• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kusura bakmayn gecıktımmm..:KK23: yenı geldım sayılır eve bugun ınanılmaz su ıctım 3u gectı daha sımdıden.. benım ıcın cok fazla bu oran :KK53: regl oldum ama cok gelmedı bugun.. bu duzensızlık benı oldurucek.. :KK12: neyse sıslıgım cok fazla afedersnz gazım da var o_O sabah tartıldm ama gıremedım.. cok sasırtıyo tartım benı.. bu kadar sıslıge odeme ragmen gecen hafta 76.9du bu hafta 76.4 hıc beklemıyodum ben 80 olmusumdr dıye dusunurken.. :KK45: 500 gramcık bısey degıl ama mutlu oluyorum her hafta 100 gr bıle eksık olsa.. bu arada mesaj gecmısını sureklı takıp edıyorm tek tek yazamasamda.. ınanılmaz kılo vermıssınız kızlar.. okurken hepsının toplamnı benden gıtmıs kadar sevındım.. :KK68: ınsallah kat kat artar bızdekı azım ve hedefımıze kısa zamanda ulasıp bundan sonrakı yasamımızda hep fıt oluruz.. :21: bıraz veda konusması gıbı oldu sankı bı yere gıttıgm yok ama regl malum bısey de yok ama dokunsan aglıcak gıbıyım.. :KK61:

Selamlar, hayırlı akşamlar
Zuhal ablanın Mefkurem Mefkurem davetiyle geldim ben de yanınıza. Onunla da tam tanışamadık, anlatayım kendimi
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdilik. 9 yıldır evliyim. Yıllardır kiloluyum, balık etli olduğum zamanları saymazsam bile bayadır şişmanım. Allah'ın izniyle 65 kilo olmak istiyorum, o iradeyi verdi bana Rabbim şükürler olsun

Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah ;)

Zuhal ablanın Mefkurem Mefkurem davetiyle geldim ben de yanınıza. Onunla da tam tanışamadık, anlatayım kendimi
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdilik. 9 yıldır evliyim. Yıllardır kiloluyum, balık etli olduğum zamanları saymazsam bile bayadır şişmanım. Allah'ın izniyle 65 kilo olmak istiyorum, o iradeyi verdi bana Rabbim şükürler olsun

Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah :KK66:
Hoşgeldn cnm

Insallah canim daha once bir kere yaptim 84ren 69a inip yillarca korudm kilomu iste hamile kalana kadar. Bu sefer hizli aldgm icn hizli verecegmi umuyorum. Burada da aktif olablrsem daha iradeli olablrm:)
Bana burasi cok faydali oldu hem motivasyon oluyo.hem birbirimizden destek aliyoruz hem zuhal abladan korkuyoz almanyadan gelip bizi dover borek corek yersek :-) :-)

Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah :KK66:
Hoşgeldin cnm

Bana burasi cok faydali oldu hem motivasyon oluyo.hem birbirimizden destek aliyoruz hem zuhal abladan korkuyoz almanyadan gelip bizi dover borek corek yersek :-) :-)
Zamanla kim kim daha iyi ogrenirim:) zuhal abla mefkurem herhalde:) dikkatli olcam soz.)
Bu arada takip ettigniz belli diyetler var mi yoksa her seyden az oz mu?

Hosgeldin canim. Bn de yeniyim burda:) kilolarimz da yakinmis yasimiz da:) haydi bismillah maraton baslasinnn:)

N Neshve BBD BBD hosgeldınz aramıza.. :KK28: feyza bende.. cok memnun oldum.. beraber zayıflıcaz ıns.. :KK36:

bellı yaptıgmz dıyet yok.. zaten basalasak bıraktıgmz an kat kat alıcaz kıloları.. bunu bıcok kısıde gordum sahsen.. dıkkatlı beslenıyoruz.. suyumuzu sporumuzu ıhmal edıp paylasımlarda bulunuyoruz. boylece kacamak dıye kavram kendılıgnden buharlasıyoo.. :KK37: bazen kılo vermenın durdugu noktalarda ataklar yapılabılır.. detoks gıbı saf proteın gıbı.. onun dısnda ekstra bısey yok aslında..

Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Hosgeldin canim. Bn de yeniyim burda:) kilolarimz da yakinmis yasimiz da:) haydi bismillah maraton baslasinnn:)
Öyle mi, kaç kilosun sorması ayıp :p
İnşaAllah bayrama kadar 10 kilo hedefi varmış ben 8 versem yeter. 84 olurum. Çok iyi bir rakam benim için şimdilik ;)

N Neshve BBD BBD hosgeldınz aramıza.. :KK28: feyza bende.. cok memnun oldum.. beraber zayıflıcaz ıns.. :KK36:

bellı yaptıgmz dıyet yok.. zaten basalasak bıraktıgmz an kat kat alıcaz kıloları.. bunu bıcok kısıde gordum sahsen.. dıkkatlı beslenıyoruz.. suyumuzu sporumuzu ıhmal edıp paylasımlarda bulunuyoruz. boylece kacamak dıye kavram kendılıgnden buharlasıyoo.. :KK37: bazen kılo vermenın durdugu noktalarda ataklar yapılabılır.. detoks gıbı saf proteın gıbı.. onun dısnda ekstra bısey yok aslında..
Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırım :( birbirimize destek olup şu kiloları veririz umarım, sevgiler

Hoşbuldum canım

Hoşbuldum canım

İnşaAllah bayrama kadar 10 kilo hedefi varmış ben 8 versem yeter. 84 olurum. Çok iyi bir rakam benim için şimdilik :KK66:

Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırım :KK43: birbirimize destek olup şu kiloları veririz umarım, sevgiler

tabıkı canım benım.. buraya aksam bıldırım yapma stresı varya hanı.. ıster ıstemez kacamaklardan uzak duruyosun.. bı hafta ıkı hafta derken bı bakmıssın kılolar gıdıyo teker teker.. :KK36: cok kılo verdıgım ıcın demıyorum bunları ama ınan her hafta bı tıkda olsa bıseyler basarmak aylar ıcın cok buyuk bı adım.. dusunsene ortalama haftada bı kılo ayda 4-5 kılo yapar.. uc ayda 12-15 kılo.. :KK53: bak ulastık bıle hedefımızee.. :KK70:

Hoşbuldum canım

Hoşbuldum canım

İnşaAllah bayrama kadar 10 kilo hedefi varmış ben 8 versem yeter. 84 olurum. Çok iyi bir rakam benim için şimdilik :KK66:

Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırım :KK43: birbirimize destek olup şu kiloları veririz umarım, sevgiler
Canlar bnde emziriyorm sizzle aynıyım 97.2 ile başladım 90.6 yım yaş 25

Menümü yazayım SABAH 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim kepek ekmeği menemen 1 tk bal bol domates salatalık
ÖĞLE 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye 1 kase yoğrt bol domates
Ara bi avuçtan az leblebi
AKŞAM 1 kase yoğrt 1 tabak fasulye 2.3 dilim karpuz
4.5 litre su 45 dakika lesli yaptm

Selam arkadaslar
Menum
sabah 09.30 1 yumurta 3 dlm ekmekdomates peynir accik tereyağı

öğlen 15.00 3biber dolması 1 kase bamya salata yoğurt

akşam 20.00 1 kase bamya yarım dilim ekmek salata yoğurt
Kız 3 dilim yeme bnce ekmeği vr akşam menüsünden ekmeği çıkar onun dışında güzel ama bn olsamda bamya yesem dolma yemezdim yada dolma yesem bamya yani birini

Back