Eylül 24 bayram sanırım bayramdan sonramı gidicen ablaBundan sonra biraz yavaşlasada baya verirsin o zamana. En kötü haftada 1 Kilo versen 6 kilo yapar -ki bence daha çok verirsin
Bende 28 eylülde gidiyom Allah izin verirse
Evet cnm bayramın ertesindeEylül 24 bayram sanırım bayramdan sonramı gidicen abla
Büyük çocukları varsa ona sayfayı girmeyi öğretsinler, biraz okusa mutlaka şevke gelirAbla bide benim ablam var 30yaşında şuan 115 sanıyodum ben az önce konuştm 118 kilo olmş gaza getirmeye çalışıorm sizden falan bahsettim ama hiç inanmıyo kendisine ben yapamam sen yapıyosn ben yapamam diyo sürekli ne yapsam bilemedim internet kullanmayı hiç bilmiyo buraya çağırıcaktm ne yapsamda onuda ateşlesem
Çok güzel olur ya işlaah zayıflarsın biraz daha gidene kadarEvet cnm bayramın ertesinde
Aslında Eylül başı gitmek istiyodumda, bizim ailede yeğenlerin nikahları var, bayramdada çocukları bırakmak istemedim. İnşallah havalar bozmaz o zamana
Hem birazdaha zayıflamış olurum, Annemler ilk defa beni böyle görecekler evlendiğimden beri
Abla o istanbulda ben burda ne bliiim nasıl olcak ona şöyle söylemeyi düşünüyorum her akşam beni ara menünü içtiğin suyu sporunu bana söyle konuşalım falan demeyi düşünüyorm spor falan bu leslie 1 mille başlasa ağır olurmu kiBüyük çocukları varsa ona sayfayı girmeyi öğretsinler, biraz okusa mutlaka şevke gelir
Eğer kendisi inanmıyosa zaten zor güzelim önce onun istemesi lazım. Belki o kadar rahatsız olmuyor yada uğraşmak istemiyor
Emek vermeden hiç bişey elde edilmezki.
Bence bi şekilde burayı okumasını sağlamaya çalış
Herzamanki gibi bi asker karısı olarak yol gözlemekleselammm..
napıyosunuz bakalım ne var ne yok.. nasıl gecıyo haftasonu tatılınız.?
Herzamanki gibi bi asker karısı olarak yol gözlemekle
Yok canım zamanla ilgili sorunum yok bilakis çok hızlı geçiyoda insan bi eşini istiyo yanındaayy canım benım yaa..oylanıcak bıseyler bul kendıne bıraz.. mutlu hıssedıcegn seyler yap hem vakıtte cabuk gecer bı nebze..
Yok canım zamanla ilgili sorunum yok bilakis çok hızlı geçiyoda insan bi eşini istiyo yanında
Aslında yürüyüş yapma imkanı varsa, yürüyüş daha iyi olurAbla o istanbulda ben burda ne bliiim nasıl olcak ona şöyle söylemeyi düşünüyorum her akşam beni ara menünü içtiğin suyu sporunu bana söyle konuşalım falan demeyi düşünüyorm spor falan bu leslie 1 mille başlasa ağır olurmu ki
Ben bi konuşayım bakıyim abla işallah oda en azından 90 falan olsa gene iyi kprkuyorm sağlığına bişi olcak diye 118 çok fazlaAslında yürüyüş yapma imkanı varsa, yürüyüş daha iyi olur
Tatlım ben tlfdan bi konuşmayı beceriyodum ben bile öğrendiysem çocuklar gösterirse o da öğrenir tlf kullanmayı
Tatlım sen unutursan biz nasıl hatırlıcaz senin tüm gün ne yediğiniKizlaar selamlar:)
Sanirm menu bildirmini aksam yapiyorsunuz ama ben unuturum kesin:) yedikce paylassam olr mu acaba?:)
Kahvalti gene gec saatte oldu malesef
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir ve 6 zeytin
Iki dilim kadar ekmek ama icini yemedim yumusak kismni sevmiyirum:)
Bi bardak sut
Iki dilim elma ve biraz uzum:)
Herkese kolay gelsinn:)
Eğer bi yerde dur demezse almaya devam ederBen bi konuşayım bakıyim abla işallah oda en azından 90 falan olsa gene iyi kprkuyorm sağlığına bişi olcak diye 118 çok fazla
Keyfi yeinde mi kuzucuğunİnternetten bakıyorm normal ama ne biliiim bi aydır almadı kilo bu ay kontrole götüremedik malum buralar çok karışık eşim dışarı çıkmamıza hiç izin vermiyo ve götüemüyoda bişi olr diye
Bence de hergün tartılma.İnşallah öyledir bidaha hergün tartılmıycam89 bekliyodm artı görünce çok kötü oldm
Bence verirsinEylül 20 gibi falan daha var ozamana bi 10 kilo versem diyorm işte
ayyy taniyamazlar kesinEvet cnm bayramın ertesinde
Aslında Eylül başı gitmek istiyodumda, bizim ailede yeğenlerin nikahları var, bayramdada çocukları bırakmak istemedim. İnşallah havalar bozmaz o zamana
Hem birazdaha zayıflamış olurum, Annemler ilk defa beni böyle görecekler evlendiğimden beri
Tatlım sen unutursan biz nasıl hatırlıcaz senin tüm gün ne yediğini
Çünkü menü bir bütündür bazen bi öğünde fazla yeriz öbür öğünde az yersek telafi etmiş oluruz
Bence kendine defter tut istersen günlük yediklerini, haftalık kilonu yazabilirsin
Boyu 175 en fazla 80 dirEğer bi yerde dur demezse almaya devam eder
Boyu kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?