gelmicek
Regli zamanlarında tatlı istemesi sadece psikolojik
Tmm yaşım var ama henüz menopoza girmedim ve özel dönemde aman tatlı krizi diye bişeyde yaşamadım
Kendimizi şartlandırmakla alâkalı, aklınızda bulunsun
Siz beyninize hükmedin, o size etmesin

Vay vay bakın ! Biz neden olmayalım böyle.. :KK51:
Tatlım süper bişey bu yaaa
Kadının önceki hali nerdeyse benim eski halim gibi, o kadar göbeğim yoktu ama

Bu görev senin olsun o zaman. Günlük motivasyon resim yada başarı hikayelerini paylaşırsın

Kızlar tabiki yaşamış ve test etmiş biri olarak tatlı konusunda şunu diyebilirim
Önceden 100 ün üstünde kilosu olan biri olarak tabiki tatlıyı çok seviyorum
Çukulata, şerbetli,pasta farketmez
Pek çoğumuzun bildiği gibi eğer bişeyi 21 gün yemezsem vücut o tadı unutuyor ve canı istemiyor
Ben 5.5 aydır hiç tatlı yemedim meyve dışında
İnanın tatlıyı çok SEVEN biri olarakta hiç canım istemedi
Taki geçen hafta yedim tekrar canım istemeye başladı
Yani bi süre sabredip yemezseniz sonra aklınıza bile gelmicek
Regli zamanlarında tatlı istemesi sadece psikolojik
Tmm yaşım var ama henüz menopoza girmedim ve özel dönemde aman tatlı krizi diye bişeyde yaşamadım
Kendimizi şartlandırmakla alâkalı, aklınızda bulunsun
Siz beyninize hükmedin, o size etmesin
Haklısın ablacım tatlar yenmedikçe unutuluyor, önemli olan o 21 günü sabırla bitirebilmek sonra gerisi geliyor ve bizde sabırla o evreyi geçicez :))

Bugün aşırı aşırı nem ve sıcak vardı üzerine dışarıda işlerim olunca akşamı beklemek çok zor oldu, yemek yiyince de uykum geldi sonra zorla kendimi buraya attım geç olsun güç olmasın :KK70:
Ahh şu tatlı sevdam olmasa :110: Ama söz yemicem de,,, günde 1-2 kare bitter sayılmaz ama dimii:KK16:
Birde diyorum ki şöyle hepberaber belli sporlar mı yapsak? yürüyüş dışında, günde yarım saat youtube videolarıyla :KK49:
Haftada 3 gün 1 karede anlaşalımmı
Çünkü tatlı yedikçe daha çok canın isticek

Back