💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

@fatmanurkaya
Fatmacım bide sana şunu önerebilirim
Haftada 2 gün akşam yemeğinde tek baharatlı yoğurt yersen iyi olur, ben çok faydasını gördüm
Mesela pazar perşembe akşamları yapabilirsin
1 er çay kş zencefil zerdeçal tarçın konuyor
Ben ilave olarak keten tohumu pul biber limon suyuda ekliyodum bazen. Ama limonlu olunca mide yanması yaptı bende

Abla bide benim ablam var 30yaşında şuan 115 sanıyodum ben az önce konuştm 118 kilo olmş gaza getirmeye çalışıorm sizden falan bahsettim ama hiç inanmıyo kendisine ben yapamam sen yapıyosn ben yapamam diyo sürekli ne yapsam bilemedim internet kullanmayı hiç bilmiyo buraya çağırıcaktm ne yapsamda onuda ateşlesem

Eylül 24 bayram sanırım bayramdan sonramı gidicen abla
Evet cnm bayramın ertesinde
Aslında Eylül başı gitmek istiyodumda, bizim ailede yeğenlerin nikahları var, bayramdada çocukları bırakmak istemedim. İnşallah havalar bozmaz o zamana
Hem birazdaha zayıflamış olurum, Annemler ilk defa beni böyle görecekler evlendiğimden beri

Büyük çocukları varsa ona sayfayı girmeyi öğretsinler, biraz okusa mutlaka şevke gelir

Eğer kendisi inanmıyosa zaten zor güzelim önce onun istemesi lazım. Belki o kadar rahatsız olmuyor yada uğraşmak istemiyor
Emek vermeden hiç bişey elde edilmezki.

Bence bi şekilde burayı okumasını sağlamaya çalış

Çok güzel olur ya işlaah zayıflarsın biraz daha gidene kadar

Abla o istanbulda ben burda ne bliiim nasıl olcak ona şöyle söylemeyi düşünüyorum her akşam beni ara menünü içtiğin suyu sporunu bana söyle konuşalım falan demeyi düşünüyorm spor falan bu leslie 1 mille başlasa ağır olurmu ki

Aslında yürüyüş yapma imkanı varsa, yürüyüş daha iyi olur

Tatlım ben tlfdan bi konuşmayı beceriyodum ben bile öğrendiysem çocuklar gösterirse o da öğrenir tlf kullanmayı

Kizlaar selamlar:)
Sanirm menu bildirmini aksam yapiyorsunuz ama ben unuturum kesin:) yedikce paylassam olr mu acaba?:)
Kahvalti gene gec saatte oldu malesef

2 haslanmis yumurta
Biraz peynir ve 6 zeytin
Iki dilim kadar ekmek ama icini yemedim yumusak kismni sevmiyirum:)
Bi bardak sut
Iki dilim elma ve biraz uzum:)

Herkese kolay gelsinn:)

Aslında yürüyüş yapma imkanı varsa, yürüyüş daha iyi olur

Tatlım ben tlfdan bi konuşmayı beceriyodum ben bile öğrendiysem çocuklar gösterirse o da öğrenir tlf kullanmayı
Ben bi konuşayım bakıyim abla işallah oda en azından 90 falan olsa gene iyi kprkuyorm sağlığına bişi olcak diye 118 çok fazla

Tatlım sen unutursan biz nasıl hatırlıcaz senin tüm gün ne yediğini
Çünkü menü bir bütündür bazen bi öğünde fazla yeriz öbür öğünde az yersek telafi etmiş oluruz

Bence kendine defter tut istersen günlük yediklerini, haftalık kilonu yazabilirsin

İnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diye
Keyfi yeinde mi kuzucuğun

Bir de emzirirken sütün ddamlıyor mu.belki diyet falan derken sütün azalmış olabilir canım farkında degilsindir.
İnşallah öyledir bidaha hergün tartılmıycam89 bekliyodm artı görünce çok kötü oldm
Bence de hergün tartılma.
diyorum ama ben de dayanamam normalde.ama dikkat edip de arti gorunce bosuna dikkat ediyorum diye dusunuyor insan.
Eylül 20 gibi falan daha var ozamana bi 10 kilo versem diyorm işte
Bence verirsin

ayyy taniyamazlar kesin günes gozlugu falan tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…