• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkese iyi aksamlar.

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.

İste menum :
SABAH 11.15: 1.5 h.yumurta 1 kk b.peynir 2 tbe 3 zeytin tek sekerli cay

SAAT 15:30 3 yk baharatli yogurt

SAAT 17:30 1 avuc ici kadar ev yapimi icli kete ( sutum cekti valla durduramadim kendimi) domates

AKSAM 20:00 1 tabak bamya yemegi salata

Su az oldu maalesef 2 lt insallah 3 e tamamlicam.

Selamlar, hayırlı akşamlar
Zuhal ablanın Mefkurem Mefkurem davetiyle geldim ben de yanınıza. Onunla da tam tanışamadık, anlatayım kendimi
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdilik. 9 yıldır evliyim. Yıllardır kiloluyum, balık etli olduğum zamanları saymazsam bile bayadır şişmanım. Allah'ın izniyle 65 kilo olmak istiyorum, o iradeyi verdi bana Rabbim şükürler olsun

Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah :KK66:
Canım hoşgeldin bende Defne. Hep beraber harika gidiyor kilolar ben bu hafta sonu çok uğrayamayacağım. Ama hafta içi full buradayız.

Selam arkadaslar
Menum
sabah 09.30 1 yumurta 3 dlm ekmekdomates peynir accik tereyağı

öğlen 15.00 3biber dolması 1 kase bamya salata yoğurt

akşam 20.00 1 kase bamya yarım dilim ekmek salata yoğurt

ben ekmek hıc yemedıgm ıcın ekmek kısmına yorum yapmıyorum ama uc sanırm azıck fazla.. :KK45:
oglen ıyı canım aksam da bence ekmek hıc yeme.. zaten bamya doyurucu bı yemek.. suyun sporun ne alemde bakalm :p

Herkese iyi aksamlar.

İste menum :

SAAT 17:30 1 avuc ici kadar ev yapimi icli kete ( sutum cekti valla durduramadim kendimi) domates

Bakalim kahvaltida sekersiz cay cumleni nezaman duycaz :-) :-)

Benim menüm:
sabah: 3dilim çavdar ekmeği+1yumurta+5dl. sucuk+yarım kk peynir+2 cay kasığı reçel
Öğle: 10 tane cis+1 zero kola
akşam: 1 kepçe mantar çorbası+1kepçe bezelye+4 çorba kaşığı pilav+salata+4 kaşık puding
Su 3,5 litre
spor: 30 dk yürüyüş
Coşmuşum dimi? Ama arada olur öyle idare edin.:KK47:

Herkese iyi aksamlar.

İste menum :

Güzel canım bence kete ne bilmiyorm ama az yemişsin yani

Menümü yazayım SABAH 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim kepek ekmeği menemen 1 tk bal bol domates salatalık
ÖĞLE 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye 1 kase yoğrt bol domates
Ara bi avuçtan az leblebi
AKŞAM 1 kase yoğrt 1 tabak fasulye 2.3 dilim karpuz
4.5 litre su 45 dakika lesli yaptm

kahvaltı gayet saglıklı olmus bence.. menemen de az yaglıysa tuzu da azsa super.. tam yaz yemegı bence hergun pısır pısır ye :KK48:
oglen cok ıyı.. aralarda da leblebı gercekten kabızlık sorunu da cozuyo ve tok tutuyo bana gore. aksam da geyet guzel olmus canım... suyuna zaten yorum bıle yapmıcam.. :KK53: sporda super.. hadı bakalım pazartesıne bıle erıcek tum yaglar. :cool:

ben ekmek hıc yemedıgm ıcın ekmek kısmına yorum yapmıyorum ama uc sanırm azıck fazla.. :KK45:
oglen ıyı canım aksam da bence ekmek hıc yeme.. zaten bamya doyurucu bı yemek.. suyun sporun ne alemde bakalm :p
Bende hic ekmek aramiyorum cnm krep yapiyom arada kilo bile verdiriyo kiizzz bol proteinli

Benim menüm:
sabah: 3dilim çavdar ekmeği+1yumurta+5dl. sucuk+yarım kk peynir+2 cay kasığı reçel
akşam: 1 kepçe mantar çorbası+1kepçe bezelye+4 çorba kaşığı pilav+salata+4 kaşık puding
Su 3,5 litre

sucuk genelde ıslenmıs gıda oldugu ıcın ben tercıh etmıyorm.. senın de ekmegn fazla olmus cavdar da olsa.. oglenı hıc gormuyorm bıle.. hanı kı oglen yememıssın sen bısey.. :oops: aksamda sebze yemeklerı ıyı.. corba da oyle.. pılav da kabul hadı deee pudıng hıc yakısmamıs.. :63: suyun super.. spor da cok ıyı canım.. :KK25:

Benim menüm:
Su 3,5 litre
O neeeee kız naptın kaç gündür yemediğini çıkartmışın resmen :KK20:

Bende hic ekmek aramiyorum cnm krep yapiyom arada kilo bile verdiriyo kiizzz bol proteinli

aynen.. ekmek yerıne hamurıslerıne daha yatkınım ya da krep dedıgın gıbı.. hıc bı menumde ekmek yok benım.. gercekten alıskanlık meselesı sanırm.. annemde benım aksıme bos ekmek bıle yer :KK70:

sucuk genelde ıslenmıs gıda oldugu ıcın ben tercıh etmıyorm.. senın de ekmegn fazla olmus cavdar da olsa.. oglenı hıc gormuyorm bıle.. hanı kı oglen yememıssın sen bısey.. :oops: aksamda sebze yemeklerı ıyı.. corba da oyle.. pılav da kabul hadı deee pudıng hıc yakısmamıs.. :63: suyun super.. spor da cok ıyı canım.. :KK25:
Valla tatlım günler sonra ilk defa sıcak yemek yedim tavuklu salata tonbalıklı salata içim çıkmıştı. Ama hesaplayarak yedim 1000 kclyi geçmedim.

kahvaltı gayet saglıklı olmus bence.. menemen de az yaglıysa tuzu da azsa super.. tam yaz yemegı bence hergun pısır pısır ye :KK48:
oglen cok ıyı.. aralarda da leblebı gercekten kabızlık sorunu da cozuyo ve tok tutuyo bana gore. aksam da geyet guzel olmus canım... suyuna zaten yorum bıle yapmıcam.. :KK53: sporda super.. hadı bakalım pazartesıne bıle erıcek tum yaglar. :cool:
Valla canım menemenim az yağlı falan deildi bildiğin menemendi ama spor falan yaptm sabah olduğu için bide çok sorun deil yani

:KK53: bende menumu yazıyım bakalım...
sabah 8.30 gıbı bı bardak sut
oglen 1 gıbı bı puaca bı sekersız cay
aksam saat 17.30 gıbı ıkı kase cacık bıraz bıberlı domateslı patateslı patlıcanlı turlu tarzında bısey.. yanıdna cok az hazır kuskus mınıcık bı tabakla toplam 4 kasık fılan yapar muhtemelen..
suyumda baya oldu bugun 3.5 gıbı.. :KK17:
spor da bundan yaptmmm.. :KK68:

Benim menüm:
Su 3,5 litre
Benide ye demekten kendimi alamadim tatlim :D

Back