💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

gercekten ucuz kapatmıssın canım.. bıde onemlı olan ıcıının cıddı manada rahat etmeyıp kendını spora vermen olmus.. bu zaten senın ne kadar kararlı ve ısteklı olduğunu gosterır..

Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır
Tatlım spor yaptıktan sonra su kaybın olur daha eksik çıkarsın
Kız hemen ne oldun bi 200 gr la Moral bozulurmu
Eğer moralin bozuluyorsa hergün tartılma
Tartıda günlük oynamalar olabilir
Wc den, yada ödemdemden vs.

Sonra sporunu yaptığın için kocamaaaaan tebrikler cnm. Yazık gece gece keşke o eziyeti çekeceğine hiç yemeseydim demişindir

Bende hic ekmek aramiyorum cnm krep yapiyom arada kilo bile verdiriyo kiizzz bol proteinli
Ben hic krep yapmadım.oyapmadım onu denesem güzel b i alternatif olur sanki.
bence hakettin canım.bi puding kafamı karıştirdi.o da sütlü tatlı
Bende yazayim menu denirse adina bakin bakalim
Sabah 2 yumurta sekersiz cay
Öglen 1 kayisi
Aksam 1 minik dilim otobus ikram keki 1 kahve
Su 2 ye yakin
Spor koye gitcem diye ter icinde kosturmaca
ı
cok sağlıksız gibi gözüküyor canım. Sabah tamam da.digerleri ı ıh

Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır

Kızım şuan 3 ayını doldurdu 6 kilo sadece emiyo sütüm çok güzel var ama son ay hiç kilo almamış normal 3 aylıkken 6 kilo diyolar ama korktm ya bide mama almıyo aç olsa alır bi öğün göğsümü vermedim öama verdim bidahaki öğüne kadar çok sert oldu göğüslerim anlamadım bilgisi olan var mı

Göğsün boşalmayınca sertleşir o normal
Tatlım sütün varsa niye mama vercem diye uğraşıyonki, zaten kontrollerini yaptırıtosunuzdur bi Problem olsa dr söyler zaten kilosuda normalmiş

Canım be n in bebegim de on aylik.doktor kilo alimi ile ilgili b i pr o blem var demediyse hic kafana takma.sagligi onemli.mamalarda yag oldugu icib kilo aliyor bebekler.hem sut vermeyince gogsun sisiyorsa zaten sutun var ve yeterli demektir.bazen emzirdim zannediyor anneler.bebekler cok uzun memede kaliyor ama sut olmadii icin doymuyorlar.ilk 3 ay ayda 1 kilo aliuor sobra azalip gidiyor.en iyisinu doktior bilir tabi.

Göğsün boşalmayınca sertleşir o normal
Tatlım sütün varsa niye mama vercem diye uğraşıyonki, zaten kontrollerini yaptırıtosunuzdur bi Problem olsa dr söyler zaten kilosuda normalmiş
İnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diye

İnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diye
Sizin işinizde zor güzelim
Lojmandamı oturuyonuz, yakında hiç arkadaşın falan yokmu, hergün evde sıkılırsın

Sizin işinizde zor güzelim
Lojmandamı oturuyonuz, yakında hiç arkadaşın falan yokmu, hergün evde sıkılırsın
Yok abla dışarıdayız toki konutları yan dairede çok samimi arkadaşım var onun dışında 3.4 tane daha arkadaş var yetiyo bana sıkılmıyormda memleketi ailemi çok özledim işte

Yok abla dışarıdayız toki konutları yan dairede çok samimi arkadaşım var onun dışında 3.4 tane daha arkadaş var yetiyo bana sıkılmıyormda memleketi ailemi çok özledim işte
Zaten samimi 1 tane olsada yeter
Az kaldı güzelim, ay sonumu gidiyodunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…