• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

En Büyük TÜRKİYE BU HAFTA DERECEYE GİREN En Büyük TÜRKİYE GÜZELLERİMİZ

1.Htc drg _____%4.53 :nazar: :nazar: :nazar:

2.citirkiz ______%2.86 :nazar: :nazar:

3.smyr38 ______%2.54 :nazar:

Kilo veren ve vermeye çalışan bütün kızlarımıza kocamaaaaan tebrikler

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
Bu hafta çok güzel oldu darısı diğer haftalara inşallah :nazar:
ayy cok mutlu oldum kizlar herkesi tebrik ederim :)

Menümü yazmayı Unuttum

Sabah bikaç hurmayla incir

Öğle 1 yum kıymalı omlet peynir 5 zeytin 2 dil Ekm

Ara 2 küçük küp karpuz
Alışverişte Waffel

Akşam 3 ekmeksiz fırın köfte yarım domates salatalık

Su 3 lt olmuştur

merhaba arkadaşlar mekfurem davet etti ziyaret etmek istedim bende üzümle aynı takımdayım kilom fazla olduğu için takımdan bir arkadaş mekfurem sana yardımcı olur dedi takım arkadaşlarım sağolsunlar çok ilgililer ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler bizim takımda bukadar kilosu olan yok mekfuremde 100 üstündeki kilolardan gelince ve zayıflayınca yardımcı olabilir diye düşündüm 100 kilonun üstünde olan başka arkadaş varmi ben 125 kio civarındayım takıma geldiğimde 134 kilo idim herkese iyi geceler
Hoşgeldin Fatmanur ablam :KK3: sana arkadaş olsun diye öğretmen bir komşumu ayarlamaya çalışıyorum buraya gelsin diye:KK5: söyledim bugün neti yokmuş, olunca gelcek inşallah :-)
Geldim geldimmm canlar
Eşim öğleyin erken geldi sonra yemek çay faslı
Sonrada alışverişe gittim
Gelincede yeğenin bi geldi biri gitti hiç tlf bakamadım
Bütün mesajları okudum menüleri gördüm
Genelde hepsi çok güzel
Muska77 Defnecim 1 haftalık açlıktan sonra olacak Okadar
Zaten bugün yarın en fazla yiyebilceğimiz günler tabi abartmadan

Htc drg Htc drg
Haticem sodayı içebilirsin tatlım onun hiç kalorisi yok, ben çok içiyom

N Neshve
Hoşgeldin tatlım seni burda gördüğüme çok sevindim
O zaman bayram hedefine hep beraber el ele ulaşacaz
İnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?
Ve Dualarınızı bekliyorum, bende tüm kilo vermek isteyenlere dua ediyorum. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız ideal kilomuza:KK68:

Geçen cumaya göre tartıda 700 gram eksik çıktım 88.9 oldum buna da şükür :)

Bu arada bugün çok güzel bir gün değildi benim açımdan.Sorunlar sorunlar...

Sanırım stresten de olacak midem feci bulanıyordu.Acıkmıştım da saat da gecenin bir yarısı dedim napayım napayım.Şu çubuk krakerler varya susamsız olan Ü ile başlayan bir markanın ( Marka ismi vermek istemedim yasaktır diye ama anlamışsınızdır diye düşünüyorum ) Ondan yedim.Bastırdı midemi şükürler olsun ama şimdi kaçamak mı yapmış oldum acaba :KK23:

Hoşgeldin Fatmanur ablam :KK3: sana arkadaş olsun diye öğretmen bir komşumu ayarlamaya çalışıyorum buraya gelsin diye:KK5: söyledim bugün neti yokmuş, olunca gelcek inşallah :-)

İnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?
Ve Dualarınızı bekliyorum, bende tüm kilo vermek isteyenlere dua ediyorum. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız ideal kilomuza:KK68:

çok teşekkür erderim canım düşündüğün için tabiiki tanışmak isterim üzümcüğüm sende bize çok yakınmışsın daha batıda yaşıyorsun sandım

Canım bende duygusal boşluktan dolayı çok kilo aldım kilo aldıkça eşim beğenmedi yüzüme bakmadı o bakmadıkça ben yedim kısır bi döngü oldu sanki en son tartıda 97.2 görünce tamam dedim daha yemem bitti inan bana 3 gün sabır et tartıdaki kilonu kötü görüntünü getir aklına sonra zaten vücut alışıyo sabırdan başka yolu yok bence

Menümü yazmayı Unuttum

Sabah bikaç hurmayla incir

Öğle 1 yum kıymalı omlet peynir 5 zeytin 2 dil Ekm

Ara 2 küçük küp karpuz
Alışverişte Waffel

Akşam 3 ekmeksiz fırın köfte yarım domates salatalık

Su 3 lt olmuştur
Abla menün güzel öyle tatil falan vermemişin :nazar:

merhaba arkadaşlar mekfurem davet etti ziyaret etmek istedim bende üzümle aynı takımdayım kilom fazla olduğu için takımdan bir arkadaş mekfurem sana yardımcı olur dedi takım arkadaşlarım sağolsunlar çok ilgililer ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler bizim takımda bukadar kilosu olan yok mekfuremde 100 üstündeki kilolardan gelince ve zayıflayınca yardımcı olabilir diye düşündüm 100 kilonun üstünde olan başka arkadaş varmi ben 125 kio civarındayım takıma geldiğimde 134 kilo idim herkese iyi geceler
Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua sonra gayret hergün biraz biraz gidicek canını sıkma

Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua so

Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte vereceğiz

Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua sonra gayret hergün biraz biraz gidicek canını sıkma

Hoş bulduk canım inşallah vereceğiz hep birlikte

Günaydın kızlar
dun aksam misafirim geldi.
Az sekerli bi kahvenin yaninda 1 de kus lokumu yedim.gec vakit de karpuzo_O.sonra icim rahat etmedi tabi.uyku gözümden aka aka yarımda 2 millik leslie yaptım.hi iç olmqzsa yakayım diye.
Esime cayin yanina birsey aldirmadim.sonra misafir az az yiuor hepsi bana kalıyor diye.
iste b9yle.normale kiyasla ucuz atlattım yani.:KK51:

Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır:mad:

canım her gun tartılmak dogru degıl bence.. haftalık toplama bakmak gerekıyo.. :KK51: bıgun afedersn tuvalet ıhtıyacndan dolayı ıctıgın sudan dolayı farklılık gosterebılıyo.. bı anlık odem toplamıstır vucudun ıctıgın suyu atamamıssndır fılan.. olabılır bu tarz seyler, emınım totalde yıne mutlu olucaz hepımız.. :KK68:

Canım duygusal açlık ne, nasıl oluyor bunu çok iyi anlıyorum. Önceden ben akşam 8 de yesem 12 de tekrar acıkırdım yerdim gece kalkınca yine yerdim, öyle yapa yapa 123 ü gördüm
Öncelikle sen kendinden vazgeçmekmi istiyosun, Amannn nasıl olursam olayım mı diyorsun yoksa gerçekten zayıflayıp daha mutlu olmak mı istiyorsun, buna karar ver
Ona göre seçimini yapmak durumundasın
Ya istediğin zaman istediğini yiyeceksin yada zayıflayıp küçük beden kıyafetleri giyip çıtır olacaksın
Ne yazıkki ikisi birarada olmuyor
Önceden geceleri çok yiyen biri olarak kolaymı, değil ama sabretmek zorundasın
3 gün bilemedin 5 gün sabredersen alışırsın ve daha huzurlu olursun
Eğer çok geç yatıyorsan akşam yemeğini 8 de yiyerek başlıyabilirsin. Protein ağırlıklı beslenirsen daha geç acıkırsın sonrasında çok ihtiyaç duyarsan biraz yoğurt 1 bar tarçınlı süt alabilirsin
Önce kendine sonra bizlere söz verirsen eminim başarırsın
Bide en şişko resmini buzdolabına kırıntı dolabına asarsan oda iyi olur

Back