- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
gercekten ucuz kapatmıssın canım.. bıde onemlı olan ıcıının cıddı manada rahat etmeyıp kendını spora vermen olmus.. bu zaten senın ne kadar kararlı ve ısteklı olduğunu gosterır..Günaydın kızlar
dun aksam misafirim geldi.
Az sekerli bi kahvenin yaninda 1 de kus lokumu yedim.gec vakit de karpuz.sonra icim rahat etmedi tabi.uyku gözümden aka aka yarımda 2 millik leslie yaptım.hi iç olmqzsa yakayım diye.
Esime cayin yanina birsey aldirmadim.sonra misafir az az yiuor hepsi bana kalıyor diye.
iste b9yle.normale kiyasla ucuz atlattım yani.
Tatlım spor yaptıktan sonra su kaybın olur daha eksik çıkarsınDün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır
Sonra sporunu yaptığın için kocamaaaaan tebrikler cnm. Yazık gece gece keşke o eziyeti çekeceğine hiç yemeseydim demişindirGünaydın kızlar
dun aksam misafirim geldi.
Az sekerli bi kahvenin yaninda 1 de kus lokumu yedim.gec vakit de karpuz.sonra icim rahat etmedi tabi.uyku gözümden aka aka yarımda 2 millik leslie yaptım.hi iç olmqzsa yakayım diye.
Esime cayin yanina birsey aldirmadim.sonra misafir az az yiuor hepsi bana kalıyor diye.
iste b9yle.normale kiyasla ucuz atlattım yani.
Ben hic krep yapmadım.oyapmadım onu denesem güzel b i alternatif olur sanki.Bende hic ekmek aramiyorum cnm krep yapiyom arada kilo bile verdiriyo kiizzz bol proteinli
bence hakettin canım.bi puding kafamı karıştirdi.o da sütlü tatlıYeriiiiim seniiiiii amn be hepi topu 1000 kcl menü nekızıp duruyonuz?
Oh be anlayan biri çıktı. Tatlım bunlar beni topa tuttu bi gün kaçırdım azcık diye yaaa...
Bende zayıflama yarışmasındayım. 5. takımdayım sen?
Hıh hiçte korkmuyom. En son 23 gün önce böyle doymuştum sefam olsun deeeer yarınbu menü ile eksi çıkarım ben..
Veee diyetime tam gaz devam ederim.
ıBende yazayim menu denirse adina bakin bakalim
Sabah 2 yumurta sekersiz cay
Öglen 1 kayisi
Aksam 1 minik dilim otobus ikram keki 1 kahve
Su 2 ye yakin
Spor koye gitcem diye ter icinde kosturmaca
Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır
Göğsün boşalmayınca sertleşir o normalKızım şuan 3 ayını doldurdu 6 kilo sadece emiyo sütüm çok güzel var ama son ay hiç kilo almamış normal 3 aylıkken 6 kilo diyolar ama korktm ya bide mama almıyo aç olsa alır bi öğün göğsümü vermedim öama verdim bidahaki öğüne kadar çok sert oldu göğüslerim anlamadım bilgisi olan var mı
evet yaaa.pekala sabah yiyebilirdim.Sonra sporunu yaptığın için kocamaaaaan tebrikler cnm. Yazık gece gece keşke o eziyeti çekeceğine hiç yemeseydim demişindir
Teşekkürlergercekten ucuz kapatmıssın canım.. bıde onemlı olan ıcıının cıddı manada rahat etmeyıp kendını spora vermen olmus.. bu zaten senın ne kadar kararlı ve ısteklı olduğunu gosterır..
Canım be n in bebegim de on aylik.doktor kilo alimi ile ilgili b i pr o blem var demediyse hic kafana takma.sagligi onemli.mamalarda yag oldugu icib kilo aliyor bebekler.hem sut vermeyince gogsun sisiyorsa zaten sutun var ve yeterli demektir.bazen emzirdim zannediyor anneler.bebekler cok uzun memede kaliyor ama sut olmadii icin doymuyorlar.ilk 3 ay ayda 1 kilo aliuor sobra azalip gidiyor.en iyisinu doktior bilir tabi.Kızım şuan 3 ayını doldurdu 6 kilo sadece emiyo sütüm çok güzel var ama son ay hiç kilo almamış normal 3 aylıkken 6 kilo diyolar ama korktm ya bide mama almıyo aç olsa alır bi öğün göğsümü vermedim öama verdim bidahaki öğüne kadar çok sert oldu göğüslerim anlamadım bilgisi olan var mı
İnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diyeGöğsün boşalmayınca sertleşir o normal
Tatlım sütün varsa niye mama vercem diye uğraşıyonki, zaten kontrollerini yaptırıtosunuzdur bi Problem olsa dr söyler zaten kilosuda normalmiş
İnşallah öyledir bidaha hergün tartılmıycamHatice olur oyle arada.odemdirrrrr.
Sizin işinizde zor güzelimİnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diye
Yok abla dışarıdayız toki konutları yan dairede çok samimi arkadaşım var onun dışında 3.4 tane daha arkadaş var yetiyo bana sıkılmıyormda memleketi ailemi çok özledim işteSizin işinizde zor güzelim
Lojmandamı oturuyonuz, yakında hiç arkadaşın falan yokmu, hergün evde sıkılırsın
Zaten samimi 1 tane olsada yeterYok abla dışarıdayız toki konutları yan dairede çok samimi arkadaşım var onun dışında 3.4 tane daha arkadaş var yetiyo bana sıkılmıyormda memleketi ailemi çok özledim işte
Eylül 20 gibi falan daha var ozamana bi 10 kilo versem diyorm işteZaten samimi 1 tane olsada yeter
Az kaldı güzelim, ay sonumu gidiyodunuz
Valla bende öyle, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum zaten fırsat buldukça elim tlf daZaten 2 küçük çocuk ev işi spor derken sıkılmaya pek vaktim olmuyo
Bundan sonra biraz yavaşlasada baya verirsin o zamana. En kötü haftada 1 Kilo versen 6 kilo yapar -ki bence daha çok verirsinEylül 20 gibi falan daha var ozamana bi 10 kilo versem diyorm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?