💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ne güzel anlatmışsın haftada 1 kilo versem daha ne isterim, ama siz azimlisiniz valla beni de gaza getireceksiniz sanki
Canlar bnde emziriyorm sizzle aynıyım 97.2 ile başladım 90.6 yım yaş 25
Maşallah 7 kilo gitmiş, devamını getirelim inşallah beraberce
Canım hoşgeldin bende Defne. Hep beraber harika gidiyor kilolar ben bu hafta sonu çok uğrayamayacağım. Ama hafta içi full buradayız.
Merhaba Defne, hoşbuldum. inşallah dediğin gibi olur. Ben zayıflama yarışmasındayım aynı zamanda, motivasyon olarak ikisi güzel olacak inşallah
Tam benim tarzım bir menü, bende yazayım birazdan

sen ıstersen gaz burda fazlasıyla var canm onemlı olan senın ıstemen.. hıc merak etme sen..

Gelir canım sen merak etme fit olacaz kız çıtır deyyom sana

Benide ye demekten kendimi alamadim tatlim
Yeriiiiim seniiiiii amn be hepi topu 1000 kcl menü nekızıp duruyonuz?
Oh be anlayan biri çıktı. Tatlım bunlar beni topa tuttu bi gün kaçırdım azcık diye yaaa...
Bende zayıflama yarışmasındayım. 5. takımdayım sen?
He he kaç azar işitecen ondan kaçıyon
Hıh hiçte korkmuyom. En son 23 gün önce böyle doymuştum sefam olsun deeeer yarınbu menü ile eksi çıkarım ben..
Veee diyetime tam gaz devam ederim.

Bende yazayim menu denirse adina bakin bakalim
Sabah 2 yumurta sekersiz cay
Öglen 1 kayisi
Aksam 1 minik dilim otobus ikram keki 1 kahve
Su 2 ye yakin
Spor koye gitcem diye ter icinde kosturmaca

İyi sefalar artı çıkmazsın işallah neyse 23 günde birmiş madem bişi demiyim bari

Bende yazayim menu denirse adina bakin bakalim
Sabah 2 yumurta sekersiz cay
Öglen 1 kayisi
Aksam 1 minik dilim otobus ikram keki 1 kahve
Su 2 ye yakin
Spor koye gitcem diye ter icinde kosturmaca

cok ıyı canım sadece kek batıyo goze.. o da olsun o kadar.. Aah o kosturmacalar yokmu, spor yapmıs kadar olmussundr emınım..

Saka yapiyom cnm gul diyo bu menu yerine son gun protein yaparsin olur biter ye tabi cuma gunu odul zamano

Benim Menüm de böyle ;
Sabah 1 dilim tb ekmek, 1 kk peynir, yarım yumurta, şekersiz bolca çay

Öğlen 2 kaşık az yağlı makarna, 2 kaşok fasülye kavurma, yoğurt, 2 lokma karpuz

Akşam, 1 kaşık makarna, 4 kaşık yumurtalı fasülye kavurması, yoğurt

1 elma, 2 lokma cıs

gayet guzel canım mennun.. suyun ve sporun ne alemde.? cıs ne cok merak ettm bu arada..

sen ıstersen gaz burda fazlasıyla var canm onemlı olan senın ıstemen.. hıc merak etme sen..
Ay valla iyi ki gelmişim, dün de bakıyordumburaya ve içimden dedim ki aralarına nasıl giricem, en iyisi ara ara takip etmek ama akşamnda mefkurem abla yazdı bizim grupta tanıştık. Tevafuk :)
Gelir canım sen merak etme fit olacaz kız çıtır deyyom sana
İyi deyyon hoş deyyon, ben de İnşaAllahhhh diyorum :)
Bende 7. Takımdayım canım. Geçen hafta listeye girdim. Aslında Haziran başından beri de buralardayım. Bende cıslı kaçamaklı kilo verilebileceğini düşünenlerdenim :) Spor ne yapıyorsun?
gayet guzel canım mennun.. suyun ve sporun ne alemde.? cıs ne cok merak ettm bu arada..
Teşekkür ederim :)
Suyum 3 litreden fazladır bugün. Ben adanada yaşıyorum,bugün temizlik vardı evde. Bi de ütü yaptım oda hamam gibi oldu. Acaip de su içtim leslie yapmak isterdim spor olarak ama hiç halim kalmadı. Temizlikten sonra çocukları yıkadım bi de misafir ağırladım. Pilim bitti yani :)
Cıs da rulo pasta

İyi geldin hoşgeldin canım aramıza bende bi haftayı ueni geçti ama çok alıştım çok seviyorm burayı

Anladm canim:) bn de knsmxe protein agirlikli beslennek istiyorum ama dukan kadar sert cizgilerle deil:) bu arada alsam aksam bi kac kuru uzum attim agzima. Atmayaydim eydi ama bgn ilk gunum alisma evresi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…