• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Oo masallah kizlar paylasimlar cok hizli:)
Ben bgn cok gec uyanabildim gece biyunca bebekten dolayi uykum bolunmustu. Ve uyandigmda deli gbi acikmstm( gece yatarken ac yatmistin zaten). O yuzden kahvaltiyi abartmakla beraber fazla bi pismanlik duyamadim anca doydum:))
Salatalik domates ve biraz peynir
Bi incecik dikim borek( ahh ahh anne kahvaltisi iste napcan:)))
Kurumeyveli yulaf kepekli unsuz sekersiz kekimden ufak bi parca
Iki yumurta ve bi bardak sut

Bgn yemek yemegi saat 7 gbi brakmak istiyorum ama etrafinzda kilo gbi bi sorunu olmayan milyonlarca insan barken ve gecenin 12sinde bile hadi bisiler yiyelim diyorlarken bazen her sey brazcik daha zor olabiliyo:)

Canım hamileelik tiroidi diyolar baktırmışmıydın normalde ii çalışıyo hamilelikte çok az çalışıyo ilk kızımda bendede çok geç fark edildi 25 kilo aldım 2. De hemen başlarda baktırdım geme uavaşmış ilaç kullandım
Walla genel tahlil almislardi ama tiroidle ilgili bisey barmiydi htrlayamadm. Her sey yolunda diolardi tum tahlillerde

Hoşgeldin cnm ins istedigini basarirsin.azimli ol az yada cok ver ama genede hedefine ulasabilirsin
Insallah canim daha once bir kere yaptim 84ren 69a inip yillarca korudm kilomu iste hamile kalana kadar. Bu sefer hizli aldgm icn hizli verecegmi umuyorum. Burada da aktif olablrsem daha iradeli olablrm:)

Merhabalaaar yeni gördüm topigi. Bende kiloyla kafami bozanlrdanim. 35 gün önceddoğum yaptım. 6 kilo verdim toplamda 7kilo fazlam var. Haftada 5 gün interval yürüyorum kosu bandında günlük 210 kalori harciyorum artı emziriyorum ama kilolar yapıştı kaldı gitmiyor.puffff
Daha çok yeni doğum yapmışın cnm biraz kendine zaman ver
Sen sadece cısslardan uzak dur yavaş yavaş gider kilolar

Ben bgn cok gec uyanabildim gece biyunca bebekten dolayi uykum bolunmustu. Ve uyandigmda deli gbi acikmstm( gece yatarken ac yatmistin zaten). O yuzden kahvaltiyi abartmakla beraber fazla bi pismanlik duyamadim anca doydum:))

Bgn yemek yemegi saat 7 gbi brakmak istiyorum ama etrafinzda kilo gbi bi sorunu olmayan milyonlarca insan barken ve gecenin 12sinde bile hadi bisiler yiyelim diyorlarken bazen her sey brazcik daha zor olabiliyo:)
Hiç etrafımıza bakmıyoruz cnm çünkü herkesin yediği kendi midesine gidiyor
Sen normal yemeğini ye aç kalma bol bol su iç
Yavaş yavaş gidecek kilolar
Yeterki tatlı yağlı hamurişinden uzak dur. Onların ne sana nede bebeğe faydası yok

Menünüde akşam hepsini birden yazarsan daha iyi olur

Özledik bile tatlımmmm
Bende işlere başlıyom birazdan
Tlf nu bırakabilirsem
:KK60: Ayyy canım benim :KK15:
Kızlar bu pazar bizim yeğenin sözü var, evde olacak. Herkes bişeyler yapıp götürecek
Yani cıssslar cehennemi olacak
Anaaam dikkatli ol bacım. Cok canın cekerse lokmalık tatlarına bak bari.:kk77:

Insallah canim daha once bir kere yaptim 84ren 69a inip yillarca korudm kilomu iste hamile kalana kadar. Bu sefer hizli aldgm icn hizli verecegmi umuyorum. Burada da aktif olablrsem daha iradeli olablrm:)

Tebrikler Defnecim çok güzel
Bencede eski düzenine dön

Emelim nihayet 8 leri gördün, bak biraz dikkat edince veriyomuşun demekki

Hoşgeldin cnm
Düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin

kızzzzzzzz ne yaptın sen
Valla ne dicemi bilemedim
Heralde birinci belli 2.kim dicez
Çok tebrikler tatlım
Aman dikkat et dediğim gibi aç kalma

Çok güzel Özlemim
6 lara yaklaştın iyice
Aynen abla

BBD senikini yazamamısım kıız Aktif ol tabi tatlım, bak artı goren sadece 1 kisi koca sayfada.
Masallahi var herkesin:) yalniz takip etmekte zorlaniyirum biraz siz baya baya kaynasmissiniz coktan:)

Ve zorunlu aksam yemegimiz hava sartlarndan dolayi kahvalti seklinde sonlandi:)
Domates ve peynir
10 kadar zeytin
Bi dilim malesef beyaz ekmek, baska yoktu
Iki catal da kek

Protein agirlikli beslenneknistiyordum ama bugn sartlar el vermedi. Yarina insallah:)

Masallahi var herkesin:) yalniz takip etmekte zorlaniyirum biraz siz baya baya kaynasmissiniz coktan:)

Ve zorunlu aksam yemegimiz hava sartlarndan dolayi kahvalti seklinde sonlandi:)
Domates ve peynir
10 kadar zeytin
Bi dilim malesef beyaz ekmek, baska yoktu
Iki catal da kek

Protein agirlikli beslenneknistiyordum ama bugn sartlar el vermedi. Yarina insallah:)
Canım haşlama yumurta ve çok az bal her kahvaltıda olacak hem enerji veriyo hem gün boyu tok tutuyo

2.5 yasında. dr, demekki daha hazır degil degil demiş eşime. bugun beze döndük geri . sabırsızlıkla bekliyorum önerini. işe yararsa minnettar olurum sana :KK53:
Geldim cnm arabadayim koye gi Diyorum :-) bnm oglum 6 yasinda kacta baslamistim ogretmeye unuttum ama lazimligini sevdi kendi elimden tutup yapiyodu ben sormuyodum bile neyse tam sevindim ogrendi diye kayinpeder vefat etti cocugun Psikolojisi bozuldu basladi ustune yapmaya 1 sene gecti.
Kaynanamda cok titiz bez baglamiycanki solesin o hemen takiyodu ben ise gidince .
Neyse basladim netten arastirma yapmaya başladim.bir bayan çocugun bezine çay çopunu dokmuş böcek olmus oglum sen buyudun artik cisini tuvalete yapman lazim demis cocukta cekil anne cekil ben onlari öldururum demis
Cok gulmustum bende ama denedim oglumda ise yaradi dahada bez takmadik :-) 2 gun sonraaaaa

Back