Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cok mutlu oldum kizlar herkesi tebrik ederim :)BU HAFTA DERECEYE GİREN GÜZELLERİMİZ
1.Htc drg _____%4.53
2.citirkiz ______%2.86
3.smyr38 ______%2.54
Kilo veren ve vermeye çalışan bütün kızlarımıza kocamaaaaan tebrikler
Bu hafta çok güzel oldu darısı diğer haftalara inşallah
Ben geçen hafta demedimmiayy cok mutlu oldum kizlar herkesi tebrik ederim :)
Hoşgeldin Fatmanur ablam sana arkadaş olsun diye öğretmen bir komşumu ayarlamaya çalışıyorum buraya gelsin diye söyledim bugün neti yokmuş, olunca gelcek inşallahmerhaba arkadaşlar mekfurem davet etti ziyaret etmek istedim bende üzümle aynı takımdayım kilom fazla olduğu için takımdan bir arkadaş mekfurem sana yardımcı olur dedi takım arkadaşlarım sağolsunlar çok ilgililer ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler bizim takımda bukadar kilosu olan yok mekfuremde 100 üstündeki kilolardan gelince ve zayıflayınca yardımcı olabilir diye düşündüm 100 kilonun üstünde olan başka arkadaş varmi ben 125 kio civarındayım takıma geldiğimde 134 kilo idim herkese iyi geceler
İnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?Geldim geldimmm canlar
Eşim öğleyin erken geldi sonra yemek çay faslı
Sonrada alışverişe gittim
Gelincede yeğenin bi geldi biri gitti hiç tlf bakamadım
Bütün mesajları okudum menüleri gördüm
Genelde hepsi çok güzel
Muska77 Defnecim 1 haftalık açlıktan sonra olacak Okadar
Zaten bugün yarın en fazla yiyebilceğimiz günler tabi abartmadan
Htc drg
Haticem sodayı içebilirsin tatlım onun hiç kalorisi yok, ben çok içiyom
N Neshve
Hoşgeldin tatlım seni burda gördüğüme çok sevindim
O zaman bayram hedefine hep beraber el ele ulaşacaz
Hoşgeldin Fatmanur ablam sana arkadaş olsun diye öğretmen bir komşumu ayarlamaya çalışıyorum buraya gelsin diye söyledim bugün neti yokmuş, olunca gelcek inşallah
İnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?
Ve Dualarınızı bekliyorum, bende tüm kilo vermek isteyenlere dua ediyorum. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız ideal kilomuza
Canım bende duygusal boşluktan dolayı çok kilo aldım kilo aldıkça eşim beğenmedi yüzüme bakmadı o bakmadıkça ben yedim kısır bi döngü oldu sanki en son tartıda 97.2 görünce tamam dedim daha yemem bitti inan bana 3 gün sabır et tartıdaki kilonu kötü görüntünü getir aklına sonra zaten vücut alışıyo sabırdan başka yolu yok benceHoşgeldin Fatmanur ablam sana arkadaş olsun diye öğretmen bir komşumu ayarlamaya çalışıyorum buraya gelsin diye söyledim bugün neti yokmuş, olunca gelcek inşallah
İnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?
Ve Dualarınızı bekliyorum, bende tüm kilo vermek isteyenlere dua ediyorum. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız ideal kilomuza
Abla menün güzel öyle tatil falan vermemişinMenümü yazmayı Unuttum
Sabah bikaç hurmayla incir
Öğle 1 yum kıymalı omlet peynir 5 zeytin 2 dil Ekm
Ara 2 küçük küp karpuz
Alışverişte Waffel
Akşam 3 ekmeksiz fırın köfte yarım domates salatalık
Su 3 lt olmuştur
Kıııız en çkda ben vermişim darısı herkesin başınaBen geçen hafta demedimmi
Haftaya dereceye girersin diye
Çok güzel tatlım aynen devam
Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua sonra gayret hergün biraz biraz gidicek canını sıkmamerhaba arkadaşlar mekfurem davet etti ziyaret etmek istedim bende üzümle aynı takımdayım kilom fazla olduğu için takımdan bir arkadaş mekfurem sana yardımcı olur dedi takım arkadaşlarım sağolsunlar çok ilgililer ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler bizim takımda bukadar kilosu olan yok mekfuremde 100 üstündeki kilolardan gelince ve zayıflayınca yardımcı olabilir diye düşündüm 100 kilonun üstünde olan başka arkadaş varmi ben 125 kio civarındayım takıma geldiğimde 134 kilo idim herkese iyi geceler
Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua so
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte vereceğiz
Canım hoşgeldin benim ablamda şuan 115 kilo falan sana yakın bende 90 ım şuanda seni çok ii anlıyorum işallah vericez zuhal ablayla defne abla bana ışık oldu gerçekten onlar kaç kilo vermiş ben niye vermeyeyim diyorm hep işallah önce allaha dua sonra gayret hergün biraz biraz gidicek canını sıkma
Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır
Canım duygusal açlık ne, nasıl oluyor bunu çok iyi anlıyorum. Önceden ben akşam 8 de yesem 12 de tekrar acıkırdım yerdim gece kalkınca yine yerdim, öyle yapa yapa 123 ü gördümİnşalllaaahhh ablacım ne güzel olacak, yalnız ben bir konuda tavsiye istiyorum. Çok önemli bir konu aslında. Benim çocuklarım küçük biri 8 aylık biri 4 yaşında. Çok yoruluyorum. Eşim de geç geliyor akşama hatta geceye kadar sıkılıyorum bazen Allah affetsin. Ve duygusal yemeler başgösteriyor. Nasıl engel olabilirim bilmiyorum, sen neler yapıyordun böyle Durumlarda?