Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canım, moral motivasyon bu sayfada tavan yapar emin ol. Bende damdan dusenlerdenim :) 114,8 dim bugün itibari ile 84,1 im devam tatlım yılmak pes etmek yok.merhaba arkadaşlar mekfurem davet etti ziyaret etmek istedim bende üzümle aynı takımdayım kilom fazla olduğu için takımdan bir arkadaş mekfurem sana yardımcı olur dedi takım arkadaşlarım sağolsunlar çok ilgililer ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler bizim takımda bukadar kilosu olan yok mekfuremde 100 üstündeki kilolardan gelince ve zayıflayınca yardımcı olabilir diye düşündüm 100 kilonun üstünde olan başka arkadaş varmi ben 125 kio civarındayım takıma geldiğimde 134 kilo idim herkese iyi geceler
Bende şimdi gördüm tatlımKızlar, zayıflama yarısmasında bireyselde 3. Olmusuuuum heeeey!
Hosgeldin canım, moral motivasyon bu sayfada tavan yapar emin ol. Bende damdan dusenlerdenim :) 114,8 dim bugün itibari ile 84,1 im devam tatlım yılmak pes etmek yok.
Fatmacım hoşgeldin cnmhoşbulduk canım maşallah sende çok güzel vermişsin nekadar zamanda ve nasıl verdin canım gerçekten yemelerim
psikolojik olduğu için desteğe ve yapanların tecrübeleri motivasyonumu artıracak
Kızlar, zayıflama yarısmasında bireyselde 3. Olmusuuuum heeeey!
Oh be sagol canım ya bu cadılar beni topa tuttu resmen, kız onlaraaaaGeldim geldimmm canlar
Eşim öğleyin erken geldi sonra yemek çay faslı
Sonrada alışverişe gittim
Gelincede yeğenin bi geldi biri gitti hiç tlf bakamadım
Bütün mesajları okudum menüleri gördüm
Genelde hepsi çok güzel
Muska77 Defnecim 1 haftalık açlıktan sonra olacak Okadar
Zaten bugün yarın en fazla yiyebilceğimiz günler tabi abartmadan
Htc drg
Haticem sodayı içebilirsin tatlım onun hiç kalorisi yok, ben çok içiyom
@uzum328
Hoşgeldin tatlım seni burda gördüğüme çok sevindim
O zaman bayram hedefine hep beraber el ele ulaşacaz
Tesekkur ederim bacım :)))Bende şimdi gördüm tatlım
Çok tebrikler en azından açlığının karşılığını aldın
5 ay 1 haftada verdim canım. En onemlisi moral bunu unutma.hoşbulduk canım maşallah sende çok güzel vermişsin nekadar zamanda ve nasıl verdin canım gerçekten yemelerim
psikolojik olduğu için desteğe ve yapanların tecrübeleri motivasyonumu artıracak
Tesekkur ederim hayatım.tebrikler canım
Fatmacım hoşgeldin cnm
Burda 90 Kilo civarı bi kaç arkadaş var
Bak muska77 taa kaçlardan düştü benim gibi,
Bize eşlik etmek istersen her zaman gelebilirsin
5 ay 1 haftada verdim canım. En onemlisi moral bunu unutma.
Tatlım her zaman aynı ayarda veremeyiz sende biliyosunhoşbulduk canım daha önce izlediği söylemiştin canım herzaman önerilere açığim ssevgiler
Yanii, bugün haftamızın ilk günü olduğu için göz yumalımkizlar bugun elazigdan teyzemler geldi butun gun annanemlerdeydik bol cisli bi gun oldu
sabah : 1 kucuk dilim su boregi 1 dilim tbe salatalik domates peynir zeytin
oglen : 1 tabak yogurt corbasi yarim dilim tbe
ara : 1 erik yarim elma
aksam : 1 kucuk tabak tavuklu bulgur pilavi salata
aksamda kulahta 1 top dondurma yedim 1 saat yurudum 2.5 litre su ictim